Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Η Θεϊκή Γεννήτρια

Γεννήτρια σπουδαία λέξη γεμάτη νόημα και αναγέννηση. Είναι η στιγμή που στην ουσία εμείς κατέχουμε τα πάντα. Είναι η στιγμή που και τα 7 μας τσάκρα έχουν ήδη ανοίξει, έχει δημιουργηθεί σε μας ένας μόνιμος ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με το Θείο. Οι τρεις αίθουσες που φοιτήσαμε και που ποια αυτές οι πόρτες θα είναι πάντα ανοιχτές για να μπορούμε αν αντλούμε όλες τις νέες επιγνώσεις που θα 


λαμβάνουν χώρα για το καλό της ανθρωπότητας γενικά. Εμείς πια έχουμε πάρει το στέμμα και αντικρίζουμε τον θρόνο, εκεί έρχεται η απόλυτη ένωση με τον Ιησού ως αδερφό μας πια επί της ουσίας.
Ως Εργάτες του Φωτός έχουμε απόλυτη γνώση για τα 7 μυστήρια της Ορθόδοξης Θρησκείας μας με την ουσία τους και την αληθινή σημασία τους. Οπότε το Χρίσμα για να γίνουμε κι εμείς όμοιοι με τον Ιησού, ο οποίος είχε το Χρίσμα σε λίγο θα είναι γεγονός. Ο Ιησούς το Χρίσμα το πήρε με την εργασία Του και με την προσπάθεια που έκανε να πατάξει το εγώ του. Όταν μπήκε στα Ιεροσόλυμα πάνω στο γαϊδούρι, αυτό ακριβώς μας μήνυσε, ότι είχε καβαλήσει το εγώ Του, ήταν πια Νικητής. Αν θυμάστε καλά πριν να μπει στα Ιεροσόλυμα δεν έλεγε σε κανέναν ότι είναι ο Υιός του Θεού και μάλιστα έλεγε ότι θα το αποκαλύψει όταν έρθει η ώρα. Τότε ήταν η ώρα εκείνο το Πάσχα. 

Εκείνο το Πάσχα για το οποίο ήρθε και γι αυτό εκπαιδεύτηκε. Ο λόγος που δεν ήρθε έτοιμος ο Ιησούς εδώ είναι ευνόητος. Γιατί πολύ απλά ο Πατέρας ως δίκαιος που είναι ήθελε να μας δείξει και να μας διδάξει τον τρόπο. Έτσι ο Ιησούς μόνο μέσα από την παραδειγματική συμπεριφορά του θα μπορούσε να μας διδάξει και από τον τρόπο του. Δεν γινόταν να έρθει έτοιμος γιατί όλοι θα λέγαμε «ναι καλά ας μην ήταν έτοιμος να δούμε τι θα έκανε με το εγώ του». Κι όμως μας έδειξε εκείνος πως όταν κάποιος θέλει μπορεί και τα καταφέρνει.  
Ο Ιησούς λοιπόν λίγο πριν την είσοδό του στα Ιεροσόλυμα= πιστοποίηση της Θεϊκής Γεννήτριας, η οποία του έδωσε τόσο την πρόσβαση στα μυστήρια, αλλά και την αιτία να μπορεί πια να αυτοπαρουσιάζεται ως ένα και το αυτό με τον Θεό.
Η Γεννήτρια λοιπόν σε εμάς τους εκπαιδευόμενους είναι ο δρόμος της εκπαίδευσής μας στα ιερά μυστήρια του Θεού και των θαυμάτων Του.
Η Θεική Γεννήτρια δεν είναι τίποτε άλλο από μία μορφή αναγέννησης μας. Μία αναγέννηση η οποία μας τοποθετεί μέσα στην Φάτνη = Φωτεινή Πύλη και οι τρεις Μάγοι είναι τα τρία κλειδιά που πήραμε από τις αίθουσες. Αυτά τα κλειδιά στην ένωσή τους φτιάχνουν το γνωστό σε όλους AUM. Είναι ο ήχος που με τη σωστή του χρήση ανοίγει κομμάτια του εγκεφάλου τα οποία τα ενώνει με την κουνταλίνη αλλά και με την Πηγή μας. Η Πηγή σε κάθε άνθρωπο η βάση της ψυχής του βρίσκεται στο Αστρικό του σώμα. Εκεί σε αυτό το σώμα βρίσκονται όλες οι πληροφορίες μας για όλες μας τις προηγούμενες ζωές. Όπου μέσα από τη σωστή εκπαίδευση και μετά την είσοδό μας στη Θεική Γεννήτρια η ψυχή μας αναβαθμίζεται σε παρθένα. Μηδενίζει όλες τις προηγούμενες ζωές και δεν έχει καθόλου παρελθόν ούτε στην εδώ αλλά ούτε και από προηγούμενες ζωές. Αυτός ο ήχος λοιπόν η μουσική, ο εκλεκτός λόγος του Θεού ανοίγει με τα τρια κλειδιά και ξέρουμε ακριβώς τι δονεί το κάθε γράμμα και τι ανοίγει ακριβώς. 

Όμως μερικοί από μας έχουμε πάρει αυτόν τον ήχο AUM και τον δονούμε χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς εννοεί, ποια είναι τα κλειδιά που τον ενεργοποιούν και έχουμε την απαίτηση να «δουλέψει» υπέρ μας.
Τίποτε δεν μπορεί να δουλέψει υπέρ μας να δεν γνωρίζουμε τον λόγο που υπάρχει, αν δεν γνωρίζουμε την ουσία του και από πού προήλθε. Πώς ανοίγει αυτός ο ήχος για τον εκπαιδευμένο ?
Για κάθε τι μέσα στο Σύμπαν υπάρχει ένας λόγος και μία αιτία που υπάρχει, τίποτε δεν υπάρχει έτσι απλά και μόνο.
Ο ήχος ααα που δονεί ένα μωρό το μπα που αρχίζει να λέει στην συνέχεια όλα αυτά έχουν μία θεική σύνδεση την οποία την αγνοούμε. Γιατί την αγνοούμε ? Μα γιατί δεν κάναμε την πρέπουσα έρευνα αναζήτηση σε βάθος. Μάθαμε να μένουμε στην επιφάνεια, στο εύκολο και στο φτου άμπρα κατάμπρα. Όμως τίποτε δεν μπορεί να λειτουργήσει αν εμείς δεν γνωρίζουμε τον τρόπο. Μπορεί να έχεις αυτοκίνητο όμως χωρίς τα σωστά κλειδιά δεν μπορεί να σε πάει πουθενά. Στα σωστά κλειδιά για το αυτοκίνητο είναι τα κλειδιά που το ανοίγουν, η βενζίνη, τα λάστιχα, η μηχανή με αυτά μπορείς να το οδηγήσεις, αν κάποιο από αυτά δεν υπάρχει απλώς δεν θα πας πουθενά.
Η διδασκαλία από τώρα αρχίζει…

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα