Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Λευκή Αγωγή- Μαγεία- η πρώτη κλείδα

Οι Δυνάμεις ας συναντηθούν. Ας ανέλθουν στο Μυστικό Τόπο και από την Υψηλή εκείνη Περιοχή η ψυχή ας ατενίσει πάνω σε ένα κόσμο κατεστραμμένο. Τότε ας εκπεμφθεί η λέξη : «Διαρκώ ακόμη»!
Φανταζόμαστε λοιπόν ότι έχουν συναντηθεί οι 4 δυνάμεις : Το θέλειν Το Γιγνώσκειν, Το Τολμάν και το Σιωπάν. Είναι από τις μεγαλύτερες Νίκες που μπορεί να έχει η ψυχή στον γήινο δρόμο της. Σημαίνει ότι το εγώ έχει αρχίσει και χάνει τη δύναμή του και οι Δυνάμεις της ψυχής συναντιούνται. Με τι ? Με τους 4 Αρχαγγέλους και γίνεται η είσοδος στο Αρχαγγελικό Τάγμα.
Ο Μυστικός Τόπος είναι το Όρος Σινά όπου θα ανέλθουν οι Δυνάμεις αυτές. Το Όρος τι είναι ? Όρος είναι κατ’ εμάς το Βουνό και κατά την εσωτερική του ανάλυση είναι η Ανώτερη Στάση Σιωπής, αυτή που κατάφερε ο Βούδας, δηλαδή η κατάσταση Νιρβάνα. Εκεί σε αυτό το σημείο είναι όπου η ψυχή ατενίζει πια όλο το γήινο κόσμο από ψηλά χωρίς να επηρεάζεται από τίποτε και από κανέναν.
Ξέρει ακριβώς το πώς θα εξουδετερώνει κάθ αρνητική επιρροή και πώς δεν θα επηρεάζεται από τα γήινα δρώμενα. 

Το σημείο αυτό « Όρος» σε εμάς βρίσκεται στο κεφάλι μας, δηλαδή στο μυαλό μας. Είναι το Ανώτερο σημείο του σώματός μας όπου εκεί βρίσκεται και το 7ο μυστικό πέρασμα, το οποίο έχει πια αποκτήσει μία κορδέλα επικοινωνίας με τον Ανώτερο Εαυτό και τάσσεται υπέρ του και όλο το Αρχαγγελικό Τάγμα. Στην αρχή της διαδρομής ο εκπαιδεύομενος μύστης αρχίζει να συνεργάζεται με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και μετά με τη σειρά του παρουσιάζονται και οι άλλοι 3 Ραφαήλ, Γαβριήλ και Ουριήλ. Το πώς και το πότε το ρυθμίζουν οι ίδιοι οι Αρχάγγελοι.
Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως κάθε μορφή επιβολής ή βίας να έχετε επικοινωνία με τη Θεία αυτή Μονάδα, δεν θα είναι υπέρ. Όλοι οι Αρχάγγελοι, Εκείνοι επιλέγουν το πότε και το πώς θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας δώσουν πληροφορίες και εντολές ως προς την αποστολή σας. Σαφώς δεν μπορεί κανένας να σας απαγορέψει να προσεύχεστε σε Εκείνους ή να κάνετε εκκλήσεις ίσα ίσα που είναι άμεσοι και βοηθούν πολύ. Όμως η ορατή και η ακουστική επαφή σας θα γίνει από Εκείνους όταν σας νιώσουν έτοιμους. 

Η πρώτη αυτή κλείδα γίνεται ο αρωγός για να εισέλθει σε σας η Ακτίνα Φωτός από την Αστρική σας Μονάδα μέσα από το 7ο μυστικό πέρασμα στα 4 κέντρα που είναι συνδεδεμένα με τα 4 κλειδιά, το 1ο,το 3ο, το 6ο και το 2ο. Όσο θα εισέρχεται η ακτίνα Φωτός από το 7ο μυστικό πέρασμα στα άλλα, θα γίνεται η κάθαρση στα συναισθήματά σας, στις σκέψεις σας αλλά και στο σώμα σας.
Ποια τεχνική μπορείτε να εφαρμόσετε για να βοηθήσετε αυτή τη διαδρομή ?
Καλό είναι να έχετε αρχίσει την διαδρομή ισορροπίας του εγώ με τα βήματα της αυτοβελτίωσης που υπάρχουν στη χιονάτη. Ενώ παράλληλα να έχετε αρχίσει να εργάζεστε με υπομονή και επιμονή για τα 4 κλειδιά.
Παράλληλα να αρχίσετε τους διαλογισμούς ( στην ετικέτα διαλογισμός)  και την τεχνική του στοχασμού σε όλο αυτό το δρόμο, με ένα τετράδιο το οποίο θα είναι ο αχώριστος φίλος- βοηθός σε όλο αυτό το μονοπάτι της γνώσης.
Ως επιπλέον τεχνική που μπορείτε να βάλετε σε αυτό τον δρόμο είναι να διαβάζετε κάθε μέρα τους αναβαθμούς οι οποίοι είναι 15. Στόχος είναι να φτάσετε να τους διαβάζετε και τους 15. Αν σας φαίνεται πολύ αρχίστε με έναν- δύο και βάλτε στόχο να φτάσετε και τους 15 τη φορά, για τουλάχιστον μία φορά τη μέρα. Ο τρόπος που διαβάζουμε τους αναβαθμούς είναι δυνατά και όχι από μέσα μας. Τις λέξεις να τις νιώθετε να δονούν στο 3ο μυστικό πέρασμα για να καθαρίσετε το ηχείο σας. Άρα η ανάγνωση δεν γίνεται γρήγορα και βιαστικά αλλά με κατάνυξη. Να ξέρετε ότι οι αναβαθμοί, το λέει και η λέξη,

ανεβάζουν πολύ τη δόνησή μας και βοηθούν να καθαρίσει το μυαλό αλλά και όλο μας το σώμα. Θα φτάστε κάποια στιγμή στο επίπεδο να τους ακούτε μέσα στο κεφάλι σας κατά τη διάρκεια της ημέρας σε στιγμές μεγάλου στρές ή πίεσης. Βέβαια κατά τον εκπαιδευόμενο μύστη οι καταστάσεις αυτές έχουν παρέλθει καιρό πριν. 

Όταν φτάσετε στο σημείο να τους διαβάσετε και τους 15 τότε και μόνο τότε, κλείστε τα μάτια σας και πείτε τη λέξη «Διαρκώ ακόμη»! Είναι η λέξη από αφορά την πρώτη κλείδα, που σημαίνει ότι ενώ έχετε αρχίσει να αποκτάτε μία απόσταση από τα γήινα δρώμενα, έχετε ακόμη Διάρκεια, είστε δηλαδή ακόμη εδώ με σάρκα για να συμβάλετε  κι εσείς στην προετοιμασία του πλανητικού Σχεδίου, που δεν είναι άλλο από το να καλώς ορίσουμε τον Ιησού στη γη. 
( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα