Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

6ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 Το 6ο κέντρο ή αλλιώς 3ο μάτι είναι ο νάνος με το μπλε σκουφάκι και εκφράζει την ανώτερη νόηση, την ανάγκη του ανθρώπου να 

βρίσκεται σε πνευματική εξέλιξη, να αντιληφθεί και να εκφράσει συνειδητά το πνεύμα μέσα στη ζωή. Δίνει ρυθμό σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας. Επίσης, μας προσφέρει μια βαθιά αντίληψη της πραγματικότητας, ενώ μας βοηθάει να κατανοήσουμε αυτά τα γεγονότα και διαισθητικά.
Μέσω ενός υγιούς κέντρου διατηρούμε έναν δίαυλο επικοινωνίας με το σύμπαν κι έτσι μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, από άλλα επίπεδα και διαστάσεις. Το Άτζνα είναι μια κάψουλα που μας ταξιδεύει στο χωροχρόνο ανεξάρτητα από τον πραγματικό χώρο και χρόνο.
Η ενόραση σε αυτό το κέντρο μας βοηθάει να δημιουργήσουμε με τον οραματισμό, την πρώτη ύλη για ένα καλύτερο μέλλον. Όταν όμως πάσχει από ανισορροπία, εκφράζεται με έναν σκληρό και δυσαρμονικό τρόπο σκέψης.
Το άτομο που διαθέτει ανεπτυγμένο δυναμικό στο τρίτο μάτι, αλλά χωρίς αρμονία στο κέντρο της καρδιάς θα παρουσιάσει πνευματική αλαζονεία. Κατά τη διάρκεια της μελέτης αυτού του κέντρου φορέστε μπλε χρώμα.
( 6ο μυστικό πέρασμα ) 

Δωροθέα