Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

33η Μύηση- Φωτισμένος Πνευματικός δάσκαλος- Συστημική Ράβδος

Η Συστημική Ράβδος είναι από τις πιο σημαντικές ράβδους που μπορεί να πάρει ο μαθητευόμενος.


Αν θυμάστε κι αν έχετε δει το Harry Potter, θα έχετε παρατηρήσει τι γινόταν όταν το συναίσθημα το αρνητικό τον κυρίευε. Τότε δεχόταν τις περισσότερες επιθέσεις, από πού? Από το εγώ του και αυτό μεταφερόταν στον περίγυρό του αλλά και σε γεγονότα που έπρεπε να πολεμήσει για τα βγάλει πέρα, το ίδιο γινόταν βέβαια και στους άθλους του Ηρακλή. Η διαφορά στα νούμερα είναι σημαντική. Ο Harry Potter έδωσε 7 μάχες μέχρι την τελική που κατάφερε και σκότωσε τελικά το Εγώ του και Αναστήθηκε, γιατί έρχεται η Ανάσταση μετά τον θάνατο του εγώ, δηλαδή άλλη στάση και θέση στη ζωή. Πώς θα είναι ακριβώς αυτή η στάση και η θέση στη ζωή σας, μα θα το μάθετε μόλις φτάσετε να ολοκληρώσετε τις μάχες και μάλιστα κάθε νίκη από κάθε μάχη θα έχει πολλές ανταμοιβές από τον Πατέρα, ο οποίος σας περιμένει με την Αγκαλιά Του ορθάνοιχτη και με το πιο γλυκό καλώς όρισμα που σας έχουν κάνει ποτέ. 

Αν έχετε σκυλάκι ξέρετε πολύ καλά πώς είναι το γλυκό και το τόσο χαρούμενο καλώς όρισμα, πάνω κάτω μπορείτε να φανταστείτε το Μεγαλείο της Αγκαλιάς Του Πατέρα, κι αν όχι νομίζω ότι αυτό είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να δοκιμάσετε τα βήματα. Οπότε η μάχη εφτά του Harry Potter είχε να κάνει με τα εφτά τσάκρα και αν πάτε στο πρώτο βιβλίο ή ταινία θα δείτε ότι το πρώτο αναφέρεται στο πετράδι που ήταν κόκκινο, κόκκινο είναι το πρώτο κέντρο όπου εκεί είναι η βάση μας. Από αυτό το κέντρο ξεκινάει ή η απογείωσή μας από τον πλανήτη ως Πνευματικά όντα ή μόνιμα κολλημένοι στα γήινα προβλήματα από το εγώ με όλους του τους «φίλους». Όταν υπάρξει η πρώτη ελευθέρωση από αυτό το κέντρο όπου μπορείτε να αναζητήσετε βοήθεια από το πρώτο μυστικό πέρασμα, τότε έχει γίνει το μεγαλύτερο βήμα από σας, αρχής γενομένης από το άγχος που είναι και ο μόνιμος εγκλωβισμός όλων μας από πολύ μικρή ηλικία με στόχο την καταξίωση στα μάτια όλου του περιβάλλοντός μας. 

Όσο για τον Ηρακλή και τους άθλους του που εκείνου ήταν 12, αφορούσαν τους μεσημβρινούς του σώματος μας.
Η διδασκαλία των δύο Harry Potter και Ηρακλή μας λέει να φέρουμε σε ισορροπία τον σταυρό μας. Γιατί οι μεσημβρινοί είναι αριστερά και δεξιά από την σπονδυλική μας στήλη άρα δημιουργούν μαζί τον + .
Στη ράβδο αυτή όταν γίνει η κατάκτησή της εμείς έχουμε φτάσει να γίνουμε κυρίαρχοι τουλάχιστον του 12 αλλά και του 7 κατά ένα μεγάλο βαθμό. Το κύριο τσάκρα που είναι «υπεύθυνο» για τη δική μας σκλαβιά είναι αυτό το 3ο, όπου από κει γεννιούνται τα συναισθήματα συνεργαζόμενα με το μυαλό, το οποίο έχει την ιδιότητα να δημιουργεί αντιφάσεις και αυτές οι αντιφάσεις ενεργοποιούν και τα ανάλογα συναισθήματα. Όταν ο μαθητευόμενος φέρει σε απόλυτη ισορροπία το κέντρο αυτό, αυτόματα το 3ο κέντρο αδειάζει τελείως και μένει κενό, όπως αυτό το κενό που έχει η κιθάρα. Η κιθάρα είναι ένας καθρέφτης μας και με το κενό που έχει δημιουργεί ηχείο και αυτό το ηχείο έχει ανάλογη δόνηση με τις ανάλογες χορδές – και οι νότες είναι 7 όπως ακριβώς και τα τσάκρα μας. Άρα όπως καταλαβαίνετε κάθε μας κέντρο- τσάκρα- μυστικό-μουσικό πέρασμα έχει και ανάλογο ήχο. Αυτός ο ήχος όταν είναι καθαρός μεταφέρεται μέσα από το ηχείο μας 30 κέντρο- Ηλιακό πλέγμα όπως το λένε στον Ηλιακό Λόγο, δηλαδή στον Λόγο Του Φωτός, στην καθαρή δική σας Φωνή η οποία εναρμονίζεται με τον Αγγέλων και τότε μπορεί να ακούσετε Τον Θεό μέσα από αυτό το ηχείο σας αλλά και όλο το Αγγελικό Τάγμα. 

Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό είναι ένα σπουδαίο κίνητρο για να αρχίσετε να έχετε όχι μόνο την περιέργεια πια αλλά και την ανάγκη να συναντήσετε τη δική σας περιουσία που σας περιμένει, η οποία είναι μόνο δική σας και αν δεν την διεκδικήσετε εσείς δεν μπορεί κανένας άλλος να το κάνει για σας και τελικά χάνεται μέσα στους αιώνες. Ήρθε η ώρα νομίζω να δράσετε με υγεία για σας και μακάρι να μπορέσετε να επηρεάσετε και όλο σας το περιβάλλον για να μετατρέψουμε επιτέλους τον πλανήτη σε παράδεισο.

Αύριο η Πλανητική Ράβδος!

( αποκαλύπτω)

Δωροθέα