Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Η σφραγίδα του Θεού

Τι γίνεται όταν και τα εφτά μυστικά περάσματα ανοίξουν ?


Πότε ανοίγουν ? Όταν και τα εφτά λειτουργούν με αρμονία σωματικά και ουσιαστικά. Όταν το εγώ- μυαλό έχει μετατραπεί σε εαυτός- Νους- Ναός.
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όπου και τα εφτά θα βρίσκονται σε αρμονία η αύρα μας αποκτά το λευκό- αγνό χρώμα και εναρμονίζεται απόλυτα με τη Θεϊκή μας ουσία.

Τότε θα συμβεί αυτό ακριβώς που γράφει η αποκάλυψη στο κεφάλαιο Ζ εδάφιο 3. 
Θα πάρουμε τη σφραγίδα του Θεού, η οποία θα μας προστατέψει από όλα τα δεινά που έρχονται ! Όπου το μέγεθός τους δεν μπορούμε να το φανταστούμε !!!
Όμως εκείνοι που θα έχουν τη σφραγίδα του Θεού θα έχουν απόλυτη προστασία. Γιατί όταν η αύρα μας έχει το λευκό χρώμα φαινόμαστε από ψηλά αγνοί- καθαροί δηλαδή Απόστολοι του Θεού εναρμονισμένοι με το Λόγο Του όχι ως λόγια αλλά μέσα από το Πράττω.
Η αύρα μας συνήθως δεν έχει το λευκό αλλά διάφορα άλλα χρώματα + το μαύρο, το σκοτεινό.
Η λευκή αύρα είναι το «εισιτήριο» μας για την σωτηρία μας.
Αν λοιπόν για κάποιο λόγο έχετε αφήσει σε «κάποιο αύριο» την εργασία με τον εαυτό σας, με ένα σορό βολικές δικαιολογίες του εγώ, μήπως να το ξανά σκεφτείτε….
Πόσος χρόνος μας μένει ?
Αυτό το ξέρει μόνο Εκείνος.
Όμως η πρόθεσή μας για ουσιαστική πράξη μέσα από τον Λόγο Του θα δώσει μία ακόμη παράταση, γιατί Εκείνος εύχεται να μετανοήσουμε όλοι και όχι μόνο 144.000 που λέει η αποκάλυψη…
( εσσεται ήμαρ ) 

Δωροθέα