Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Οι ακτίνες και οι Μυήσεις

Η Πνευματική αλήθεια διατηρήθηκε εδώ και χρόνια σε σπερματική 


μορφή, η οποία φανερώνεται μέσα από την ολοκληρωτική μύηση.
Αμέσως μετά τη μύηση θα εμφανιστούν με καθαρότητα και βαθιά πνευματική δύναμη όλες οι φόρμουλες για να αποκτηθεί όλη η δύναμη, όλες οι δυνατότητες που έχει ο τελικός μύστης.
Ο τελικός μύστης είναι αυτός που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μετάβαση, μεταμόρφωση των λοιπών ανθρώπων για την μετάβαση που θα υποστεί ο ίδιος ο πλανήτης.
Ο πλανήτης περνάει μία καθολική μετάβαση στον δρόμο της Μίας και Μοναδικής Αλήθειας. Αυτή η αλήθεια για να μπορέσει να  
υπάρξει δεν θέλει εγωϊκούς νόες, θέλει Πνευματικούς νόες γεμάτους από το φως της Αγάπης, της καλοσύνης, στοργής, αποδοχής, ευημερίας, αφθονίας.
Δεν είναι δυστυχώς τυχαίος ο αριθμός που θα επιβιώσει μετά από αυτή την μετάβαση που αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, 144.000!!! Μόνο !!! Ο αριθμός είναι μηδαμινός !!! Η επιλογή και η απόφαση είναι δική σας σε ποιο «στρατόπεδο» θα βρίσκεστε όταν θα αρχίσουν τα τύμπανα!!!
Μόνο ένας Πνευματικός νους μπορεί να τα βιώσει αυτά, γιατί μόνο αυτός τα βλέπει, τα αναγνωρίζει, τα σέβεται και τα εκτιμά.
Αν αυτά τα θεωρείτε βλακείες ή μορφή εκφοβισμού …. και σκέφτεστε σιγά μη γίνει, να ξέρετε το γιατί και να είστε έτοιμοι να δείτε κατάματα την αλήθεια όταν αρχίσει. 


Αν κάτι μέσα σας εδώ και καιρό σας ωθεί προς μία αναζήτηση, τώρα είναι η ώρα οπότε αδράξτε την ευκαιρία και βάλτε στη ζωής σας τον δρόμο της γνώσης προς τον εαυτό σας, για να σταματήσει ο εγωϊκός νους να σας διαβάλλει συνέχεια.
( Έσσεται Ήμαρ ) 

Δωροθέα + Αλίκη Μπέιλη