Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Τα 9 βήματα της Ψυχής

Το ταξίδι της ψυχής είναι μία μόνιμη περιπέτεια με κοινό στόχο για όλους, την επιστροφή μας στην Πηγή μας, να βρούμε επιτέλους την περιουσία μας, να σταματήσουν τα βάσανά μας και γενικά όποια δυσκολία συναντάμε.

Από τη στιγμή που βλέπετε ότι έχουμε όλοι έναν κοινό στόχο, λογικά θα έπρεπε να είμαστε δεμένοι, ενωμένοι, αφού η ένωση μας είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα και μας δίνει πλεόνασμα στον βαθμό της επιτυχίας. 

Τα βήματα που θα κάνει η ψυχή πριν την είσοδό της στο σώμα, κατά τη διάρκεια της ζωής αλλά και μετά θα τα δούμε από δω και στο εξής στη Χιονάτη- Ψυχή.
1)Αρχέγονη γνώση – 2) Θεϊκή Μήτρα- 3)Επίπεδο Ψυχής- 4) Επιστροφή στον πλανήτη- 5) ενεργοποίηση όρκων* - 6) εκπαιδευτικοί βοηθοί- 7) καρμικά πρότυπα- 8) αιθερική, αστρική επιρροή- 9) αρχέτυπα.
Εννιά βήματα είναι λοιπόν το ταξίδι μας. Τα τρία πρώτα από ότι βλέπουμε είναι πριν από τη γέννησή μας, το τέταρτο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μαμάς μας 9 μήνες , ενώ τα υπόλοιπα βήματα για την άνοδο της σκάλας – πνευματικότητα είναι αυτά που βιώνουμε εδώ.
Το ταξίδι μας ετοιμάζεται να γίνει συναρπαστικό. 

Να ενημερώσω εδώ ότι το επίπεδο της ψυχής μας αλλά και οι όρκοι που έχουμε να εργαστούμε στη ζωή μας υπάρχουν μέσα στο όνομα, επίθετο, ημερομηνία γέννησης του κάθε ενός μας.

Αν κάποιος από σας θα ήθελε να αναζητήσει τους όρκους του αλλά και να βρει το επίπεδο της ψυχής του σε αυτή τη ζωή μπορεί να μου στείλει e-mail για να κάνω την αναζήτηση και να του στείλω το προφίλ της ψυχής του.

ετικέτα ( Η Χιονάτη ) 

Δωροθέα