Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Προετοιμασία για την Αστρική Πύλη

Ο εκπαιδευμένος Πνευματικός αφού έχει φτάσει στο βήμα της ισορροπίας των ράβδων ανεβαίνει θριαμβευτικά στους κόλπους του «Πατρός εν τοις Ουρανοίς» δηλαδή λίγο πριν την Αστρική Πύλη και τότε είναι η στιγμή του θανάτου του εγώ μέσα από τα παρακάτω στάδια:

Με την απόσυρση από το φυσικό πυκνό σώμα
Με την απόσυρση από το αιθερικό σώμα
Με την μεταγενέστερη  κένωση του αστρικού σώματος
Με την τελική εγκατάλειψη του νοητικού σώματος
Τέσσερα στάδια τα οποία θα τα δούμε ένα- ένα αναλυτικά.
Αφού περάσει από αυτά τα 4 στάδια μετατρέπει το εγωϊκό σώμα σαν κέντρο δύναμης, το οποίο θα το πούμε σαν το λουλούδι του λωτού με τα 9 πέταλα στα οποία κρύβεται η κεντρική μονάδα του αριθμού 3 τον ιερό αυτόν αριθμό, όπου εκεί είναι κρυμμένο το πετράδι το κόκκινο. Το κόκκινο πετράδι αντιπροσωπεύει το πρώτο μυστικό πέρασμα το οποίο μετά από την διαδρομή μας θα αλλάξει χρώμα. Όλα μας τα κέντρα- μυστικά περάσματα μέσα από τη διαδρομή της μεταστροφής μας θα αλλάξουν χρώματα άρα και δόνηση. Την αλλαγή των χρωμάτων θα την δώσουμε σε παρακάτω κείμενα.
Στα 9 πέταλα συγκαταλέγονται η καρδιά, οι πνεύμονες, το ήπαρ, η σπλήνα, η χοληδόχος κύστη, το πάγκρεας, το στομάχι, η ουροδόχος κύστη και το έντερο. 

Ενώ η τριάδα η ιερή είναι το εγκάρσιο κόλον, το Άνιο κόλον και το σιγμοειδές κόλον. Οι κύκλοι που αφορούν την ιερή τριάδα των τριών πετάλων ονομάζονται αντίστοιχα Αυταπάρνηση- Αγάπη- Γνώση.

Από ότι μπορούμε να διακρίνουμε το σώμα μας δεν είναι ξεχωριστό κομμάτι της διαδρομής της εκπαίδευσής μας ίσα ίσα είναι ο καθρέφτης της επίδοσης μας. Είναι το μοναδικό μας όπλο- βοηθός για να μας δείχνει κάθε φορά σε τι σημείο είμαστε. Αν το σώμα μας έχει ενστάσεις καλό είναι να μη τις αγνοούμε και να του δίνουμε σημασία, τόσο μέσω ιατρικής βοήθειας αλλά κυρίως μέσα από πνευματική αναζήτηση τι υπόλοιπα έχουμε αφήσει ως παρελθόν ή με ποιο τρόπο καταπίνουμε- συντηρούμε εγωϊκές καταστάσεις- συμπεριφορές- σκέψεις- συναισθήματα. 

Μέσα από όλη μας την αναζήτηση σε βάθος του εγώ μας και την αναδρομή ως προς το παρελθόν μας αρχίζει και ανοίγει μία σημαντική για μας αποθήκη που βρίσκεται στο στέμμα- 6ο μυστικό πέρασμα- 30 μάτι και λέγεται ιππόκαμπος. Εκεί βρίσκονται κρυμμένες πληροφορίες που αφορούν την Πνευματική μας αναβάθμιση και περιμένουν την δική μας ταπείνωση για να ανοιχθούν για μας. Τότε μετά από όλη μας την διαδρομή ως επιβράβευση ανοίγεται η Πύλη μπροστά στα μάτια μας, η Πύλη που μας ενώνει με την ΕΝΝΑΔΑ από την οποία προήλθαμε εμείς μαζί με την κρυμμένη γνώση μας.
Όλη αυτή η διαδρομή προυποθέτει ότι έχουμε φτάσει στο σημείο και τα 7 μυστικά μας περάσματα να είναι ανοιχτά και να λειτουργούν αρμονικά, χωρίς διακοπές. Γιατί κάθε διακοπή είναι φραγή από την ροή της ενέργειάς μας και κάθε φραγή είναι ένα πισωγύρισμα και αγκίστρωμα στο εγώ, το οποίο δεν έχουμε ιδέα πόσο πίσω θα μας πάει. Πάντα όμως σε αυτό το σημείο ο Πατέρας θα αναζητήσει τον τρόπο και θα μας στείλει βοήθεια ανάλογη με το επίπεδό μας. Κάπου θα διαβάσουμε ή θα ακούσουμε κάτι που θα έχει να κάνει με τον δρόμο μας. 

Από τη στιγμή που και τα 7 είναι ανοιχτά τότε εμείς έχουμε αποκτήσει χρώμα λευκό και εκπέμπουμε μία μελωδία- ήχο ίδιο με αυτού του Σύμπαντος το γνωστό σε όλους μας AUM. Αυτός ο ήχος – δόνηση βγαίνει αυτόματα και από μόνος του από το ηχείο μας- ηλιακό πλέγμα- 3 μυστικό πέρασμα, μόνο του το σώμα μας έχει αυτή τη δόνηση. Τότε ο Λόγος- η Επίγνωση- η Αγάπη είναι ένα και το αυτό. Αυτά τα 3 λοιπόν ενώνουν το 4ο κέντρο- μυστικό πέρασμα με την Ανώτερη Θεϊκή Ροή- Αρμονία και ότι και να κάνουμε ευθυγραμμίζεται με τον Λόγο του Πατέρα και της Αγάπης και οι αισθήσεις μας μεταφέρονται στην προαγωγή της 6ης αίσθησης.
Συνεχίζεται…
( αποκαλύπτω )

Δωροθέα