Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

η αύρα - τα 7 σώματα - η δόνηση


Το φυσικό σώμα,
το αιθερικό,
το αστρικό( συναισθηματικό) σώμα,
το κατώτερο νοητικό
το ανώτερο νοητικό 
το αιτιατό 
το πνευματικό

Όλα αυτά απαρτίζουν το σώμα που βλέπω που είναι το φυσικό σώμα, δηλαδή το υλικό μου κομμάτι. Τα υπόλοιπα είναι σώματα που αποτελούν την αύρα μου.
Υπάρχει η σκοτεινή ρυπαρή ουσία στα σώματά μου. Αυτό συμβαίνει γιατί εστιαζόμαστε σε δυσαρμονικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα.
Έτσι το μεταφέρουμε στον πλανήτη. Ο πλανήτης έχει υπερ φορτωθεί από συνολικό δυσαρμονικό βάρος και δυσκολεύεται να κινηθεί με φυσιολογική ταχύτητα.
Οφείλουμε να καθορίσουμε την ενέργεια μας και να ξανά γίνουμε ΦΩΣ, ώστε τα ηλεκτρόνια που μας αποτελούν να μπορούν να περιστρέφονται ελεύθερα γύρω από τον κεντρικό τους πυρήνα ( υλικό σώμα).
Η λειτουργία του καθαρίζω είναι γνωστή σε όλους μας ως προς το σπίτι μας, ο τρόπος που το φροντίζουμε και το καθαρίζουμε έχει μία συγκεκριμένη διαδικασία που όμως δεν ξέρουμε το γιατί ως προς το όφελος της ενέργειας του. Ο λόγος που το καθαρίζουμε είναι γιατί μας αρέσει καθαρό και περιποιημένο.
Το καθάρισμα του σπιτιού μας όμως, έχει να κάνει και με την αλλαγή της ενέργειάς του.
Το ότι ανοίγουμε το πρωί τα παράθυρα για να αεριστεί μετά τον ύπνο μας, το ότι τινάζουμε τα σεντόνια μας και στρώνουμε το κρεβάτι μας βοηθάει στο να αλλάξει η δόνηση του χώρου μας από την πρότερη κατάσταση του ύπνου μας, όπου κατά τη διάρκεια του ύπνου λειτουργεί το υποσυνείδητο και δεν ξέρουμε τι σκέψεις κάναμε.
Το ξεσκόνισμα και το σφουγγάρισμα πάλι έχουν να κάνουν με την αλλαγή της ενέργειας. Όταν μπαίνω στο σπίτι μου από τη δουλειά μου, μεταφέρω σε αυτό όλη την ενέργεια της μέρας μου, άγχος, θυμό, στρες κλπ. Έτσι με το σφουγγάρισμα καθαρίζω την ενέργεια.
Η μουσική μέσα στο σπίτι βοηθάει πολύ στην βελτίωση της ενέργειας στο σπίτι μας.
Όπως επίσης η φλόγα ενός κεριού και το λιβάνι.
Έχετε σκεφτεί γιατί αυτά υπάρχουν στην εκκλησία μας ?

Συνεχίζεται …..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου