Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Και έσονται οι δύο εισ σάρκαν μίαν

Δυο κορμιά, δύο σάρκες – τσάκρα σε ένα. Ένα κοινό και αδιαίρετο αιθερικό πεδίο, γεμάτο από Θεϊκή Ευλογία.


Τα εφτά τσάκρα παράλληλα σε ένα παράλληλο Σύμπαν στο Αστρικό Πεδίο- Πύλη του ζεύγους, αυτή είναι η Θεϊκή στιγμή της ένωσής τους, όταν αυτά τα κορμιά μέσα από την αγνή και φυσική έλξη- λέξη- σ’ αγαπώ γίνονται ένα. Με τη Δύναμη του έρωτά τους, που είναι γεμάτη από Τώρα-Ρώτα.
Η ένωση αυτού του ζευγαριού που πέρασε στην Αστρική Πύλη μέσα μετά την ένωση τους, γάμο, τότε η συνεύρεσή τους είναι μία μαγική διαδρομή, ένα ταξίδι προς την Αστρική Πύλη για να ενώσει για πάντα αυτέ τις δύο ψυχές οι οποίες έχουν προαποφασίσει να εγκαταλείψουν το εγώ τους στην εκκλησία. Πήραν την απόφαση να γνωρίσουν ο ένας την ψυχή του άλλου, μέσα από τα μάτια τους, μέσα από την παράλληλη ένωση των τσάκρα τους με τη βοήθεια της σάρκας.
 Και έτσι το αρσενικό μπαίνει μέσα στο θηλυκό και οι ενέργειες αυτόματα περνάνε μέσα από την ενέργεια της αγάπης και στα δύο σώματα. Υπέρ ισχύει η στοργή, το αφήνομαι, το επιτρέπω να δει μέσα από εμένα – εμένα και εσύ επιτρέπεις να δω μέσα από εσένα – εσένα. Η απόλυτη γνώση στο «βωμό» της αγάπης και τότε η είσοδος στην Θεϊκή Γεννήτρια είναι γεγονός. Μέσα από τη Θεϊκή Γεννήτρια δημιουργείται το Οικοδόμημα- η Οικογένεια. Η οικογένεια η οποία βασίζεται στον Οίκο Του Θεού και στον γόνο του. Ο γόνος έρχεται μέσα από τον γάμο, την ένωση την ερωτική και τότε δημιουργείται η γεννήτρια, δηλαδή η Θεία Μήτρα και δημιουργείται η Μητέρα από τη γυναίκα μέσα από τον γόνο του Άντρα ο Πατέρας και αρχίζει η Οικο- γέννα οικογένεια, η οποία έχει μέσα της την οικειότητα. Την απόλυτη γνώση του ενός με τον άλλον.
 

Παραμυθένιο μοιάζει όλο αυτό ? Μα όμως στο δικό μας χέρι είναι να φέρουμε τη μαγεία σπίτια μας και να πετάξουμε το σάπιο έξω από αυτά μια για πάντα. Εμείς είμαστε οι αφέντες μας και αντί να προσκυνάμε την ύλη, ας μπούμε στην ουσιαστική διαδρομή των σχέσεών μας. Άλλωστε αν δείτε όσο περνάνε τα χρόνια στιγμές με τους ανθρώπους μας θυμόμαστε και όχι τι μάρκα ήταν τα παπούτσια του. Ας επιλέξουμε να αλλάξουμε ρ(ώ)ότα – τώρα.
Ο αγνός ουσιαστικός έρωτας λοιπόν, αυτός που χορεύουν τα κορμιά μέσα στην ηρεμία, τη σιγουριά, τη γαλήνη και την έκσταση της αναγέννησης είναι η μοναδική στιγμή που μπορεί το ζευγάρι να επικοινωνήσει με τη θεϊκή του Πηγή Ενέργεια Γεννήτρια. Ένας μοναδικός χορός που η μουσική του είναι η αγάπη και ο ρυθμός της καρδιάς του ενός και του άλλου. Εκείνη την ώρα τα τσάκρα μέσα από την ένωση ανοίγουν και τα 7 για κλάσματα δευτερολέπτου. Το έβδομο του ενός με το έβδομο του άλλου συναντούν για πρώτη φορά το κοινό τους αιθερικό πεδίο και συνταξιδεύουν στην Αστρική Πύλη. Μέσα σε αυτό το κοινό αιθερικό πεδίο εκείνη την ώρα γίνεται η σχετική κάθαρση και η σχετική επαναφόρτιση.  Όταν αυτός ο μάγος ο έρωτας με την αγάπη βρουν τον ρυθμό τότε αυτή η ενέργεια ποτέ δεν χάνετε και φυσικά δεν αλλοιώνετε από τον χώρο και τον χρόνο και υπάρχει για να υπάρχει ανά τους αιώνες. 

Αυτό το κομμάτι το μαγικό φυσικά δεν μπορεί να γίνει με το σαρκικό φτηνό και εφήμερο σεξ. Σε καμία περίπτωση. Γιατί για όλο αυτό το μεγαλείο θα λείπει η ουσιαστική αιθερική ενέργεια. Γιατί για να μπούμε στο αιθερικό και από εκεί να μεταφερθούμε στο Αστρικό Πεδίο- Πύλη χρειάζεται η αγάπη, η πίστη, η τρυφερότητα και η αγνότητα του έρωτα.

Το Αστρικό αυτό ταξίδι των δύο αυτών ψυχών είναι μία μορφή θεραπείας τόσο για τους ίδιους, για την ενέργεια του σπιτιού τους αλλά και για ολόκληρο το Σύμπαν. Γιατί το μήνυμα που εκπέμπει εκείνη την ώρα το ζευγάρι αυτό είναι ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ και μέσα από ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ στο τώρα, στο πριν, στο μετά στο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ=ΑΓΙΑ ΠΥΛΗ ΕΝΤΟΣ.  

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα