Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

33η Μύηση- Οι 7 μείζονες φάσεις

Ο Ιησούς από τη στιγμή που ήρθε στη γη ήρθε για έναν και μοναδικό λόγο για να μας διδάξει τον Λόγο Του.


Εκείνος μπορεί να έφυγε από τη γη αλλά μας άφησε την περιουσία Του, τον Λόγο Του και τις πράξεις του για να μας διδάξουν.
Η αλλαγή αυτή υποτίθεται θα ερχόταν σταδιακά. Η διδασκαλία Του μέσα από τους μαθητές του η οποία μεταφέρθηκε σε όλο τον πλανήτη και φυσικά να γίνει πράξη.
Ο πλανήτης μας έπρεπε να βιώσει μέσα από τις 7 μείζονες φάσεις την ανέλιξη της ανθρώπινης φυλής. Οι 7 μείζονες φάσεις σημαίνει ότι μέσα από την εξέλιξη της επιστήμης και γενικά τα επίπεδα της φιλοσοφίας με τον Λόγο Του θα έπρεπε σήμερα να έχουμε φτάσει όλοι στο Ανώτατο επίπεδο της Πνευματικότητας. Όπου όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει από την αρχή της διδασκαλίας Του είχαμε το περιθώριο της ανάπτυξης με τον δρόμο της Αγάπης. Όμως από ότι όλοι καταλαβαίνουμε τελικά την αγάπη την αλλοιώσαμε, της αλλάξαμε δόνηση, την μετατρέψαμε σε συναίσθημα, τη πουλάμε, την κάναμε εμπόρευμα ώσπου φτάνει ο καιρός της επαναγέννησης του στον πλανήτη και τελικά οριακά κάποιοι ίσως να είναι έτοιμοι να τον υποδεχτούν και να σταθούν μπροστά Του. 

Έπρεπε ο Λόγος Του να μας έχει γίνει βίωμα, να έχει περάσει στις φλέβες μας χρόνια τώρα.
Τώρα είναι στιγμή που ο πλανήτης μας πέρασε στην 7η φάση και όσοι είναι έτοιμοι θα αρχίσουν να βιώνουν την ευημερία, την αφθονία, την ισορροπία. Το λέει άλλωστε και στο κατά Μάρκο ..οι έσχατοι θα έρθουν πρώτοι..
Αυτοί όμως που δεν έχουν κάνει Τον Λόγο Του βίωμα και δεν έχουν προσπαθήσει καν δυστυχώς θα υποστούν τις συνέπειες. Ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτές ? Θα είναι ανάλογες θεωρώ με όλα αυτά που έχει μαζέψει ο καθένας στο αστρικό σου σώμα.
Γιατί τον τρόπο να αδειάσουμε αυτό το σώμα, υποτίθεται ότι μας έχει δοθεί, μέσα από την μετάνοια. Τώρα αν εμείς λέμε ότι τώρα δεν έχω χρόνο, τώρα έχω προβλήματα κλπ όλα αυτά που είναι φραγμοί από την ταπείνωση και την ελευθερία. Δύο δρόμους που τους ζητά ο ίδιος ο Θεός. Όλα αυτά για τον Πατέρα μας είναι δικαιολογίες. Πιστεύω δε σε προσωπικό επίπεδο ότι δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος πάνω στον πλανήτη μας που να μην έχει βρει ο Πατέρας μας τρόπο για να τον σκουντήξει. 

Μας έδωσε αρκετό χρόνο δε νομίζεται ? 2013 χρόνια μετά είμαστε και ακόμη δεν έχουμε διάθεση να δούμε ούτε τα αρχικά βήματα που μας ζήτησε. Μας υποσχέθηκε τον παράδεισο και ήρθε η ώρα να τον βιώσουμε. Η μεταστροφή του πλανήτη μας είναι γεγονός πια. Όλα και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι κάτι δεν πάει καλά.
Βέβαια δεν μπορούμε να ξέρουμε με ακρίβεια πότε θα γίνει το ολοκληρωτικό μπαμ, γιατί έτσι κι αλλιώς ο Πατέρας μας είπε ότι θα το κάνει αργά και σταδιακά για να δώσει τη δυνατότητα να μετανοήσουν όσοι προλάβουν.
Ότι παλιό πια έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Όλη αυτή η αθλιότητα που κυριαρχεί στον πλανήτη η οποία έχει καταστρέψει και το φυσικό περιβάλλον της γης, ήρθε η ώρα να τελειώσει.

Δύο τινά μπορούν να συμβούν ή να αδράξετε την ευκαιρία και να μπείτε στον δρόμο Του με πράξεις, ταπείνωση και μετάνοια ή θα περιμένετε καρτερικά να αρχίσουν συμβαίνουν τα διάφορα επίπονα γεγονότα.  
( αποκαλύπτω) 

Δωροθέα