Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Ύδωρ και πόνος = συναίσθημα= Κάρμα

Αποκάλυψη Αρχαίου Γρίφου 4ο
 Ύδωρ και πόνος περικλείουν το ένα το άλλο.
Από τη στιγμή που κυριαρχεί η πηγαία εσωτερική αγάπη/ γνώση τότε δεν υπάρχει πια η έννοια του πόνου. Όλα είναι αγάπη. Αλλά και όταν υπάρχει πόνος δεν υπάρχει η μόνιμη σύνδεση με την ουσιαστική αγάπη.


Ύδωρ και πόνος = συναίσθημα. Ο πόνος για να υπάρξει χρειάζεται το συναίσθημα, χωρίς το συναίσθημα το οποίο πάντα συνεργάζεται με τις σκέψεις δεν μπορεί να υπάρξει ο πόνος. Ο πόνος τελειώνει, σταματάει και δεν υπάρχει αν δεν έχουμε συναίσθημα. Δεν έχει σημασία αν το συναίσθημα είναι θετικό ή αρνητικό, για να υπάρξει το συναίσθημα θα πει ότι ακόμη είμαστε δισυπόστατοι, άρα διπλοί, θετικό- αρνητικό. Αυτό το διπλό γίγνεσθαι έχει μέσα του σε βάθος χρόνου πόνο και ασθένειες. Άρα στον γρίφο κατευθυνόμαστε να πάρουμε απόσταση από το ύδωρ-πόνο- συναίσθημα και να φτάσουμε να κρατήσουμε μόνο το αυθεντικό ύδωρ. Το ύδωρ αυτό της βάφτισής μας και όχι αυτό που βρισκόταν μέσα στον αμνιακό σάκο στην κοιλιά της μαμάς μας. Γιατί αυτό το αμνιακό ύδωρ έχει μέσα του το Κάρμα αλλά και όλη την κληρονομική διαδρομή όλων των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από μας. Δηλαδή το δικό μας κάρμα αλλά και το δικό τους. Αν είμαστε δεμένοι με το δύο= αρνητικό- θετικό τότε σίγουρα έχουμε ενεργοποιήσει το κάρμα μας σε όλο του το μεγαλείο. Άρα για να απελευθερωθούμε από αυτό οφείλουμε να αναζητήσουμε την περιουσία μας, που δεν είναι άλλη από αυτή που μας άφησε ο Ιησούς. Να πάμε δηλαδή στην διδασκαλία της βάφτισής μας και να  
ενεργοποιήσουμε αυτά τα Αγιασμένα Ύδατα. Τώρα ίσως να μπορείτε να καταλάβετε απόλυτα το νόημα του Αγιασμού. Με τον Αγιασμό διαβάζει ο παπάς τα ύδατα, ποια ύδατα ? Μα τα συναισθήματά μας. Αυτά φέρνει σε ισορροπία εκείνη τη στιγμή, όπου αφορά τον χώρο αλλά και εμάς τους παραβρισκόμενους. Γιατί είτε το πιστεύουμε είτε όχι τα συναισθήματά μας κάθονται σε όλες τις επιφάνειες μέσα στον χώρο μας και από κει μέσω υδρατμών επιστρέφουν σε μας. Έτσι ο παπάς όλο αυτό το φέρνει σε ισορροπία και αν θυμάστε καταβρέχει τον χώρο με αυτό το Αγιασμένο Ύδωρ τον χώρο σε σχήμα σταυρού. Δηλαδή ότι πάνω και κάτω, αυτό συμβολίζει ο σταυρός μας, ενώνει την επάνω διάσταση με την κάτω. Για να καταφέρουμε εμείς κάποτε να πάρουμε την ουράνια περιουσία μας.Γι’ αυτό δε τα Φώτα Αγιάζουμε και τα νερά, ποια νερά άραγε όλα αυτά που περιβάλλουν την Ελλάδα μας. Γιατί ? Μα φυσικά για να αλλάξει όλο μας το συναισθηματικό υπόβαθρο το οποίο το έχουμε μεταφέρει στη θάλασσα και επιστρέφει σε μας μέσω της βροχής. Άρα αν στεναχώριες έχει η θάλασσα αυτές μας επιστρέφουν μέσω βροχής. Οπότε ο παπάς κάθε τέτοια μέρα του χρόνου αγιάζει τα ύδατα για να αποκτήσει πάλι το υγρό στοιχείο που μας περιβάλλει θετική ενέργεια. Γι αυτό ρίχνουν μέσα και τον σταυρό για ζητήσει από τον Θεό να μας βοηθήσει να βρούμε την περιουσία μας. 


Το υγρό στοιχείο στον πλανήτη αλλά και στο σώμα μας είναι 72% - 7+2=9 ο λόγος του Θεού. Άρα ο λόγος του Θεού είναι μέσα μας αλλά και γύρω μας. 7 τσάκρα έχουμε εμείς που είναι δεμένα με το διπλό= θετικό αρνητικό.. Όταν αυτά τα 7 τσάκρα ανοίξουν και κάνουμε και το διπλό τριπλό Πατήρ – Υιός – Πνεύμα τότε 7+ 3 = 10 = 1 ΜΟΝΑΔΑ= ΜΟΝΑΣ = ΜΟΝΑΧΟΣ= ένα και το αυτό με την περιουσία μας. 

συνεχίζεται...

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα