Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

33η Μύηση- Φωτεινός Πνευματικός δάσκαλος- Πλανητική Ράβδος

Εχθές είδαμε την Συστημική Ράβδο και τώρα θα δούμε την τελευταία Ράβδο την Πλανητική ή αλλιώς Πνευματική.


Για τη Ράβδο αυτή την Πλανητική- Πνευματική βασικό ρόλο παίζει η καθαρή Ηλεκτρική Δύναμη – τα φωτόνια.
Κάθε ψυχή έχει ένα καρμικό δρώμενο, ένα καρμικό στάτους, το οποίο η ψυχή το έχει αποκτήσει από τις συνεχόμενες ενσαρκώσεις της και κάθε φορά που έρχεται στον πλανήτη, έρχεται με σκοπό να συνεχίσει το μάθημα της από κει που το άφησε. Άρα είναι ανάλογα φορτισμένη και έχει ανάλογη ενέργεια.  

Που σημαίνει ότι δονεί, έλκει και μαγνητίζει στη ζωή της όλα όσα χρειάζεται για το μάθημά της σε αυτή τη χρονική στιγμή. Υποτίθεται ότι αφού ξανά γεννιόμαστε και αφού έχουμε αποδεχτεί το που και με ποιο τρόπο κάναμε λάθη, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε εδώ σε αυτή τη ζωή. Θεωρητικά η Ανώτερη Ύπαρξη μας, μας εμπιστεύεται απόλυτα και θεωρεί ότι αυτή τη φορά θα αναζητήσουμε τους δρόμους που θα μας οδηγήσουν στην Πνευματική μας ομάδα και τον δρόμο της απελευθέρωσης. Έτσι το φωτόνιο που έχει η ψυχή μας μέσα στην καρδιά μας δονεί ανάλογα και εμείς οφείλουμε να το ακούσουμε. Η δόνηση αυτή έχει μέσα της το ταλέντο μας και τη διαδρομή που οφείλουμε να ακολουθήσουμε για να φέρουμε αυτή τη φορά την αποστολή εις πέρας. Το Φωτόνιο- Ψυχή όποια στιγμή ενεργοποιηθεί αρχίζει να αποκτά την ανάλογη Ηλεκτρική Ενέργεια η οποία μεταφέρεται στον εγκέφαλό μας στην επίφυση- υπόφυση και την παρεγκεφαλίδα μας όπου εκεί μέσα βρίσκεται όλη μας η γνώση αποθηκευμένη από αυτή αλλά και από όλες τις άλλες ζωές. Εμείς αφού καθαρίσουμε από το εγώ αυτή η αποθήκη γεμίζει με φως, ενώ ήταν απόλυτα σκοτεινή. Ο τρόπος της σκέψης- έλξης- λέξης αλλάζει εντελώς και εμείς γινόμαστε ένα με την Ύπαρξή μας.  Αφού έχει αρχίσει να ενεργοποιείται και η Συστημική Ράβδος μαζί με την Πνευματική τότε όλο μας το σώμα βιώνει μία μορφή καθαρισμού στο υγρό του στοιχείο, εκεί που είναι τα στοιχεία του DNA μας κρυμμένα. Εκεί που βρίσκονται όλες οι ασθένειες που έχουμε στο «τσεπάκι» μας μέσα από την κληρονομικότητα που έχουμε. Η κληρονομικότητα ενεργοποιείται από εμάς και την εγωική μας διαδρομή στη ζωή. 

