Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

33η Μύηση- Φωτισμένος Πνευματικός Δάσκαλος

Ο κάθε φωτισμένος δάσκαλος αφού γίνει ο ίδιος Ναός μέσα από τη θέληση Του Θεού, θα γίνει ο ίδιος το εστιακό σημείο για τον κόσμο. Δηλαδή θα φαίνεται από το Φως που εκπέμπει.


Αυτοί οι δάσκαλοι που έχουν γίνει οι ίδιοι φωτεινά και ορατά σημεία, από την διάσπαση της αύρας τους και τη δημιουργία πυραμίδας η οποία τους ενώνει με το Ανώτερο τους κομμάτι, όπου και να βρίσκονται δημιουργούν εστιακό ενεργειακό και μετατρέπουν το περιβάλλον τους σε φωτεινό περιβάλλον. Γίνονται οι ίδιοι δίαυλοι επικοινωνίας με την ιδιότητα μεταφοράς πληροφοριών από κάτω πάνω και μεταφέρουν πληροφορίες από πάνω κάτω, όπως ήταν ο Παίσιος στις μέρες μας.
Η ασπίδα προστασίας που έχουν αυτοί οι δάσκαλοι είναι τόσο για τους ίδιους, αλλά και για τα άτομα που θα χρειαστούν την ασπίδα τους και η προσευχή τους έχει ιδιαίτερες ιδιότητες. 

Αυτοί οι δάσκαλοι είναι αυτοί που θα σφραγίζουν την πύλη του κακού. Πρώτα τη δική τους, αφού μέσα από την εκπαίδευσή τους έχουν φτάσει να δαμάσουν και να χειραγωγήσουν το εγώ και τα πάθη τους.
Ο δίαυλος επικοινωνίας δημιουργείται σε κάθε πνευματικό με αγνή και καθαρή καρδιά, ο οποίος τους επιτρέπει μόνιμη επικοινωνία με το Θείο.
Ο στόχος όλων όσων βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον πλανήτη είναι αυτός. Να κλείσουμε για πάντα την πύλη του κακού. Όλοι μπορούμε να το κάνουμε. Ένα ισχυρό όπλο είναι η προσευχή αλλά το ισχυρότερο είναι η ταπείνωση και  γνώση του εαυτού- εγώ.
Μέσα από αυτό τον δρόμο θα συναντήσουμε την αγάπη και θα δούμε την καρδιά Του Θεού. Η οποία είναι ανοιχτή σε όλους. Όταν συναντήσουμε την καρδιά του Θεού τότε έχουμε συναντήσει την ΕΝΝΑΔΑ= ΕΝΑΣ= ΜΟΝΑΔΑ. Από την  δυαδικότητα που είχαμε με το εγώ- εαυτός περνάμε στο επίπεδο της ΕΝΝΑΔΑΣ… μήπως αυτό το όνομα σας κάνει οικείο ? Μήπως τώρα μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ? Μήπως μπορείτε να καταλάβετε γιατί δόθηκε όλη η γνώση εδώ ? Μήπως έτσι μας λύνονται κάποιες απορίες γιατί να είναι παντού σε όλη την ΕΝΝΑΔΑ- ΕΛΛΑΔΑ τρίγωνα ? Μήπως αυτά τα τρίγωνα που είναι σημεία – δίαυλοι επικοινωνίας είναι τα περισσότερα εδώ ? Μήπως ο ομφαλός- follow= ακολουθώ  της γης είναι εδώ ?
Τα στάδια που οφείλει να ακολουθήσει ο εκπαιδευόμενος πνευματικός δάσκαλος είναι :
Η αποκάλυψη της παρουσίας
Η θέα του «Οράματος»
Η επίθεση της ράβδου, η οποία επηρεάζει α. τα σώματα, β. τα κέντρα, γ. τον αιτιώδη φορέα
Η παροχή του Όρκου.
Η ανακοίνωση του «Μυστικού της λέξης»

Για τα οποία βήματα θα γίνει η παρουσίασή τους προσεχώς.
( αποκαλύπτω)

Δωροθέα