Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Τα 3 «όπλα» της άλλης μεριάς

Ο Θεός είναι Πατήρ Υιός και Άγιο Πνεύμα και με αυτά τα 3 στοιχεία μας έχει πει να πορευόμαστε στη ζωή.
Όμως δυστυχώς εμείς στη θέση της Αγίας Τριάδας έχουμε βάλει τρία άλλα στοιχεία τα οποία τα χειρίζεται η άλλη μεριά.


Το ένα είναι ο εγωισμός, το δεύτερο είναι το σεξ και το τρίτο είναι το χρήμα.
Όταν ένας άνθρωπος είναι εγκλωβισμένος και στα 3 τότε είναι υποχείριο της άλλης μεριάς, τον κατευθύνει το μυαλό του και όλο το γήινο πακέτο.  
Ο εγωισμός σε έναν άνθρωπο είναι ένα δηλητήριο που τον τρώει αργά- αργά και τον έχει σκλαβωμένο πάντα στα πατώματα. Ο εγωισμός πάντα έχει να σου δείξει αρνητικά στοιχεία στη ζωή, στους ανθρώπους, στις καταστάσεις. Σε κυριεύει η ζήλια, ο φθόνος, το μίσος κλπ.
Το σεξ πάλι είναι ένα «όπλο» χειρισμού του εγωισμού για να κάνει τον άλλον ότι θέλει. Πάνω σε αυτό το κομμάτι του σεξ, έχουν μετατραπεί όλοι οι άνθρωποι σε αντικείμενα πάθους και πόθου. Εκεί πάλι εμφανίζεται ο ανταγωνισμός, η ζήλια και η ανάγκη των ανθρώπων να είναι θελκτικοί και αρεστοί, αλλά για το εξωτερικό τους περίβλημα το οποίο το στολίζουν σαν να είναι χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

Αποσπασματικά θα ασχοληθούν με την ουσία τους, αλλά με πολύ μεγάλη φροντίδα θα ασχοληθούν με όλη την εξωτερική τους εικόνα. Με το μαλλί τους, το ρούχο, τα μπιχλιμπίδια που στολίζουν το σώμα και επίσης λες και είναι βιτρίνα καταστήματος, θα εκθέσουν τα «κάλλη» τους σε κοινή θέα για να μαγνητίσουν το αντίθετο φύλλο, με σκοπό όχι φυσικά την αγάπη και την οικειότητα, αλλά το πάθος, το ψυχρό πάθος. Όπου φυσικά όλο αυτό έχει μέσα του πόνο, θλίψη, απόρριψη κλπ. 
Το τελευταίο «όπλο» της άλλης μεριάς είναι το χρήμα. Το οποίο όλοι το έχουμε βάλει μπροστά μας ως εικόνα. Το προσκυνάμε, το θέλουμε και πολλές φορές θα πετάξουμε την ηθική μας στα σκουπίδια αρκεί να το αποκτήσουμε.

Αυτά τα τρία «όπλα» της αντίθετης μεριάς τα οποία τα έχουμε σε μεγάλο βαθμό και τα έχουμε και σε μεγάλη εκτίμηση, είναι ενάντια στη φυσικότητά μας, στην πραγματική ουσία μας, στην περιουσία μας Θεοί έστε
Έχουμε μετατρέψει τους εαυτούς μας σε αντικείμενα και η άλλη μεριά μας χειρίζεται πάρα πολύ καλά.
Έχει δημιουργήσει «πρόβατα» και όχι αμνούς, γιατί σε αυτά τα δύο υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Τα πρόβατα θέλουν οπωσδήποτε αρχηγό, αφέντη, μπαμπούλα και τον έχουμε βρει. Μη νομίζετε ότι αυτός ο αφέντης είναι εδώ, στη χώρα μας, ο αφέντης μας δυστυχώς είναι εκτός Ελλάδας. Απλώς ξέρει από τι είμαστε επηρεασμένοι, ξέρει πολύ καλά από τι μαγνητιζόμαστε, ξέρει πολύ καλά το βαθμό του εγωισμού μας. Βλέπει ότι μας κάνει κουμάντο το πάθος και όλο το σεξουαλικό υπόβαθρο και απλώς χτυπάει το ντέφι και ο όχλος «χορεύει» σε ρυθμούς πόνου, μιζέριας, θλίψης. Ξέρει ότι το χρήμα μας κάνει κουμάντο, ότι εξαιτίας του έχουμε χάσει τις αξίες μας και πάνω σε όλο αυτό το «υπόβαθρο» που έχουμε δημιουργήσει θα μας τα πάρει όλα.
Η άλλη μεριά ξέρει πολύ καλά τι έρχεται!!! Ξέρει πολύ καλά ότι «παίζει» τα τελευταία της χαρτιά. Ξέρει ότι σε λίγο θα «μιλήσει» ο Πατέρας.
Το θέμα είναι να μας βρει Εκείνος έτοιμους, ως αμνούς, ως ανθρώπους ταπεινούς, χωρίς εγωισμό, χωρίς τη χειραφέτηση του σεξ και σκλάβους του χρήματος. 
Την ταπεινότητα η άλλη μεριά δεν μπορεί να την αγγίξει, γιατί δεν έχει κανένα «όπλο» γι αυτή την κατάσταση. Ξέρει ότι όταν ένας άνθρωπος απαρνηθεί το γήινο, φθαρτό του περίβλημα και γίνει ένα και το αυτό με τον Λόγο Του, ότι δεν μπορεί να τον αγγίξει. Γιατί ο άνθρωπος του Θεού έχει αποποιηθεί τα όπλα του σατανά.  
Φτάνει! Μη μεταχειρίζεστε τους εαυτούς σας μέσω εγωισμού, προσπαθήστε να μην σας κάνει κουμάντο το σεξ με όλο του το υπόβαθρο, δώστε το χρήμα τη θέση που του αναλογεί.
Προσευχή και κατάνυξη σήμερα !
Ταπεινή εξομολόγηση αύριο !

ΑΜΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΥΡΙΟ !!! ΑΜΝΟΣ= ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ το Φως του Θεού !!!

( αποκαλύπτω )

Δωροθέα