Αφού έχουμε μπεί όμως στο μονοπάτι το πνευματικό, τότε αρχίζουμε να αποκτάμε μία απόσταση από το μαύρο τοπίο και από το μεγαλύτερο μαγνητικό δορυφόρο που μας επηρεάζει όσο είμαστε γήινοι, το φεγγάρι- σελήνη. Η σελήνη είναι η μαγνητική επιρροή του εγωισμού και επηρεάζει το υγρό στοιχείο του πλανήτη έτσι κι αλλιώς, άρα και το δικό μας. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα μαύρα «μαγικά» κόλπα γίνονται με τη σελήνη και χρησιμοποιούν τόσο το γέμισμα, την  πανσέληνο αλλά και τη χάση. Η άλλη μεριά έτσι κι αλλιώς είναι εξπέρ στο να χειρίζεται σκέψεις- μυαλά- συναισθήματα και να καθοδηγεί τους σκλάβους της με όποιο τρόπο την βολεύει, γιατί τους έχει κάνει εντελώς τυφλούς, βασιζόμενη πάντα στην αλαζονεία των ανθρώπων αυτών, γιατί έχουν οι ίδιοι οδηγό τους το χρήμα και τη δόξα.
Οπότε μπορούμε τώρα να καταλάβουμε πως όταν εμείς είμαστε γεμάτοι συναισθήματα και σκέψεις δεν έχει σημασία αν είναι θετικά ή αρνητικά αρκεί που υπάρχουν, τότε το υγρό μας στοιχείο μαγνητίζεται από τη σελήνη. Τότε το φωτόνιο- ψυχή δυστυχώς μαγνητίζει και έλκει πόνο και πόνο και πάλι πόνο.
Όταν θα κερδίσετε την πλανητική ράβδο, 3η και τελευταία, τότε η νίκη είναι δική σας και θα αρχίζουν αργά και σταδιακά να καθαρίζονται τα ύδατα του σώματος σας και του εγκεφάλου σας μέσω επίφυση- υπόφυση. Για να καθαρίσετε ποιο εύκολα το υγρό σας κομμάτι μπορείτε να δουλέψετε τα βήματα του ελατηρίου και ειδικά το τελευταίο.
Όταν κάποιος λοιπόν κατακτήσει και τις 3 ράβδους τότε αυτόματα έχει φέρει σε ευθυγράμμιση το μυαλό- νου, το σώμα- συναίσθημα και την ψυχή- κάρμα και να αποκτήσει την σφραγίδα, το Άστρο της Βηθλεέμ το δικό του. Η στιγμή της Αναγέννησης είναι γεγονός και τότε από το Σύμπαν ο μαθητευόμενος φαίνεται ολοκάθαρα και είναι ολόλευκος, φωτεινός και ένα βήμα πιο κοντά στον Πατέρα, γίνεται εντολοδόχος Του. 
Στου κατά Μάρκο το Ευαγγέλιο γράφει ακριβώς πόση προστασία θα έχουν οι έχοντες τη σφραγίδα στο μέτωπό τους και ότι μετά θα πρέπει να αποκτήσουν τον Λευκό Μανδύα. 

Ως Απόστολοί Του πια, το φωτόνιό μας εκπέμπει υγιή δόνηση τόσο προς το Σύμπαν αλλά κυρίως προς όλο το οικείο περιβάλλον μας και αυτόματα το προστατεύει από κάθε τι δεινό που θα προκύψει.
Ο πλανήτης μας θα βιώσει μία πολλοστή φορά διαδρομή κάθαρσης και θα απομείνουν εδώ μόνο οι έχοντες τη σφραγίδα οι οποίοι θα είναι σε θέση ( τον τρόπο θα σας τον αποκαλύψω σταδιακά) να μετατρέψουν τον πλανήτη σε παράδεισο αλλά και να μεταφέρουν όλη τη γνώση στις επόμενες γενιές.
Αλλά αυτό το άθλιο τοπίο που υπάρχει τώρα στη γη μας, ετοιμάζεται να περάσει στην ιστορία. Ποια πλευρά θα ακολουθήσετε και με ποιανού το μέρος θα είστε είναι δικό σας κομμάτι πια.
Το μόνο που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο Θεός και Πατέρας μας πάντα έψαχνε και ψάχνει τρόπους να σκουντήξει όλους μας και πως η νίκη ενάντια στο κακό είναι σίγουρα δική του. Το ότι ακόμη κάνει υπομονή δεν σημαίνει ότι δεν βλέπει. Βλέπει και πολύ καλά μάλιστα, το μέγεθος του εγωισμού το ξέρει πολύ καλά, αλλά ευελπιστεί να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και την αλαζονεία μας όσο πιο σύντομα γιατί ο καιρός που έχει απομείνει για τον όλεθρο δεν είναι πολύς.

( αποκαλύπτω) 

Δωροθέα