Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Λευκή Μαγεία- Συνολικά η Αστρική Ενέργεια μέρος 2ο

Απ’ ότι έχουμε καταλάβει μέχρι τώρα είναι ότι η περιουσία που μας άφησε ο Ιησούς είναι μεγάλη, από τη διδασκαλία του, τη σταύρωση του που πήρε πάνω του όλες μας τις αμαρτίες και μας επέτρεψε να ζήσουμε μέσα από την ελευθερία, αλλά και την Βάφτιση μας.

Θεωρούσε λοιπόν ο Ιησούς αλλά και ο Πατέρας ότι θα μπορούσαμε να αξιολογήσουμε σωστά όλη αυτή την περιουσία και ότι θα έρθει η στιγμή να την εφαρμόσουμε. Κι από ότι μπορούμε να καταλάβουμε η Υπομονή Τους έχει περάσει κάθε όριο. Εμείς όμως αντί να πάρουμε αυτή την περιουσία την κάναμε κομματάκια και την χρησιμοποιήσαμε όπως να ναι.
Ο Πατέρας μας γνωρίζει πολύ καλά ότι κάθε ψυχή που κατεβαίνει στον πλανήτη είναι και ανάλογα φορτισμένη και έτοιμη να περπατήσει στην μεγάλη Ατραπό, δηλαδή της περιουσίας μας.
Το Αστρικό μας αβγό που είμαστε μέσα του εγκλωβισμένοι αλλά και προστατευμένοι όσο το χειρίζεται το εγώ σκληραίνει και ο μόνος τρόπος να σπάσει είναι η στιγμή του θανάτου. Όπου τότε σπάει και φαίνεται εκείνο το λευκό τούνελ στην άκρη του και συναντάμε ανθρώπους μας αγαπημένους και κάποια παιδιά έχουν πει ότι είδαν τον Ιησού τον ίδιο να τα περιμένει στην άκρη του. 

‘Όμως αυτό το Αστρικό αβγό μπορεί να μετατραπεί μέσα από την Πνευματικότητα σε ένας αμνιακός σάκος όπου με την όλη διαδικασία την μάχη μεταξύ του εγώ και του εαυτού δημιουργείται η σωστή ένωση- γάμος και τότε δημιουργείται η εγκυμοσύνη της σωστής γνώσης. Το αστρικό αβγό ωριμάζει και τότε έρχεται η ώρα να σπάσουν τα νερά της γνώσης και να δημιουργηθεί η γέννα. Η γέννα αυτή είναι αποτέλεσμα του γάμου του ότι πάνω και κάτω. Το μωρό- γνώση που έρχεται στην επιφάνεια είναι ένα κομμάτι του Ιησού μέσα μας. Αυτό το μωρό- γνώση με την επόμενη ένωση γάμο θα δημιουργήσει άλλο μωρό- γνώση. Έτσι μέσα από τον σεβασμό- συνέπεια- σύνεση ο εκπαιδευόμενος θα περπατά σταδιακά στον κήπο της Γεσθημανή δηλαδή η δική μας διαδρομή προς την αναγέννηση μας.
Όλη αυτή η διαδρομή όπου είναι τόσο σπουδαία για κάθε άνθρωπο που θέλει να την ακολουθήσει, δεν έφτασε μόνος του ως εδώ. Για να φτάσει κάποιος σε αυτόν τον δρόμο είχε πρώτον πολύ σημαντικούς συνεργάτες δηλαδή όλους τους ανθρώπους από το περιβάλλον του αλλά και όλες τις αντιξοότητες που τον έφεραν στην αναζήτηση της περιουσίας μέσα από την έρευνα και τα γιατί. Οπότε σε κάθε γιατί με επιμονή και υπομονή πάντα φτάνεις να πάρεις κάποια στιγμή τη σωστή απάντηση και θα το ξέρεις ότι είναι η σωστή. Δεν θα την ψάχνεις σε κανένα βιβλίο, απλώς μέσα από την απλότητα που σου δίνει ο ίδιος ο Πατέρας και αφού θα είσαι εναρμονισμένος με τον Υιό Του αλλά και το Άγιο Πνεύμα αφού έχουν σπάσει τα ύδατα= ο τσαμπουκάς του εγώ. Τότε είσαι πάντα σε επικοινωνία μαζί Του και δεν αμφιβάλλεις πια για κανέναν δρόμο που σου έρχεται μπροστά ούτε και για τις τυχόν πληροφορίες που θα ανοίγονται μέσα στο κεφάλι σου. 

Αυτή η συνεργασία μας λοιπόν με όλο μας το περιβάλλον αλλά κυρίως με τους ανθρώπους που μας έφεραν στον πλανήτη καταλαβαίνουμε πως χωρίς όλη αυτή την τόσο σπουδαία χθεσινή γνώση δεν θα είχαμε φτάσει ποτέ σε όλο αυτό το μεγαλείο. Πάντα κάποιος πρέπει να κάνει τη μαγιά για να δημιουργηθεί το ψωμί. Όπου εμείς στη δική μας περίπτωση ως αναζητητές της αλήθειας μετατρέψαμε το ψωμί σε Άρτο.
Έτσι η Αποστολή η δική μας είναι να συναντήσουμε το Απόλυτο 0 μηδέν = το ΌΛΟΝ και να ολοκληρώσουμε εμάς μέσα από τις συνεχόμενες γέννες – γνώσεις που θα έρχονται στον πλανήτη η μία μετά την άλλη για να δημιουργήσουμε το σωστό Υπόβαθρο να συναντήσουμε κάποτε τον ίδιο τον Ιησού σπάζοντας το δικό μας Αστρικό αβγό από δω και να δημιουργήσουμε Πυραμίδες επικοινωνίας με την Ανώτερη Δύναμη.
Οπότε ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να δίνουμε τις τελικές μας μάχες για να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε το έδαφος για την επαναγέννηση Του. Πώς μπορούμε να κατανικήσουμε τον μη ορθό κραδασμό από τις αρνητικές επιρροές του Εγώ αλλά και ολόκληρου του Εγωϊκού περιβάλλοντος που ζούμε?
Αύριο θα αναπτύξουμε ένα ένα τα βήματα.
ετικέτα ( αποκαλύπτω) 

Δωροθέα