Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Ο δρόμος του Πνευματικού οδηγού ετοιμάζεται.

Οι Ανώτεροι Πνευματικοί αυτή τη χρονική στιγμή στον πλανήτη που υπάρχουν έχουν 3 απαιτήσεις από τους εαυτούς τους.


Γνωρίζουν πολύ καλά πόση μεγάλη σημασία έχει η ενοποίηση της ψυχής και ολόκληρου του μηχανισμού της.  Ο μηχανισμός της ψυχής  είναι μία ιδιότητα που την αποκτά ο πνευματικός μέσα από την Αγία Τριάδα. Η εσωτερική αυτή ιερή ενοποίηση που συνήθως στους απλούς ανθρώπους είναι σε κατάσταση ύπνου, ο μαθητευόμενος γνωρίζει ότι η ψυχή- ο νους και ο εγκέφαλος οφείλουν να ενοποιηθούν μέσα από την ευθυγράμμισή τους και να βρίσκονται σε ενεργό κατάσταση.
Όταν υπάρξει αυτή η ενοποίηση της Αγίας Τριάδας μέσα μας, τότε ο εγκέφαλός μας αλλάζει διάσταση- έκταση και επίπεδο, γίνεται τηλεπαθητικά ευαίσθητος σε δύο κατευθύνσεις κατά βούληση του μαθητευόμενου. Δηλαδή μπορεί να συνεργάζεται εξίσου αρμονικά τόσο με το άυλο, αλλά και με το υλικό πάντα όμως μέσα από την Ανώτερη καθοδήγηση που έχει. 

Η ορατότητά του πνευματικού είναι εντελώς διαφορετική πια. Δεν κρίνει ούτε κατατάσσει τα πράγματα και τις καταστάσεις απλώς τα θεωρεί ΕΙΝΑΙ. Όποιος δρόμος και να έρθει δεν έχει για τον πνευματικό κατάταξη θετική ή αρνητική, γιατί πια δεν υπάρχει ο δυισμός αλλά η Μονάδα, το Ένα. Ένας δρόμος γεμάτος από την ευλογία και τις οδηγίες του Πατέρα. Ο πνευματικός έχει απόλυτη επίγνωση για τον κόσμο των ψυχών και τον κόσμο των ανθρώπων. Με καλοσύνη και γοητεία αντιμετωπίζει τους ανθρώπους. Καταλαβαίνει απόλυτα πόσο «σκοτισμένοι» είναι και θα γνωρίζει με ποιο τρόπο να τους δώσει από έναν «φακό», έναν μικρό σπόρο γνώσης για την δική τους πνευματική ανάπτυξη.
Το τρίτο κομμάτι που γνωρίζει καλά πια ο πνευματικός είναι ότι έχει μία ικανότητα να έχει αφαιρεμένη σκέψη ή συνθετική. Αυτό είναι από τα πιο γοητευτικά κομμάτια στον πνευματικό. Γιατί εκείνος θα κρίνει με ποια σκέψη θα συνοδέψει κάθε δρώμενο. Δεν υπάρχουν για τον πνευματικό πια προκαταλήψεις, προσκολλήσεις, στάνταρς, αλλά έχει μία μόνιμη σύνδεση με τη ζωή, έξω από τον πλανήτη και συνεργάτη τον Πατέρα. Όταν έχεις συνεργάτη τον Πατέρα γνωρίζεις απόλυτα τον τρόπο που Εκείνος σκέφτεται, έχεις κατανοήσει απόλυτα την ελεύθερη Βούληση. 

 Οπότε σε κάθε κατάσταση ή θα επιλέγει ο πνευματικός να αφαιρείτε, να αφαιρεί δηλαδή τον εαυτό του, να τον βγάζει έξω από το συμβάν με τρόπο που να μην επηρεάζεται πια το δικό του αιθερικό περιβάλλον το οποίο το έχει πάντα γεμάτο με τη Θεϊκή Ροή Ενέργεια. Μπορεί όμως να επιλέξει τη συνθετική σκέψη δηλαδή πάλι θα παραμείνει στο «ύψος του» μέσα από τη  δική του ενέργεια, αλλά αυτή τη φορά μπορεί να επιλέξει να συνδράμει πάλι με βοηθό τον Πατέρα όπου να ρυθμίσει μέσω σκέψεως και προσευχής να βελτιώσει μία εικόνα- κατάσταση.

Ο πνευματικός γνωρίζει πολύ καλά πότε και με ποιο τρόπο θα λειτουργήσει. Γνωρίζει πια ποιο είναι το θέλημα Του Πατέρα και ξέρει να ξεχωρίζει απόλυτα όλο τον εγωιστικό δρόμο των υπολοίπων. Δεν κρίνει όπως είπαμε,  απλώς συνυπάρχει χωρίς πια να έχει παρεμβολές από την όποια κατάσταση. 

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα