Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Τα κέντρα – οι ενέργειες και οι ακτίνες μέρος 3ο

Μετά από το 2ο μέρος πάμε να συνεχίσουμε τώρα με την αυτοδιαιώνιση η οποία είναι συνδεδεμένη με τα γεννητικά όργανα, το κέντρο των γεννητικών οργάνων, όργανα παραγωγής. Που σημαίνει με τους συγκεκριμένους αδένες.


Οι οποίοι αδένες μας δυστυχώς είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με το μυαλό μας και τα πάθη μας. Τα οποία μας έχουν οδηγήσει να μετατρέψουμε όλο το όμορφο τοπίο του έρωτα σε ψυχρό σεξ, μέσα από τις ορμές και τα ένστικτα της ζωώδους φύσης μας. Το σώμα μας το έχουμε μετατρέψει σε σεξουαλικό αντικείμενο με αποτέλεσμα να πληρώνουμε όλοι μαζί το τίμημα. Γιατί από τη στιγμή που μας οδηγεί το ένστικτο και το σώμα μέσα από το σεξουαλικό του υπόβαθρο έχουμε αποκτήσει τη βία, την έχθρα και τις μάχες μεταξύ μας. Οι μάχες ξεκινούν από τα δύο φύλλα και μεταφέρονται από γενιά σε γενιά και τελικά σε όλους μας.
Όλο αυτό το κέντρο των γεννητικών οργάνων μας είναι μία πηγή ενέργειας, μία πηγή ουσίας, την συν- ουσία. Δηλαδή μία διαδρομή που βιώνουν οι σύντροφοι μετά την μυητική διαδικασία του Γάμου στην Κανά. Όπου από κει και μετά εκείνοι και μόνο εκείνοι ενώνουν τις ουσίες τους για συγκεκριμένο λόγο, για να ενωθούν οι δύο ενέργειες και να φέρουν μέσα από την ένωσή τους την 3η ενέργεια της αγάπης. Όπου έτσι κι αλλιώς μόνο μέσα από την διαδρομή της αγάπης οφείλεται να γίνεται αυτή η ένωση και με κανένα άλλο τρόπο.
Όλο το τοπίο που επικρατεί, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφερθώ, τον τρόπο που χειριζόμαστε την διαδρομή αυτής της Θείας Ένωσης και την έχουμε μετατρέψει σε «σαρκικό πάθος», το γνωρίζετε πολύ καλά. 

Αυτός ήταν και είναι ο λόγος που οφείλαμε να σεβαστούμε την διαδρομή αυτή και να την προστατέψουμε.
Όμως στο βωμό του εύκολου και του εφήμερου τα ισοπεδώσαμε όλα …και σε λίγο θα έρθει και το τίμημα αυτού.
Όταν λοιπόν, ο εκπαιδευόμενος πνευματικός αποφασίσει να μπει στον δρόμο της εκπαίδευσης μύησης και συναντήσει τα πρώτα βήματα, σκαλοπάτια της διδασκαλίας, μετά από την έναρξη της αυτοβελτίωσης, θα μπει στην διαδικασία να φέρει σε ισορροπία της ορμές του σώματός του προς κάθε τομέα. Γιατί κάθε μορφή ορμών του σώματος είναι ενάντια των ορμων-ών οπότε οι πληροφορίες που μεταφέρονται στο σώμα, στο μυαλό και στην ψυχή είναι ο όλεθρος. Το σώμα και το μυαλό επηρεάζονται από όλο αυτόν τον κακό χειρισμό των ουσιών του και τελικά φτάνει να μας εκδικείται. Η εκδίκηση μεταφέρεται ισάξια στα συναισθήματα που νιώθουμε προδοσίες, αδικίες ή που εμείς θέτουμε εκβιαστικούς χειρισμούς στους συντρόφους μας. Όλο αυτό είναι ένα δηλητήριο που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και μπαίνει τελικά ως λειτουργία του DNA μας και δηλαδή του κάρμα..Άρα ότι έχουμε δώσει αυτά και θα πάρουμε πίσω. Από πού ? Μα φυσικά από την Πηγή μας που δεν είναι άλλη από την δική μας αποθήκη που λέγεται Αστρική Προβολή. 

Τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε τον όλεθρο? Ο καθένας από μόνος του γνωρίζει πόσο και σε ποιους τομείς έχει μεταχειριστεί τόσο το δικό του σώμα, αλλά και κάποιου συντρόφου του, αλλά και πόσο έχει μετατρέψει το σεξ σε όπλο χειρισμού. Οπότε αφού μόνο ο καθένας έχει αυτή τη γνώση που αφορά τον ίδιο, τα όπλα για ισορροπία είναι γνωστά. Αυτοβελτίωση, επιλογή του Λόγου του Πατέρα, συγνώμη, συγχώρεση.
Συνεχίζεται…

 ( αποκαλύπτω)

Δωροθέα