Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Λευκή Αγωγή- Μαγεία- Τρίτη κλείδα


Ο Στρατός του Κυρίου, που ανταποκρίνεται στη λέξη, ας καταπαύσει τη δραστηριότητά Του. Η γνώση ας σημειώσει τη Σοφία. Το κραδαινόμενο σημείο ας γίνει το σημείο που ηρεμεί και όλες οι γραμμές ας συναθροιστούν και συνενωθούν σε Μία. Η ψυχή ας πραγματοποιήσει το ένα στα πολλά και λέξη ας εκπεμφθεί με τέλεια κατανόηση : «Είμαι ο Εργάτης και το Έργο, ο Ένας που Είναι».
Λίγο πολύπλοκη η Τρίτη κλείδα φαίνεται με την πρώτη ματιά. Οι μυημένοι αυτόματα μπορούν να καταλάβουν το νόημα της σε βάθος. Αλλά πάμε κομμάτι κομμάτι να την διασπάσουμε κι αυτή.


Ο Στρατός του Κυρίου, που ανταποκρίνεται στη λέξη, ας καταπαύσει τη δραστηριότητά Του.
Ο Στρατός του Κυρίου, ποιος να είναι ? Σε ποιους αναφέρετε ? Ο Στρατός λοιπόν σε κάθε άνθρωπο είναι η καρμική του διαδρομή που αφορά ανθρώπους και καταστάσεις. Χωρίς να ξεχωρίζουμε κανέναν και καμία κατάσταση ως πιο σημαντική ή ως πιο ασήμαντη. Όλοι και όλα συντελούν για την δική μας εκπαίδευση. Όταν όμως αρχίζουμε την διαδρομή της Πνευματικής αναζήτησης και εκπαίδευσης και στο σημείο που έχουμε φτάσει, ως γνώση τουλάχιστον και όχι ως εμπειρία για κάποιους από σας, τότε και μετά από την ενεργοποίηση των 4 κλειδιών και την απόλυτη διάνοιξη των 7 μυστικών περασμάτων, το κάρμα= ο Στρατός Του Κυρίου, σταματά την δραστηριότητά του. Το μήνυμα μεταφέρεται από τον Ανώτερο Εαυτό στο Αρχαγγελικό Τάγμα και τότε ο Κύριος Ιησούς μαζεύει τον Στρατό Εκπαίδευσής μας γιατί καταλαβαίνει πια ότι είμαστε στο μονοπάτι της Αγάπης και έχουμε την τάση να βρεθούμε στο πλευρό Του ως Απόστολοι Του. Άρα το κάρμα ή αλλιώς κράμα* σταματάει να υπάρχει και μπαίνουμε στην αυθεντική ροή φυσικότητα του Σύμπαντος.

*Κράμα είναι το υλικό που συνίσταται από διαφορετικές χημικές ουσίες, η οποία όταν είναι στερεό χαρακτηρίζεται από τη συμμετοχή και όλων των ουσιών στο κρυσταλλικό πλέγμα. Με άλλα λόγια, σε ένα αντικείμενο που είναι κατασκευασμένο από ένα κράμα, μπορούν να εντοπιστούν άτομα διαφορετικού είδους, όταν το σώμα είναι στερεό αυτό είναι κρυσταλλικό και σε αυτόν τον κρύσταλλο τα άτομα ή μόρια των συστατικών είναι διατεταγμένα στο χώρο σαν να είναι άτομα του ίδιου είδους. Η λέξη είναι αρχαία λέξη και προέρχεται από το ρήμα κεράννυμι, ανακατεύω, αναμειγνύω. Τα κράματα περιέχουν κατά κανόνα ένα μέταλλο ως κύριο ή κύρια συστατικά τους, ενώ τα άλλα συστατικά μπορούν να είναι μέταλλα ή αμέταλλα. Τα κράματα είναι κεντρικό αντικείμενο μελέτης της μεταλλουργίαςΠΗΓΗ

