Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Λευκή Μαγεία- Ηλιακή Ενέργεια

Η Ηλιακή Ενέργεια έχει να κάνει με τον Φυσικό Ήλιο αλλά και τον Ήλιο που ενεργεί σαν πομπός των κοσμικών ενεργειών.


Ο Ήλιος μας είναι το πιο πολύτιμο άστρο μας στην κυριολεξία, σε εκείνον χρωστάμε τα πάντα εδώ. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αρχίσει να χρησιμοποιούμε και την ενέργειά του, κάτι που θα έπρεπε να έχουμε κάνει εδώ και αιώνες.
Ο Ήλιος λοιπόν εκτός του ότι είναι η πηγή ζωής προς όλα έχει να κάνει και με τη δική μας ροή- πηγή ενέργειας σε όλες του τις μορφές. Δεν είναι τυχαίο ότι από εκείνον παίρνουμε την τόσο σπουδαία βιταμίνη D η οποία είναι απαραίτητη στον οργανισμό μας.
Ωστόσο η Ηλιακή ενέργεια ως προς το πνευματικό μας υπόβαθρο συνδέεται με το τρίτο μυστικό πέρασμα. Αυτό το πέρασμα σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους είναι συνδεδεμένο με τη σελήνη και τα συναισθήματα, τα οποία επηρεάζουν το υγρό στοιχείο του σώματός μας. Όταν λέμε υγρό στοιχείο, αφού είμαστε το μεγαλύτερο ποσοστό στο σώμα μας ως υγρό το 92% μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς μεταφέρεται μέσα στο σώμα μας από τα συναισθήματα μας. Όσο εμείς μαθητεύουμε προς την πνευματικότητα τόσο το 3ο μας μυστικό πέρασμα έρχεται σε ισορροπία και φεύγει από την τροχιά μας η σελήνη και τη θέση της παίρνει ο Ήλιος. Το Φως του οποίου είναι απόλυτα αναζωογονητικό και τότε ως προς τη βιολογική φθορά παγώνει ο χρόνος υπέρ μας. Το σώμα αρχίζει να αναπαράγει μέσα από την φυσικότητά του κύτταρα, που έτσι κι αλλιώς κατά τον
 Ιπποκράτη, είναι μια διεργασία που κάνει το σώμα μας από τη φύση του κάθε 3 μήνες ολοκληρωτικά και καθολικά. Τώρα γιατί εμείς φτάνουμε στο σημείο να νεκρώνουμε κομμάτια του σώματός μας και να το φτάνουμε σε τέλματα τώρα μπορείτε να καταλάβετε απόλυτα και το πώς και το γιατί. Γιατί όταν ένα σώμα βάλλεται από συναισθήματα και κατακλύζεται από σκέψεις τότε αυτομάτως όλο αυτό μεταφέρεται από το υγρό στοιχείο μας σε όλα μας τα όργανα και στο αίμα μας. Οπότε λογικό είναι ακόμη και να γίνεται η ανανέωση στα κύτταρά μας να φτάνει σε ένα σημείο όπου η διαδικασία αυτή να είναι αποσπασματική.

Όσο λοιπόν εμείς ακολουθούμε τα βήματα της αυτοβελτίωσης, αυτοάδειασμα δηλαδή + τα βήματα της Πνευματικότητας όλο αυτό το συναισθηματικό υπόβαθρο μετατρέπεται στο Ηλιακό Φως – στην Ηλιακή ροή πηγή γνώσης, τη γνώση της Αγάπης έτσι στο σώμα μας επικρατεί μόνιμα μία αναγέννηση και απόλυτη υγεία.
Ο μόνος που έφτασε σε αυτό το επίπεδο γνώσης ήταν ο Ιησούς, κανένας άλλος πάνω στον πλανήτη δεν έφτασε στο δικό του επίπεδο. Το πλησίασαν αρκετοί Άγιοι αλλά δεν πήγαν στο δικό του επίπεδο. Γιατί δεν τα κατάφεραν άραγε οι Άγιοι να φτάσουν το επίπεδο του Ιησού ? Γιατί δεν έφτασαν να γνωρίζουν ότι το παρελθόν μας είναι ένας σημαντικός πάσσαλος στον οποίο είμαστε δεμένοι τόσο καλά, που αν δεν μπούμε στη διαδικασία της κάθαρσης για να τον λύσουμε τότε όλο αυτό το υπόβαθρο το ύπουλο θα βγει στην επιφάνεια με τη μορφή ασθένειας. Ύπουλο το λέω γιατί όλα τα κομμάτια αυτά 


βρίσκονται βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό μας και δυστυχώς δεν είναι εύκολα ορατά, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε με ποιο τρόπο μας καταστρέφουν υποδόρια. Ο Ιησούς ο οποίος ήταν ο μόνος που κατάφερε να φτάσει την Ανώτερη κλίμακα της Πνευματικότητας και να Χριστεί με την 33η Μύηση αν δεν είχε σταυρωθεί ακόμη θα ζούσε, γιατί δεν υπήρχε λόγος να πεθάνει. Όταν ο άνθρωπος καταφέρει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο τότε ο θάνατος δεν θα υπάρχει πια και ο πλανήτης γη θα έχει μετατραπεί σε παράδεισο, όπως επίσης θα έχουμε φύγει από την τόσο καθηλωτική 3σδιάστατη κατάσταση στην 5η διάσταση όπου θα μας επιτρέπεται ακόμη και το αστρικό ταξίδι με το βιολογικό μας σώμα το οποίο και αυτό μέσα από την αλλαγή δόνησης δεν θα δεσμεύεται από τίποτε.

Αυτοί θα είναι οι νέοι άνθρωποι στον πλανήτη, οι οποίοι δεν θα έχουν ανάγκη τη σκέψη και θα ξέρουν ότι ο λόγος τους θα γίνεται αυτόματα πράξη. Με οδηγό την Αγάπη θα ξέρουν κάθε φορά κάθε πως και κάθε γιατί. Ο διαχωρισμός ως κατάσταση δεν θα υπάρχει πια και στη θέση της θα μπει η Χριστότητα – Ζεύξη= θα είμαστε όλοι ένα και το αυτό με την ενέργεια του Χριστού και θα έχουμε κερδίσει μέσα από τον αγώνα μας την 33η Μύηση. 

ετικέτα ( αποκαλύπτω)

Δωροθέα