Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Λευκή Μαγεία- Πλανητική Ενέργεια.

Η Πλανητική Ενέργεια εκπορεύεται από α. τους επτά πλανήτες, β. τη Γη, γ. τη σελήνη. Η πλανητική ενέργεια παράλληλα συνδέεται και το Πνευματικό μας σώμα και με την αρχή της γέννησης ( από τους εφτά νόμους του Σύμπαντος )


Πλανητική ενέργεια – Πνευματικό σώμα- Αρχή της γέννησης.
Όλο αυτό το πακέτο όπως το βλέπουμε πολύ καλά μοιάζει με την αστρολογία και τους αστρολογικούς χάρτες οι οποίοι κατά τους αστρολόγους είναι υπεύθυνο όλο αυτό το σύστημα για την ζωή κάθε ανθρώπου. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια γνωρίζαμε μόνο το ζώδιό μας και κάποια στιγμή έκανε την εμφάνισή του και ο ωροσκόπος. Ναι σαφώς και υπάρχουν κοινές βάσεις ως προς τους χαρακτήρες των ανθρώπων ανάλογα με το που ήταν τα άστρα τη στιγμή της γέννησής τους, αλλά κυρίως κατά τη στιγμή της σύλληψής του. Κάτι για το οποίο κανένας μας δεν μπορεί να είναι σίγουρος, πότε ακριβώς έγινε η σύλληψη. Μήνα και μέρα πάνω κάτω μπορούμε να ξέρουμε, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτε άλλο. Τότε παίζει ρόλο η διαδρομή μας. Εκείνη τη στιγμή είναι συντονισμένοι οι 7 πλανήτες για τον δικό μας δρόμο, που όμως ο κίνδυνος να μην τον συναντήσουμε ποτέ είναι μεγάλος. Η στιγμή της γέννας μας λοιπόν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα μας, τη γήινη περιβολή μας, το εγώ μας. Ενώ η στιγμή της σύλληψής μας έχει να κάνει με την προσωπικότητά μας, την προσωπική μας σφραγίδα αυθεντικότητας. Αν θυμάστε καλά ρόλο για τον Ιησού που ήρθε στον πλανήτη ως Δάσκαλος μας έπαιξε και η σύλληψή Του, αυτή είχε μεγαλύτερη σημασία. 

Γιατί τότε ήταν η ευθυγράμμιση της ψυχής με το Άστρο Του. Τότε είναι και η δική μας ευθυγράμμιση με το δικό μας άστρο. Κατά τη διάρκεια της γέννησής μας αυτό το άστρο φέγγει πάνω από εμάς και αρχίζει να διοχετεύει τα πρώτα κομμάτια της γνώσης ως έμφυτο για να μπορέσουν οι γονείς μας να το δουν. Αυτό το άστρο γίνεται Φωτεινότερο μετά τη βάφτισή μας.
Ωστόσο ο κάθε πλανήτης από το Ηλιακό μας σύστημα έχει την δική του δόνηση, η οποία μας επηρεάζει αναλόγως, όπως κι εμείς τόσο ατομικά αλλά κυρίως συλλογικά επηρεάζουμε το πλανητικό μας σύστημα. Ο κάθε ένας από αυτούς έχει και ανάλογο αιθερικό πεδίο, όπως κι εμείς. Το αιθερικό πεδίο των πλανητών ταξιδεύει στο σύμπαν και μεταδίδει μηνύματα είτε ευημερίας είτε SOS για κίνδυνο. Αυτή τη χρονική περίοδο όλο το πλανητικό μας σύστημα εκπέμπει SOS γιατί ένας πλανήτης από το σύστημα είναι εντελώς ασύμμετρος και κινδυνεύει η ισορροπία και των 7. Ο πλανήτης που αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα όπως καταλαβαίνουμε είναι η Γη, η οποία είναι παράλληλα συνδεδεμένη με την Πλανητική Ενέργεια και γι αυτό υπάρχει και η τεράστια ένσταση από τον Ήλιο, ένα άστρο το οποίο μας χρειάζεται όσο κανένα άλλο για να μπορούμε να επιβιώνουμε.
Για να το καταλάβουμε καλύτερα το Ηλιακό μας σύστημα θα το παραλληλίσω με το σώμα μας. Ας πούμε λοιπόν ότι το σώμα μας είναι το πλανητικό μας σύστημα. Οι 7 πλανήτες αντιπροσωπεύουν στο παράδειγμά μας τους 7 αδένες μας. Οπού όταν ένας έχει μπλοκάρισμα η ροή της ενέργειας δεν μεταφέρεται σωστά σε όλο το σώμα. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται επέμβαση- παρέμβαση, δηλαδή θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργούμε ως σκέψεις, συναισθήματα και σώμα. Όλο αυτό θα γίνει για να μην έχει πρόβλημα μεγαλύτερο ολόκληρο το σώμα και να φτάσει στο σημείο της νέκρωσής του. Το ίδιο θα συμβεί και στο πλανητικό μας σύστημα. Θα γίνει μία κάθαρση στον πλανήτη μας για να υπάρξει ισορροπία σε όλο το σύστημα.
Οι 7 πλανήτες είναι οι εξής: 

