Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Λευκή Αγωγή- Μαγεία- Να Τολμάς

Ναι θέλει Τόλμη μεγάλη για να πάρει κάποιος απόφαση να τα «βάλει» με το εγώ του. Είναι μία μάχη γεμάτη γενναιότητα και τόλμη. 


Είναι σαν να θέλεις να πας αντίθετα σε κύματα τα τεράστια. Αυτή η μάχη πρέπει να έχει τα δύο προηγούμενα κλειδιά το Να γνωρίζεις αλλά και το Να θέλεις. Με οδηγό αυτά τα δύο κλειδιά αυτή η μάχη με το εγώ γίνεται λίγο πιο εύκολη. Αλλά ωστόσο ακόμη και τότε η μάχη είναι από τις μεγαλύτερες που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος.
Γι’ αυτό θα έχετε παρατηρήσει ότι τα αγάλματα της αρχαίας Ελλάδας ήταν γυμνά και κρατούσαν μόνο μία ασπίδα, γιατί ο «εχθρός» που είχαν να αντιμετωπίσουν ήταν ο ίδιος τους ο εαυτός με τα πάθη του. Έτσι μέσα από αυτή τη μάχη και νίκη μας έδειχναν τη γύμνια τους για να μας δείξουν ότι τελικά όταν φτάσεις να κερδίσεις τη μάχη αυτή δεν ντρέπεσαι πια για τίποτε από όλα όσα είναι αλλά και για όλα όσα δεν είσαι.
Το κλειδί Να Τολμάς, είναι η συνάντηση με την ουσία της προσωπικότητάς μας, όσο τολμάς τόσο τα αυθεντικά σου στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι σκέψεις σου αλλάζουν χρώματα και αλλάζουν και τη φωτιά σου η οποία πια δεν καίει αλλά σμιλεύει κάθε γωνιά του εγώ σου με σκοπό και στόχο να το μαλακώσουν για να του βελτιώσουν τη θέση στάση. Όσο η μάχη αυτή μαίνεται αδειάζει το ηλιακό πλέγμα από την εγωιστική συμπεριφορά και τα θανατηφόρα συναισθήματα και γεμίζει από την ροή της αγάπης και της υγείας. Η αυθεντική προσωπικότητα είναι αυτή που θα σε φέρει στο σημείο ΕΙΜΑΙ και τα συναισθήματα δεν θα σου χρειάζονται γιατί πια δεν έχεις να αποδείξεις σε κανέναν τίποτε. 

 Όχι γιατί δεν σε νοιάζει, αλλά γιατί αν βρεις το παπούτσι που σου ταιριάζει και νιώθεις άνετα με αυτό τότε ξέρεις ότι μπορείς να περπατάς άνετα σε όλα τα μονοπάτια της ζωής. Δεν βιάζεσαι πια για τα βήματα, αλλά είσαι ένα με την αρμονία και με ηρεμία πηγαίνεις τα επόμενα βήματα της ζωής όπου περιμένεις να τα πάρεις από την καρδιά η οποία έχει κερδίσει το εγώ και είναι γεμάτη αυθεντική ροή αγάπης και ευημερίας. Το κέρδος = καρδιά είναι η στιγμή της νίκης και η απόλυτη ισορροπία του εγώ σε μεταστροφή σε εαυτό. Το κλειδί της τόλμης λοιπόν μας οδηγεί στην τιμή στην κορώνα και στην επιστέγαση του πραγματικού μας είμαι.
Το κλειδί αυτό μας απαλλάσσει μια για πάντα από το καθεστώς από τα πρέπει και τα στάνταρ, έτσι δεν έχουμε καθόλου τάξη σε τίποτε. Τάξη με την έννοια που προσάπτει το εγώ εννοούμε εδώ, αλλά μπαίνουμε στην ελευθερία της Αγάπης του Θεού όπου εκεί υπάρχει η Αναρχία, δηλαδή είμαστε σε έναν κύκλο με μηδέν κάρμα και χωρίς αρχή και τέλος. Κάθε μας διαδρομή γεμάτη από τη Θεϊκή Ροή Αγάπη είναι κατευθείαν πληρότητα και ολοκλήρωση δηλαδή ΟΛΟΝ= Ολότητα. 


Το μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο καθαρτήριο έχει ενεργοποιηθεί με την αγάπη και τη φλόγα της και μετατρέπει το ηλιακό μας πλέγμα – 3ο μυστικό πέρασμα σε ηχείο επικοινωνίας με τις Αστρικές Δυνάμεις. Το Αστρικό μας σώμα μετατρέπεται σε ηχείο μεταφοράς της δόνησης της Ανώτερης Θέλησης μέσα από μας στο περιβάλλον μας και στον πλανήτη μας για την μεταστροφή του σε παράδεισο. Το 3ο μας μυστικό πέρασμα πια έχει μετατραπεί σε μετουσιωτικό έργο δηλαδή την μετά ουσία, την Πεπτουσία της ευημερίας και της ελευθερίας. 

( αποκαλύπτω )

Δωροθέα