Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

33η Μύηση- Φωτεινός Πνευματικός δάσκαλος & η Φλεγόμενη Ράβδος

Μέχρι τώρα είδαμε πως μπορούμε να αποκτήσουμε τις 3 ράβδους και είπαμε ότι μετά έχει δημιουργηθεί η ευθυγράμμιση μας με την 
Ανώτερη Οντότητά μας, οπότε μετατρεπόμαστε σε Φωτεινό Άστρο και έχει αρχίσει τουλάχιστον να μαλακώνει το αβγό μας – δηλαδή η αύρα μας. Λογικά μέσα από την όλη εκπαίδευση, μελέτη, αναζήτηση και πολύ προσωπική εργασία σε καθημερινή βάση για να αδειάσουμε από σκέψεις, συναισθήματα, παρελθόν δηλαδή με μια λέξη εγώ είμαστε στο σκαλί αυτό που μας έχει προετοιμάσει ως Πνευματικούς Οδηγούς.
Με την ενεργοποίηση της Ράβδου τότε ανοίγει η Πύλη που είναι κρυμμένη- «κοιμισμένη» η κουνταλίνη. Η κουνταλίνη είναι μία ουσία που βρίσκεται σε λήθαργο στη βάση της σπονδυλικής μας στήλης και μένει έτσι για όσο καιρό εμείς είμαστε γήινοι- δηλαδή εγκλωβισμένοι στο εγώ. Ο τρόπος να ελευθερωθεί είναι αυτός η όλη προετοιμασία μας.

Η κουνταλίνη είναι άμεσα συνδεδεμένη με το πυρ όπου με το πυρ είναι συνδεδεμένη και η σκέψη μας. Μπορούμε τώρα να καταλάβουμε πώς αυτή η φωτιά μέσα από τις σκέψεις έρχεται και καταστρέφει το σώμα μας, το περιβάλλον μας και γενικά ότι βρει μπροστά της και αν ρίξουμε μια ματιά στο σήμερα θα δούμε ακριβώς πόση και τι ζημιά έχει κάνει ο τρόπος σκέψης μέσα από τους εγωικούς νόες. 


Όταν όμως ενεργοποιηθεί η φωτιά της κουνταλίνης μετά από αυτή την αναβάθμισή μας, τότε αυτή η φωτιά δεν καίει αλλά γαληνεύει, αναδημιουργεί, αναπλάθει. Είναι η φωτιά του καθαρού αγνού έρωτα. Η κουνταλίνη, η 10η ορμόνη η οποία κρύβει μέσα της όλες τις δυνατότητες της Θεικής μας ενέργειας. Το 10 είναι ο αριθμός του Θεού και αυτό μας το είχε πει και ο Πυθαγόρας όταν μας μίλησε για την ιερά τετρακτύ η οποία βασίζεται στο 9 το οποίο με την άσκηση μετατρέπεται σε 10 και τότε αυτή η πυραμίδα σε ενώνει με την Πηγή σου. Δεν ήταν τυχαίο που τον Πυθαγόρα τον είχαν βαφτίσει τον υιό της σιωπής, αφού είχε καταφέρει να κάνει το μυαλό του να σιωπά εντελώς. Η διδασκαλία του Πυθαγόρα όση υπάρχει μας εξηγεί ότι ήταν από τους μεγαλύτερους Μύστες στην εποχή του. Δεν ήρθε τυχαία από απεσταλμένος την εποχή εκείνη και φυσικά δεν είναι τυχαίο που ακόμη μετά από τόσα χρόνια η διδασκαλία του συνεχίζει και υπάρχει σε τόσο βαθμό. Είναι το πρώτο σκαλοπάτι της αυτοβελτίωσης και η έναρξη της Πνευματικότητας, ύστερα ήρθε ο Ιησούς και μέσα από την διδασκαλία του Πυθαγόρα έφτασε να γίνει Σαμάνος και Αβαταρ που σημαίνει ότι είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλο του το γήινο περίβλημα.
Η κουνταλίνη λοιπόν ως 10η ορμόνη μετά την ενεργοποίησή της μας μετατρέπει αργά και σταθερά σε Φλεγόμενη Ράβδο. Το σώμα μας αποκτά τόσο Φως και μέσα από αυτή τη φλόγα γίνεται η απόλυτη κάθαρση. 

