Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΕΦΤΑ ΣΩΜΑΤΑ

Το φυσικό σώμα,
το αιθερικό,


το αστρικό( συναισθηματικό) σώμα,
το κατώτερο νοητικό
το ανώτερο νοητικό ( χριστικός Εαυτός)
το αιτιατό ( διαισθητικό, ενορατικό)
το πνευματικό
Όλα αυτά απαρτίζουν το σώμα που βλέπω που είναι το φυσικό σώμα, δηλαδή το υλικό μου κομμάτι. Τα υπόλοιπα είναι σώματα που αποτελούν την αύρα μου.
Υπάρχει η σκοτεινή ρυπαρή ουσία στα σώματά μου. Αυτό συμβαίνει γιατί εστιαζόμαστε σε δυσαρμονικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα.
Έτσι το μεταφέρουμε στον πλανήτη. Ο πλανήτης έχει υπερ φορτωθεί από συνολικό δυσαρμονικό βάρος και δυσκολεύεται να κινηθεί με φυσιολογική ταχύτητα.
Οφείλουμε να καθορίσουμε την ενέργεια μας και να ξανά γίνουμε ΦΩΣ, ώστε τα ηλεκτρόνια που μας αποτελούν να μπορούν να περιστρέφονται ελεύθερα γύρω από τον κεντρικό τους πυρήνα ( υλικό σώμα).
Αυτό θα μας φέρει σε αρμονία τον πλανήτη μέσα από μας.
Αν καταφέρουμε τις αρνητικές σκέψεις να τις κάνουμε θετικές με αγάπη, αρμονία και επικεντρωθούμε με πίστη στο φως θα βοηθήσουμε να εκδηλωθεί η ευημερία και η αφθονία σε μας και πάνω στον πλανήτη.

Θα πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να ελέγχουμε τον συναισθηματικό μας κόσμο, να είμαστε σε ισορροπία και να γίνουμε δίαυλοι μέσα στους οποίους θα διέρχονται οι ενέργειες των Ανώτερων Εαυτών μας που προστατεύουν ότι είναι θετικό και εποικοδομητικό.

ΟΙ ΕΦΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
Η Αρχή της Νοητικότητας = αντανάκλαση της σκέψης με το σύμπαν, ο νους συνδέει το φυσικό επίπεδο με το πνευματικό
Η Αρχή της Αντιστοιχίας= Όπως πάνω και κάτω
Η Αρχή της Δόνησης= Όλα κινούνται
Η Αρχή της πολικότητας= όλα έχουν δύο πόλους, ένα ζεύγος από αντίθετα.
Η Αρχή της Περιοδικότητας= Τα  πάντα ρέουν, όλοι έχουν ακμή και παρακμή, άνοδο και κάθοδο.
Η Αρχή της Αιτίας και του Αποτελέσματος= Κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμα και κάθε αποτέλεσμα έχει μια αιτία. Κάθε τι που συμβαίνει έχει το γιατί. Κάθε σκέψη και πράξη έχει άμεσα και έμμεσα αποτελέσματα.
Η Αρχή της γέννησης= η γέννηση εκδηλώνεται σε όλα τα επιίπεδα της ύπαρξης.

( Πνευματικότητα ) 

Δωροθέα