Που σημαίνει το κράμα ή κάρμα είναι το σύνολο του δικού μας υλικού φορέα ο οποίος από τις προηγούμενες ζωές του «κουβαλάει» μαθήματα τα οποία ήρθε να τα μάθει εδώ. Που όμως σταματούν αυτόματα μόλις εμείς ενεργοποιήσουμε την αποστολή μας και δεχτούμε το βάφτισμά μας ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Η γνώση ας σημειώσει τη Σοφία. Το κραδαινόμενο σημείο ας γίνει το σημείο που ηρεμεί και όλες οι γραμμές ας συναθροιστούν και συνενωθούν σε Μία.
Από τη στιγμή της ευθυγράμμισής μας με την Ουσιαστική μας Γνώση και πληροφορίες ως προς την αποστολή μας για την Αγάπη. Η ηρεμία και η πληρότητα έχουν αρχίσει να γίνονται ο απόλυτος οδηγός μας, αφού γνωρίζουμε πια ότι μπορούμε να συνεργαστούμε απόλυτα με τη Θεία μας Ουσία- Πηγή. Το κάρμα- κράμα μας μπορεί να έχει σταματήσει να υφίσταται όμως αυτό προϋποθέτει ότι έχουμε ολοκληρώσει 100% το 7ο μυστικό πέρασμα με απόλυτη επιτυχία και έχουμε την κυριαρχία της επίγνωσης. Που σημαίνει ξέρω ακριβώς και γιατί κάνω ή λέω το κάθε τι. Γιατί ναι μεν το κάρμα μας ήταν μία επώδυνη διαδρομή αλλά από το σταμάτημά του σημαίνει πως η αποθήκη χρέους σταμάτησε να μαζεύει για μας. Το αιθερικό και αστρικό μας σώμα έχουν μαλακώσει και ετοιμάζονται να σπάσουν για να γίνουμε πυραμίδα. Οπότε ότι κάνουμε αυτόματα θα πληρώνουμε στο εδώ και τώρα. Το Σύμπαν θα μας επιστρέφει στον απόλυτο εδώ και τώρα χρόνο όλες μας τις πράξεις και λέξεις. Άρα η πρόθεσή μας κάθε μέρα οφείλει να είναι Αγνή- Καθαρή γεμάτη από την Θεία Αγάπη.   

Όλες οι γραμμές που μας κρατούσαν δεμένους με τα λάθη του χθες ( προηγούμενες ζωές) έχουν γίνει μία και μοναδική. Οπότε λειτουργούμε ως Μονάδα. Αυτή η Μονάδα είναι Νίκη, αλλά «απαιτεί» απόλυτη σοβαρότητα- σεβασμό- ευγνωμοσύνη. Δηλαδή φανταστείτε τον Ιησού. Όταν ήρθε στη γη ήταν απόλυτα ευθυγραμμισμένος με την αποστολή Του, δηλαδή με μία γραμμή, αυτή του Θεού. Σαφώς και ο Ιησούς δεν γινόταν να έχει κάρμα, ήρθε μέσα από αυτή τη Μία γραμμή Γνώσης να μας μεταδώσει το πραγματικό νόημα της ζωής. Αυτό θα συμβεί και στον εκπαιδευόμενο. Κάθε πληροφορία θα την αντλεί κατευθείαν από τον Πατέρα.
Η ψυχή ας πραγματοποιήσει το ένα στα πολλά και λέξη ας εκπεμφθεί με τέλεια κατανόηση : «Είμαι ο Εργάτης και το Έργο, ο Ένας που Είναι».  
Η ψυχή ας πραγματοποιήσει το ένα στα πολλά, δηλαδή από τη στιγμή που είμαστε συντονισμένοι με τη Μία γραμμή και αφού έχουμε γίνει Απόστολοι Του τότε όλη μας την αγάπη, θαλπωρή, κατανόηση, συμπόνια θα τα μεταφέρουμε στους πολλούς, σε όλους τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας. Για μας πια εχθρός δεν υπάρχει, η κακία μετατρέπεται μέσα από τη σκέψη μας και τη Μία γραμμή σε συμπόνια και κατανόηση. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να κρίνουμε τα αδέρφια μας και επιδιώκουμε να μπορέσουν να συναντήσουν με τη σειρά τους κι εκείνα την Περιουσία μας και την Μία γραμμή.
Τότε δονείται από μέσα από την καρδιά μας η λέξη : «Είμαι ο Εργάτης και το Έργο, ο Ένας που Είναι». 

Είμαι κάτω από τη σκέπη της Μίας γραμμής και είμαι το έργο = απόστολος. Γιατί και ο Ιησούς ήταν ο Εργάτης και το Έργο, αυτός είναι και ο δικός μας στόχος. Ο Ένας που Είναι. Ο απόστολος μέσα από την Χάρη Του Θεού. Ο Φωτισμένος Άνθρωπος γεμάτος από την ευσπλαχνία Του Πατέρα για κάθε πλάσμα πάνω στον Πλανήτη.
Όνειρο του εκπαιδευόμενου είναι ένα, να γίνει το σκαλοπάτι που θα πατήσει Εκείνος πάνω του για να ξανά κατέβει πάνω στη γη. Είθε αυτά τα σκαλοπάτια να γίνουν αμέτρητα.

(αποκαλύπτω) 

Δωροθέα