Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

3 διαστάσεις - 3 ενέργειες Πατήρ Πνεύμα Υιός


Η κυρίαρχη ενέργεια στο πλανητικό σύστημα Σύμπαν είναι της 

Αγάπης, η θηλυκή ενέργεια. Η ενέργεια η θετική, αυτή που έχει μέσα της τη μονάδα που είναι η ίδια Μονάδα. Οι δύο ενέργειες που εμφανίστηκαν στον πλανήτη μας η θετική και η «αρνητική» ήταν για να μπορέσουμε να χειριστούμε σωστά τις 3 διαστάσεις, γιατί κι εμείς 3σδιάστατοι είμαστε. Έχουμε θετική + «αρνητική» ενέργεια + τον λόγο. Κάθε άνθρωπος έχει μέσα του 2 ενέργειες και μία ενέργεια του λόγου, οπότε πρεσβεύει την τριάδα. Για να γίνει αυτή η τριάδα Αγία, θα πρέπει ο κάθε άνθρωπος
1ον  Να εναρμονιστεί με την ενέργεια της Αγάπης = Πατήρ 100% και όχι τμηματικά και αποσπασματικά. Η ενέργεια της αγάπης είναι η θετική- θηλυκή. Εμείς την αγάπη την πήγαμε στην μεριά της «αρνητικής» και τις σεξουαλικής και την αλλοιώσαμε εντελώς. 

2ον ο Λόγος του να πηγάζει από το Άγιο Πνεύμα, δηλαδή η διαδρομή του μυαλού του να είναι μέσα από Πνευματικό Νου και όχι από τη ζωώδη φύση.
3ον Το σώμα του ανθρώπου που είναι συνδεδεμένο με την «αρνητική» ενέργεια πρέπει να μεταστραφεί από την Χριστική ενέργεια, να είναι το σώμα- οι σκέψεις- τα συναισθήματα Αγνά όπως είναι Εκείνου, του Ιησού. Έτσι οι δύο ενέργειες συνεργάζονται με την Τρίτη ενέργεια = το Λόγο και τότε οι δύο ενέργειες συνεργάζονται και δεν υπάρχει θετικό- αρνητικό, τότε είσαι ΕΝΑ, τότε είσαι Μονάδα, απλώς ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΦΩΣ.
Εμείς όμως καταφέραμε και μεταποιήσαμε τόσο πολύ τις έννοιες. Το θηλυκό- θετική ενέργεια το μετατρέψαμε σε απόλυτο αντικείμενο πόθου. Κάνουμε ότι μπορούμε για να χάνουμε την ουσία της θηλυκής ενέργειας, που μέσα της έχει την καλοσύνη, την τρυφερότητα, την συμπόνια, την μητρότητα – γέννα, δηλαδή κάθε μορφή αναγέννησης βρίσκεται σε αυτή την ενέργεια. Η Θεία Μήτρα που μέσα σ’ αυτή μεγαλώνουμε όλοι μας. 

Έτσι τη θηλυκή ενέργεια την τοποθετήσαμε σε αποκλειστικότητα μόνο στο γυναικείο φύλλο και την χειριστήκαμε εντελώς λάθος, μέσα από τα πάθη. Όπου η γυναίκα έχει εγκλωβιστεί μέσα σε έναν απάνθρωπο ρόλο για την ίδια, μέσα από διαδρομές που την κάνουν να χάνει την ουσιαστική αξία. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να επεκταθώ παραπάνω σε αυτό το κομμάτι, γιατί όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τα γυναικεία πρότυπα και την κατεύθυνση που υπάρχει.
Η «αρνητική» ενέργεια, την οποία την βάζω σε εισαγωγικά, γιατί κανονικά και αυτή όταν τη χειριστούμε με σοφία και πνευματικότητα, μετατρέπει τον άνθρωπο σε γήινο Θεό με την καλή έννοια. Ο άνθρωπος μετά γνωρίζει 100% τι είναι ακριβώς,
Αυτή η «αρνητική» ενέργεια λοιπόν έχει να κάνει με το κομμάτι της γνώσης που χρειαζόμαστε για να λειτουργήσουμε αρμονικά στον πλανήτη μας με τις 3 διαστάσεις του. Μέσα από αυτή τη γνώση που μετατράπηκε σε αντίληψη έχουμε καταφέρει όλο αυτόν τον υλικό κόσμο γύρω μας, μετά από συμπεράσματα και διαπιστώσεις.
Εμείς αυτό το βαφτίσαμε λογική και σκέψη. Έτσι αρχίσαμε να βασιζόμαστε στη λογική σκέψη και στην γήινη αντίληψη, όπου χάσαμε και ξεχάσαμε εντελώς τη Θεϊκή μας υπόσταση. Μέσα από τη λογική μας ο Λόγος μας δεν συναντήθηκε με τη θετική- θηλυκή ενέργεια, εκτός εξαιρέσεων και αυτούς τους ανθρώπους συνήθως τους βαφτίζουμε συναισθηματικούς- ρομαντικούς- γραφικούς. Κι όμως αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πιο κοντά με τη Θεία Ροή απ’ ότι οι σκεπτόμενοι κλειδωμένοι μόνο στις διαπιστώσεις. 

Έτσι λοιπόν μέσα στα χρόνια χωρίσαμε αυτές τις δύο ενέργειες που τώρα θα τις πω Α-Α και όχι αρνητική- θετική. Χωρίσαμε επίσης τα δύο φύλλα και βάλαμε ταμπέλες απομόνωσης- απομάκρυνσης.
Άρα αυτό που οφείλουμε να καταλάβουμε είναι πως η «αρνητική» ενέργεια είναι συνοδοιπόρος της θετικής, για να μπορούμε να λειτουργούμε αρμονικά με τη Θεϊκή μας υπόσταση σε αυτό το 3σιάστατο επίπεδο. Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα οφείλει να αναθερμάνει μέσα του την Α-θετική ενέργεια και να εκπαιδεύσει την Α- αρνητική ενέργεια και με την αυτό-γνώση και αυτό-βελτίωση να συναντήσει τον Λόγο με σκοπό να φτάσει να συναντήσει επί γης τον Πατέρα- Παράδεισο.
Γι αυτό και όσοι ασχολούνται ουσιαστικά με την Πνευματικότητα έχουν καταρρίψει την γνωστή καραμέλα αρνητικό- θετικό, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει με τις έννοιες που έχουμε δώσει εμείς οι άνθρωποι. Γιατί μας έχει οδηγήσει η λογική και όχι η αίσθηση. Κάθε δρόμος είναι απλώς ένας δρόμος χωρίς ταμπέλες. Κάθε δρόμος έχει μέσα του και τις δύο ενέργειες με σκοπό να συναντήσει και την Τρίτη, δηλαδή κάθε δρόμος έχει μέσα του την αγάπη και την γνώση- σοφία με στόχο να συναντήσουν τον Θείο Λόγο και τότε έρχεται το Άγιο Πνεύμα και δημιουργείτε το πρώτο σκαλί για την Αγία Τριάδα. 

Καλή αρχή σας εύχομαι στα νέα δεδομένα. Κάθε φορά που θα συναντάτε την Αγία Τριάδα θα έχετε κάνει το μεγαλύτερο Άλμα για την δική σας αναβάθμιση

Ανα-Στάση ( ξανά στέκομαι)  και κάθε Ανάσταση θα ταυτίζεστε όλο και περισσότερο με το Θεϊκό σας κομμάτι. « Θεοί Εστέ» είπε ο Χρηστός, αναζητήστε το και θα το βρείτε. 
( Έσσεται Ήμαρ )

Δωροθέα