Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Ο Θάνατός Του η ζωή σου !!!

Σαν σήμερα Εκείνος έκανε για μας το Πέρασμα στην άλλη ζωή, στην άλλη μεριά. Μετά από έναν μαρτυρικό θάνατο πάνω στο Σταυρό και έπειτα από πολύ ξύλο, χλευασμό κατέληξε στην αγκαλιά Του Θεού και Πατέρα όλων μας.


Ήταν από τους λίγους δασκάλους που πέρασαν από τον πλανήτη μας ο οποίος δίδαξε μέσα από πράξεις. Ο Λόγος Του γινόταν αυτόματα πράξη για να μας διδάξει κι εμάς τον τρόπο. Ήρθε σαν απλός άνθρωπος για να μας δείξει πως η θέληση και η Πίστη μπορούν να κάνουν Θαύματα. Μας είπε να μεταφέρουμε τον Λόγο Του στην καρδιά μας για να την ανοίξουμε να δεχτεί κάθε διπλανό μας.
Σήμερα λοιπόν είναι μέρα πένθους δηλαδή μία μέρα γεμάτη από σιωπή, μια σιωπή η οποία θα πρέπει να μας οδηγήσει εκεί βαθιά στην καρδιά μας, εκεί όπου κατοικεί Εκείνος. Αναζητήστε Τον στην καρδιά σας και από τη στιγμή που θα Τον συναντήσετε όλα τα χρώματα θα γίνουν πιο φωτεινά και όλα γύρω σας θα αποκτήσουν μία ιδιαίτερη σημασία, γιατί απλώς θα σας έχε δώσει τη δική Του όραση. Μια όραση αλλιώτικη από τις άλλες. Μία όραση η οποία σε όλους και σε όλα θα βλέπει αγάπη. Μία όραση που ξέρει να συγχωρεί. 

Σήμερα λοιπόν που έχουμε πένθος και σιωπή για Εκείνον αλλά και για μας ας φερθούμε ανάλογα. Ανάλογα θα πει να μη σημαιοστολιστούμε για να πάμε να συνοδέψουμε τον νεκρό αδερφό μας, να είμαστε στην ακολουθία με κατάνυξη, σεβασμό και αγάπη. Δεν είναι δυνατόν να συνοδεύουμε έναν δικό μας άνθρωπο στον τάφο και εμείς να είμαστε λες και πάμε στα μπουζούκια.
Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί στο Όνομά Του και ας αναζητήσουμε την περιουσία μας που δεν είναι άλλη από αυτή της άλλης ζωής – παράδεισο. Ο παράδεισος όταν φωλιάσει στις καρδιές μας αυτόματα θα μεταφερθεί στον πλανήτη μας.


Καλή Ανάσταση στις ψυχές μας !!! ετικέτα ( πνευματικότητα ) 

Δωροθέα