Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Ακτίνες & Μυήσεις

Βάπτισμα

Ο Χριστός θα έρθει στη γη και αυτή τη χρονική περίοδο προετοιμάζει τους αδερφούς Του να τον Υποδεχτούν και να μαζί να γυρίσουν τον πλανήτη στο επίπεδο που του αρμόζει.
Στην περίοδο της προετοιμασίας θα αποδεσμευτεί η ενέργεια της καλής θέλησης και έτσι αυτόματα θα αρχίσουν να δημιουργούνται ορθές ανθρώπινες σχέσεις. 
Το ρεύμα της ενέργειας που εισέρχεται στον πλανήτη από την εποχή των Ιχθύων, ρύθμιζε επί 2000 χρόνια την ανθρώπινη εμπειρία και να κυβερνά τις υποθέσεις του κόσμου μέσα από το αστρικό πεδίο. 
Το εξαγνιστικό βάπτισμα θα έρθει στον πλανήτη μέσα από το Θείο Λόγο – Άγιο Πνεύμα και εμείς θα πρέπει να είμαστε εξαγνισμένοι- καθαροί- έτοιμοι να το υποδεχτούμε με ευλάβεια.  
Είτε το πιστεύουμε είτε όχι, αυτά όλα είναι γραμμένα στην Καινή Διαθήκη. Τα είπε τόσο ο ίδιος ο Ιησούς στους μαθητές του αλλά μπορούμε να τα διαβάσουμε επίσης στην αποκάλυψη.
Η χρονική περίοδο του Ιχθύ όπου σε αυτή ήταν η γέννηση του Ιησού και μέχρι πριν από μερικά χρόνια, τελείωσε. Ήταν η διαδρομή εκπαίδευσης μας μέσα από τη γνώση που έπρεπε να αντιληφθούμε και να δράσουμε ανάλογα μέσα από την αγάπη, σκοτώνοντας μια για πάντα τον εγωισμό μας και να στραφούμε στο αγάπα τον πλησίον σου… Δεν έχει σημασία που εμείς δεν τα καταφέραμε ή το κάναμε αποσπασματικά ή μεταφράσαμε τον Λόγο Του όπως μας βόλευε. Να αγαπάμε μόνο όσους μας αγαπούν και όσους μας συμπαθούν. Να είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε μαχαίρια για να «καρφώσουμε» τον διπλανό μας κι αν δεν το κάναμε σίγουρα τον κρίναμε.
Δεν έχει σημασία λοιπόν για τον Θεό αν εμείς καταφέραμε ή όχι. Η αλλαγή στον πλανήτη θα γίνει όπως και να έχουν τα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μας πάρει τηλέφωνο να μας ρωτήσει αν μας βολεύει να αρχίσει Εκείνος την κάθαρση. Θα την αρχίσει όποτε Εκείνος κρίνει σκόπιμο. Έχει δώσει γνώση σε όλους τους ανθρώπους, σκουντήματα επίσης σε όλους. 
Η κάθαρση θα γίνει σταδιακά και τμηματικά Είπε Εκείνος.

Το πόσο έτοιμοι είστε και είμαστε είναι ένα κομμάτια που μόνο ο καθένας μπορεί να το απαντήσει στον εαυτό του. Μόνος του ο καθένας μπορεί να αναζητήσει να βρει σε τι επίπεδο είναι το εγώ του, πόσο κουμάντο τον κάνει το σώμα του. Έτσι να βάλει ο καθένας πλώρη με σύμφωνα με τις ελλείψεις του να τις καλύψει και να έρθει σε ισορροπία. 
Όσο πιο σύντομα επιστρέψουμε στην αγάπη επί της ουσίας, τόσο πιο γρήγορα θα βιώσουμε τον Παράδεισο εδώ στη γη.
( έσσεται Ήμαρ ) 

Δωροθέα + Αλίκη Μπέιλη