Ο Κρόνος, ο Δίας, ο Άρης, ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Ερμής, η σελήνη.
Ο κάθε ένας από αυτούς είπαμε ότι έχει ανάλογη δόνηση η οποία σε εμάς επηρεάζει το Πνευματικό μας σώμα ή πιο σωστά όταν εμείς είμαστε εναρμονισμένοι με το αρχικό μας σενάριο ( άστρο της σύληψής μας) τότε η δόνηση αυτή μεταξύ εμάς και των πλανητών είναι γεμάτη αρμονία και φως. Μπορούμε άραγε εμείς ως μαθητευόμενοι πνευματικοί να επηρεάσουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα του γενικού πλανητικού συστήματος ? Ναι, φυσικά και μπορούμε και το ότι ακόμη δεν έχουν έρθει τα πάνω κάτω και το ότι κρατιέται η ισορροπία σε μια κλωστή το χρωστάμε όλοι, σε όλους αυτούς που σήμερα στον πλανήτη μας δίνουν «μάχη» με το εγώ τους και κάνουν την προσπάθεια επανένταξής τους στο δρόμο Του Θεού και της Ανώτερης Αγάπης.
Ο Κρόνος, ο οποίος έχει μετατραπεί σε Χρόνο, όπου εκεί συλλέγονται κάθε μέρα όλα τα δρώμενα από τη ζωή όλων μας, είναι αυτός που θα μας επιστρέψει ως κάτοπτρό μας αυτά που εισπράττει από μας και από τις συμπεριφορές μας. Αν τώρα εμείς εναρμονιστούμε όλοι προς την Ανώτερη κλίμακα της αγάπης αυτόματα ο Κρόνος- Χρόνος θα συντονιστεί με τις 7 ακτίνες και θα μετατρέψει τον πλανήτη γη με την βοήθεια του Δημιουργού σε αιώνιο Παράδεισο ( κάτι που το ξέρουμε εδώ και αιώνες). Τώρα γιατί δεν το αποζητάμε και γιατί δεν το κάνουμε πράξη ? Μας έχει επηρεάσει τόσο πολύ το γήινο γίγνεσθαι και γιατί τον Θεό και την ουσία μας τα θυμόμαστε αποσπασματικά και πότε πότε. 

