Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Βήματα προς την Πνευματικότητα- η Γέννα του Ιησού

Η Χριστική ζωή εισέρχεται σε σένα και η Μορφή ζωντανεύει, που σημαίνει ότι μέσα μας αρχίζει να μεγαλώνει κομμάτι του Ιησού για να ενωθεί με εμάς στο 100%. 


Εδώ βρίσκεται η βασική διαφορά μεταξύ θεωρίας και του να έχετε κάμει αυτή τη θεωρία κομμάτι του Εαυτού σας.  Για να υπάρξει η τελείωση πρέπει το πρόσωπο του Χριστού να βρεθεί μέσα σας και να οδηγηθείτε να γίνεται ένα πιστό αντίγραφο όχι εξωτερικά αλλά εσωτερικά. Να είστε ένα πρόσωπο που έχει διαπλάσει τη ζωή του με οδηγό τον Λόγο. Τότε στο σώμα σας θα κατοικεί Εκείνος. Το σπέρμα του υπήρχε, ήταν μέρος σας, αλλά τώρα μέσα στην κατάλληλη γονιμοποίηση το σπέρμα αυτό έγινε Λόγος. Τώρα αυτός ο Λόγος θα τρέφεται μέσα από τη δική σας συμπεριφορά και θα είστε ο Λόγος.
Αυτό το τμήμα είναι που χρειάζεται για να γίνει η ολοκλήρωση της πρώτης μύησης σας η γέννα του Ιησού μέσα σας. 

Η δεύτερη μύηση μετά από αυτή σας την έναρξη φτάνει στον έλεγχο του αστρικό σώματος. Μετά το βάπτισμα μένουν 3 δοκιμασίες, πειρασμοί, που όταν στεφθούν με επιτυχία μέσω τον  ολοκληρωτικό έλεγχο των τριών κατωτέρων όψεων/ φορέων, τότε έρχεται η μεταμόρφωση, που ακολουθείται από τη γνώση του μέλλοντος και την ολοκληρωτική αυταπάρνηση. Συνεπώς έχετε ως δρόμο τα ακόλουθα:
Τη στιγμή της συλλήψεως -> ατομικοποίηση
Εννιά μήνες κυοφορίας -> τροχός ζωής
Την πρώτη μύηση -> ώρα γέννησης
Η εποχή που περνούμε είναι κρίσιμη, γιατί ζούμε τον καιρό των αλλαγών και της αγρανάπαυσης που θα χρειαστεί να γίνει ξήλωμα- ξερίζωμα των καταστροφικών δομών από τον πλανήτη. Υπάρχει κατεύθυνση για να αλλάξει αυτή η παλίρροια κατεύθυνση αν υπάρξει το ανάλογο κοινωνικό σώμα.
Ο καθένας μας θα πρέπει να αφιερώσει τον Εαυτό του όχι στην αναζήτηση- ανασυγκρότηση της ύλης προς τον δρόμο της ουσίας/ λύτρωσης.
Οι προσωπικότητες θα πρέπει να ενταχθούν 100% στον Λόγο της Καινής Διαθήκης μέσω της πράξης του Λόγου/ οδηγιών που έχουν δοθεί εδώ και αιώνες. 

Για να γίνει αυτό ο μαθητής/ Διδάσκαλος θα πρέπει να γίνει ο ίδιος πια ένας Αγνός Αγωγός, όπου από κει θα μεταφέρετε και θα πιστοποιείται ο Λόγος Του άμεσα ορατά. Έτσι η Ανώτερη Αδελφότητα να μπορεί να εργάζεται μέσα από μας για το καλό όλων.
Όταν πια ο μαθητής εκπαιδευόμενος φτάσει σε αυτό το αξίωμα καλό είναι να ρωτάει συνέχεια τον Εαυτό του:
Μπορώ να αντέξω την πίεση ?
Μπορώ να γίνω αληθινός δόκιμος της «ασθένειας» κι όμως να νιώθω αγαλλίαση παντοτινά μέσα στη Θεία συνείδηση ?
Έχω την ικανότητα ν’ αντιμετωπίσω αυτό το Φως που αποκαλύπτεται κι όμως να συνεχίσω τον δρόμο μου με σύνεση- συνέπεια- ταπεινότητα χωρίς να το κοκορεύομαι για να πετύχω 100% τον στόχο του καλού μέσα μου ?
Συνεχίζεται ….

ετικέτα ( Εσσεται Ήμαρ ) 

Δωροθέα