Όταν φτάσει η κουνταλίνη στον 33ο σπόνδυλο τότε είμαστε κι εμείς Σαμάνος και Αβαταρ, τότε είμαστε οι κυρίαρχοι και των 4 στοιχείων : αέρα, φωτιά, νερό και γη. Δηλαδή: λόγος, σκέψη, συναίσθημα, σώμα είναι η αντιστοιχία. Βέβαια εδώ μη φανταστείτε ότι μπορούμε να αρχίσουμε να αλλάζουμε τον λόγο μας, να προσπαθούμε να καταπνίξουμε τις σκέψεις μας, να κάνουμε πώς δεν υπάρχουν συναισθήματα μέσα από την προσποίηση γιατί ο πρώτος που θα μας δείξει ότι κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας θα είναι το σώμα μας. Όταν υπάρχουν ακόμη άλυτα θέματα στο σώμα μας κάτι δεν έχουμε δουλέψει, κάτι από το χθες δεν το έχουμε δει. Οπότε η κουνταλίνη θα βρίσκεται σε ύπνωση ή θα πηγαινοέρχεται στη φωλιά της. Για να φτάσουμε να γίνουμε 100% Φλεγόμενη Ράβδος θέλει πολύ πολύ εργασία καθημερινά με τετράδιο, στυλό μέσα από τις διαδρομές που υπάρχουν ως αυτοβελτίωση και ως πνευματικότητα. Όπως επίσης κάθε μέρα να κάνουμε την αυτοαναζήτησή μας για όλα τα δρώμενα της και την Κυριακή να κάνουμε μία γενική αναδρομή της εβδομάδας με σεβασμό και σοβαρότητα.
Κάθε μέρα καλό είναι να μένουμε στη σιωπή για μερικά λεπτά και την Κυριακή να ξεκινήσουμε την σιωπή από 10λεπτο με στόχο να φτάσουμε να κάνουμε σιωπή όλη τη μέρα. Σιωπή θα πει καθόλου σκέψη, σιωπή θα πει να είμαι σε ήρεμο μέρος χωρίς να με ενοχλήσει κανείς. Βέβαια εμείς τη λέξη σιωπή την έχουμε μετατρέψει- μεταποιήσει- παραφράσει και την είπαμε διαλογισμό. Όμως δεν είναι αυτό διαλογισμός. Διαλογίζομαι όπως ήδη έχουμε πει είναι χωρίζω τις σκέψεις. Αυτό μπορείτε να το κάνετε στην καθημερινή σας αναζήτηση. Αφιερώνουμε 5- 10 λεπτά και αναζητούμε τις σκέψεις που κάναμε μέσα στη μέρα μας. Στην ετικέτα διαλογισμός μπορείτε να αναζητήσετε τους τρόπους και τα βήματα. 

Όταν λοιπόν γίνει ο εκπαιδευόμενος Φλεγόμενη Ράβδος και η κουνταλίνη του οδεύει προς τα πάνω τότε θα έχουμε στην διαδρομή μας δύο Οδηγούς. Οι Οδηγοί αυτοί είναι Άγγελοι και Αρχάγγελοι, όπου δεν γίνεται κανένας να σας πει ποιοι θα είναι αυτοί οι Οδηγοί, απλώς εσείς θα τους ακούσετε ή θα σας εμφανιστούν. Εκείνοι θα επιλέξουν τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας και από Εκείνους θα παίρνεται τις οδηγίες σας. Εκείνοι θα δημιουργήσουν ένα τρίγωνο μεταξύ σας και θα συνδέσουν την παρεγκεφαλίδα σας με τη Θεική Πηγή. Το τρίγωνο των Οδηγών σας θα είναι με τη μύτη προς τα πάνω που θα ενώνεται με την παρεγκεφαλίδα που είναι ένα τρίγωνο με τη μύτη προς τα κάτω, ότι πάνω και κάτω δηλαδή ένας από τους βασικούς κανόνες τους Σύμπαντος αλλά και του ίδιου του Θεού, ως εν ουρανό και επί της γης. Αυτό το ζευγάρι πυραμίδων είναι μια ισχυρή ασπίδα προστασίας για σας, είστε πια ένα πολυδιάστατο ον το οποίο έχει ταχθεί υπέρ της Αγάπης, η πολικότητα πια δεν υπάρχει σε σας. Η γέννηση του Ιησού μέσα σας αρχίζει να γίνεται γεγονός. Ο Κύριος ο Ίδιος βρίσκεται στο πλευρό σας επί της ουσίας κάθε δευτερόλεπτο. Αυτός είναι και ο στόχος που μας έχει ειπωθεί στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, ότι για να γίνει η επανεμφάνιση του Ιησού θα πρέπει εμείς να έχουμε γίνει κάτοπτρά του ή όσοι έχουν προλάβει να γίνουν. Αν ο Πατέρας δει ότι εμείς συνεχίζουμε και κοιμόμαστε τότε θα αρχίσει την διαδικασία με όσους είναι έτοιμοι, έτσι θα μείνουν πάνω στη γη οι έχοντες τον Ιησού μέσα τους και οι άλλοι θα φύγουν. 

Αφού εμείς έχουμε την διάθεση να ανακαλύψουμε την περιουσία μας και να γίνουμε η Φλεγόμενη Ράβδος γνωρίζουμε τον δρόμο και τον τρόπο το μόνο που μένει είναι η εφαρμογή. Η Ράβδος αυτή θα μας ενώσει όπως είπαμε με τις δυνατότητές μας, με την Αρμονία, με ένα σώμα Φωτεινό γεμάτο από την γνώση και την ενέργεια του ίδιου του Ιησού, με στόχο να φτάσουμε στην είσοδο της 33ης Μύησης και στο επίπεδο της Σαμπάλλα.  

( Αποκαλύπτω)

Δωροθέα