Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

7ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Είναι το κέντρο από οποίο δεχόμαστε το φως από τα Ανώτερα 

επίπεδα συνειδητότητας και το οποίο έλκει προς τα πάνω τις Ανώτερες ποιότητες των υπόλοιπων ενεργειακών κέντρων. Είναι ο νάνος με το μωβ σκουφάκι και εμείς επιλέγουμε να φοράμε μωβ χρώμα όταν δουλεύουμε με αυτό το κέντρο. Όταν μετά από την επίπονη προσπάθεια που θα κάνουμε για να έρθουνε και τα 7 σε απόλυτη αρμονία και ισορροπία τότε όλα θα περιστρέφονται μέσα στο σώμα μας και το σώμα μας θα ακτινοβολεί υγεία και ισορροπία. Έτσι η αύρα μας θα γίνει άσπρη και όσο συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την πνευματικότητα μας σιγά -σιγά η αύρα μας θα γίνει χρυσή και εμείς μαζί της. Θα ξέρουμε ότι τα γήινα είναι βοηθοί μας για να εξελιχθούμε εμείς στο Ανώτερο Πνεύμα την πραγματική μας ουσία.
Όταν αυτό το κέντρο βρίσκεται σε αρμονία, μας βοηθάει να έρθουμε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό μας, τις κοσμικές ενέργειες, να αντιληφθούμε το Φως και να το εκπέμψουμε. Όσο πιο πολύ απορροφάμε το αγνό φως που εκπέμπει το κέντρο κεφαλής, τόσο μειώνεται ο διαχωρισμός μας με το όλο και συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο την ένωσή μας με αυτό.
Αν όμως είναι μπλοκαρισμένο, η μοναξιά και η ερημιά που θα αισθανθείτε είναι πέρα από τη φαντασία σας, θα σας δώσει αίσθημα κούρασης και απομόνωσης σε όλα τα επίπεδα που θα φέρνει όλο και πιο κοντά παθήσεις στο φυσικό σώμα. Γιατί το κέντρο αυτό σχετίζεται με την επίφυση του εγκεφάλου, ενός πολύ σημαντικού αδένα στον οποίο αποδίδεται ο έλεγχος της καλής λειτουργίας του οργανισμού.
Όταν το κέντρο αυτό νοσεί, επηρεάζει τον εγκέφαλο και νευρικό σύστημα.
( 7ο μυστικό πέρασμα ) 

Δωροθέα