Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Όλα του γάμου «δύσκολα» μέρος δεύτερο

Όλα είναι κύκλος και όλα είναι δεμένα μεταξύ τους. Τίποτε δεν είναι απομονωμένο από όλα τα υπόλοιπα.
Εμείς λοιπόν στην ουσία είμαστε δεμένοι με τον Ιησού, αφότου γεννήθηκε και μετά. Δεν θα πάμε στο πιο πριν γιατί πολύ απλά από κει και μετά άρχισε η μέτρηση για μας.


Άρα μέσα στο αιθερικό μας πεδίο υπάρχει η ενέργεια του Ιησού, αλλά δυστυχώς και όλου του γενεαλογικού μας δέντρου. Δεν είναι τυχαίο που το λένε δέντρο. Σημαίνει ότι έχει ρίζες, αυτές οι ρίζες είναι ένα τους μέρος ο Ιησούς και το άλλο τους μέρος όλοι όσοι μας γέννησαν. Όπου όλοι όσοι μας γέννησαν δεν είναι μόνο οι γονείς μας, αλλά όλο μας το περιβάλλον. Όσο περνούν τα χρόνια η ρίζα του Ιησού όλο και μικραίνει και μεγαλώνει η ρίζα των βιολογικών μας ανθρώπων. Με αποτέλεσμα το DNA μας δυστυχώς έχει μετατραπεί σε απόλυτα τοξικό αφού η απόσταση που πήραμε από Εκείνον μεγάλωσε.
Αμαρτίες γονέων .. λέει η παροιμία και δυστυχώς είναι αλήθεια. Εχθές στο κείμενο όλα του γάμου δύσκολα, ασχοληθήκαμε με το ζευγάρι και στο πως θα έπρεπε να είναι τα πράγματα ως προς την αιθερική μας πορεία. Μια πορεία που δυστυχώς έχει μετατραπεί σε πόνο, θλίψη, καρκίνου, εμφράγματα κλπ ασθένειες. Τώρα σε όλο αυτό το μαύρο τοπίο ήρθε να μπει και το οικονομικό ντόμινο που μας έχει πάρει όλους μαζί του και δεν θα σταματήσει έτσι απλά. Όλο αυτό το ντόμινο έχουμε την εντύπωση ότι υπάρχει μέσα από λάθος χειρισμούς και από λάθος επιλογές. Κάποιοι από μας έχουν μπει στη διαδικασία να νιώθουν τύψεις και ενοχές για δάνεια που πήραν, για αγορές που έκαναν και γενικά που τόλμησαν να δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τις οικογένειές τους και για το μέλλον τόσο το δικό τους αλλά και των παιδιών τους. Καλά έκαναν θα πω εγώ. Δεν γίνεται να θυμώσουμε με τους εαυτούς μας επειδή τόλμησαν να κάνουν μεγάλα όνειρα και να πάρουν γενναίες αποφάσεις για το μέλλον.

Λάθη δεν κάνουν μόνο οι πεθαμένοι. Αλλά το λάθος μας δεν είναι στην τόλμη μας και στις αποφάσεις μας. Το λάθος μας είναι στο ότι, ότι κι αν κάναμε, όσο κι αν δουλέψαμε, ότι κι αν αποκτήσαμε, δυστυχώς συνεχίσαμε να είμαστε έξω από τον Λόγο Του. Με αποτέλεσμα να είμαστε εύκολοι στο να κρίνουμε, να κατηγορούμε, να βρίζουμε και γενικά γίναμε απόμακροι από την ουσία μας και την ανθρώπινη ύπαρξή μας έχοντας δυστυχώς σαν μοναδικό μας στόχο την ύλη και όχι τον ανθρώπινο παράγοντα. Παράλληλα λεηλατήσαμε την φύση και όλο τον πλούτο αυτού του πλανήτη, ο οποίος ήρθε η ώρα να πάρει το «αίμα» του πίσω. Κακομεταχειριστήκαμε δυστυχώς την «εξουσία» που μας έδωσε ο Πατέρας μέσω του μυαλού που μας έδωσε και καταστρέψαμε τα πάντα γύρω μας. 
Όλο αυτό δυστυχώς έχει δημιουργήσει μία αλυσίδα η οποία τώρα έχει γίνει μία θηλιά στο λαιμό όλων μας. Ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν ξεφύγει από αυτή την αλυσίδα και τώρα ήρθε η ώρα αυτή η αλυσίδα να σφίξει ακόμη πιο πολύ μέχρι να μας τελειώσει. 

Αφού εργάζεστε με την Πνευματικότητα και αν δεν εργάζεστε καλό θα ήταν να το σκεφτείτε σοβαρά, ήδη θα ξέρετε τους τρόπους κάθαρσης οι οποίοι θα σας οδηγήσουν έξω από την αλυσίδα και αφού εργάζεστε συντροφικά με το ταίρι σας να ξέρετε ότι αυτό που κάνετε εσείς θα λυτρώσει τα παιδιά σας άμεσα και έτσι εκείνα δεν θα είναι δεμένα με το DNA σας αλλά θα συναντήσουν την αρχική τους ρίζα αυτή του Ιησού. Βέβαια επειδή τίποτε δεν είναι απλό και εύκολο καλό είναι αυτά τα παιδιά να διδαχτούν και τα ίδια τον δρόμο αυτόν, για να μπορέσουν να ζήσουν στο μέλλον, που τώρα προετοιμάζεται, τον παράδεισο στην γη. 

Συνεχίζεται… με τα ζευγάρια που χώρισαν και έχουν παιδιά … με τους εργένηδες,  με τον πολιτικό γάμο, με το σεξ - έρωτα. 

ετικέτα  ( αναγέννηση) 

Δωροθέα