Τότε ο Δίας θα εναρμονιστεί με τον στρατό του Κυρίου Ιησού Χριστού για να γίνει η επιστροφή του στον πλανήτη για να δώσει τις νέες λειτουργίες και διαδρομή διδασκαλίας στους Νέους Ανθρώπους της Γης. Οπότε τότε η κάθε λέξη θα γίνεται πράξη και μορφή. Θα βιώσουμε στο απόλυτο το εν αρχή ειν’ ο Λόγος, γιατί η ανθρώπινη διαδρομή – σκέψη, πια δεν θα μας χρειάζεται και θα λειτουργούμε έτσι απλά και αυθόρμητα μέσα από την αυθεντική ροή μας.
Ο Αρης θα φέρει στον πλανήτη την πραγματική Δόξα μέσα από την Πνευματική καταξίωση μας, γιατί η Νίκη κατά των εγώ θα είναι σπουδαία και γενναία.
Ο Ερμής θα παγιώσει την Τριάδα ως ενέργεια στον πλανήτη μας αλλά όχι πια χωρισμένη, αλλά ως Μία ενιαία και αδιαίρετη, όπως ακριβώς είναι και η Αγία Τριάδα τώρα= Μία και αδιαίρετη.
Η Αφροδίτη θα φροντίσει για το κάλλος το Πνευματικό κάθε ψυχής πάνω εδώ και θα μας εναρμονίσει με την νεότητα. Όπου νεότητα- καθαρή ψυχή- κάλλος θα είναι ένα και το αυτό, όχι όμως με βάση την ψεύτικη γήινη ομορφιά αλλά την ουσιαστική ομορφιά που έχει κάθε ψυχή. Γιατί όλες οι ψυχές μέσα τους έχουν την βάση- υποδομή από τον Πατέρα μας και καμία δεν μπορούμε να την κατατάξουμε ως κακιά κλπ, ο μόνος λόγος που χάνει η ψυχή τον δρόμο της είναι το εγώ και ο χαρακτήρας – άμυνα- ασπίδα. 

Τότε η σελήνη που τόσα χρόνια μας επηρέαζε τόσο εμάς αλλά και όλο το υγρό στοιχείο του πλανήτη θα σταματήσει να μας βασανίζει γιατί πολύ απλά το συναίσθημα δεν θα υπάρχει. Οπότε και η σελήνη ως δορυφόρος.

Δορυφόρος= όλα τα ουράνια σώματα που είναι μέρη του Ηλιακού Συστήματος, συμπεριλαμβανομένης και της Γης, είναι δορυφόροι είτε του Ήλιου, είτε, όπως η Σελήνη, δορυφόροι άλλων ουράνιων σωμάτων. Πηγή
Δόρυ= πολεμικό όπλο της αρχαιότητας και του μεσαίωνα που αποτελείται από μακριά ξύλινη λαβή και μεταλλική αιχμή Πηγή
Ο δορυ- φόρος δηλαδή, αν δεν του επιτρέψουμε μέσα από την αρμονική ροή της αυθεντικής Ανώτερης Αγάπης τότε θα μετατραπεί σε Δόρυ το οποίο θα έρθει υπό την μορφή φόρου και εμείς θα δίνουμε την μία μάχη πίσω από την άλλη.
Έτσι ακριβώς όπως γίνεται και τώρα κάθε φορά που η σελήνη  αλλάζει, γεμίζει, αδειάζει ή έχει πανσέληνο, εξού και το σεληνιάζομαι. Όλο αυτό το αντικαθρέφτισμα της είναι ένα δικό μας δόρυ το οποίο επιστρέφει ως φόρος- χρέος με τη μορφή πόνου, στεναχώριας κλπ.


Όπως βλέπουμε ο δορυφόρος είναι αυτός που είναι άμεσα συνδεδεμένος με τους εξωτερικούς μας «οικοδόμους» εκπαιδευτές με τη μορφή βίας δηλαδή κάρμα, προβλήματα, ασθένειες. Όλο αυτό για να σταματήσει να είναι και ο δικός σας δορυ- φόρος ξεκινήστε να κρατάτε την απόστασή σας από το εγώ σας. Τότε η σελήνη ως προς εμάς θα αλλάξει και τη θέση της θα πάρει ο Ήλιος, η πηγή ζωής και ουσίας. Θα σταματήσει μια για πάντα το σκοτάδι από τη ζωή μας και θα είμαστε γεμάτοι ευημερία- αρμονία με μια λέξη Θεϊκή Αγάπη σε όλο της το Μεγαλείο και σε όλα τα επίπεδα.

Αυτόν τον δρόμο η κάθε ψυχή που θα επιλέξει να επιστρέψει στο αρχικό της Άστρο θα αρχίσει να βιώνει όλη αυτή τη μεγαλειώδη διαδρομή των 7 πλανητών από Τώρα!!!

ετικέτα ( αποκαλύπτω) 

Δωροθέα