Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Ο δρόμος της κάθαρσης είναι έτοιμος.

Ο εργάτης του Φωτός που ετοιμάζεται χρόνια τώρα σε αυτή τη ζωή, μέσα από συνεχόμενη προσπάθεια να «νικήσει» τον άρχοντα του σκότους- εγώ του. Έχει μπει στο σκαλί που θα τον οδηγήσει στην Αίθουσα του Θρόνου. Αρχίζει την προετοιμασία του για την τελική ευθεία. Το σχέδιο είναι έτοιμο, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ο λόγος που δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί είναι γιατί είμαστε στην αναμονή μήπως κάποιοι συνάνθρωποί μας, αδέρφια μας, επιλέξουν τον δρόμο της μετάνοιας, τον δρόμο της αυτογνωσίας και τον Λόγο Του Πατέρα.


 Κάποιοι έχουν μπει στον δρόμο, αλλά όχι με όλο τους το είναι.
Ο εργάτης Του Φωτός που ξέρει πολύ καλά γιατί ήρθε εδώ, ποια είναι η αποστολή του, τι ακριβώς θα γίνει από δω και πέρα στον πλανήτη, μπορεί να αξιολογήσει απόλυτα και την γνώση. 

Η Μυστική διδασκαλία που τόσα χρόνια θεωρούσαμε ως χαμένη, υπάρχει. Υπάρχει μέσα σε κάθε αρχαίο Ελληνικό κείμενο. Τα κείμενα αυτά, όπως επίσης και η Καινή διαθήκη είναι μαθηματικοί κώδικες επικοινωνίας με τον άυλο κόσμο. Κάθε λέξει, πρόταση και νόημα βγάζουν άλλη εικόνα σε κάθε άνθρωπο, ανάλογα με την εκπαίδευσή του και το επίπεδό του, όχι σε γραμματικές γνώσεις φυσικά, αλλά στο επίπεδο που βρίσκεται πνευματικά. Επειδή κάποιοι άνθρωποι το πνεύμα το μπερδεύουν με την εκπαίδευση του κάθε ανθρώπου θα σας πω ότι δεν είναι έτσι. Γιατί τότε ο λόγος Του Θεού θα ήταν άδικος αφού θα απευθυνόταν μόνο σε ανώτερης εκπαίδευσης ανθρώπους. Ο Λόγος Του Θεού είναι ένα απλό κείμενο και μιλάω για την Καινή Διαθήκη που γράφτηκε από έναν σπουδαίο Δάσκαλο, τον Ιησού. Μπορεί να θεωρούμε ότι την έγραψαν οι μαθητές Του ή όποιοι συνεργάστηκαν τότε, απλώς Εκείνος είχε την περισσότερη επίβλεψη για το έργο αυτό. Ο τρόπος που είναι γραμμένο, το αρχαίο κείμενο πάντα μιλάμε και όχι η μετάφραση, έχει μέσα κρυμμένα μηνύματα, τα οποία τα βλέπουν μόνο όσοι αρχίζουν να ετοιμάζονται πρακτικά.
Ο εκπαιδευόμενος λοιπόν που του έχουν ανοίξει τα «πέπλα» από τη γνώση της Καινής Διαθήκης και βλέπει μέσα σε βάθος αρχίζει να αναγνωρίζει :
Α) πόσες χιλιάδες χρόνια υπήρχε η «Μυστική Διδασκαλία», τόσο φανερή. Μυστική τη θεωρούν όλοι όσοι ψάχνουν να βρουν χαμένα κείμενα. Δεν υπάρχει τίποτε χαμένο από αυτά που έπρεπε να ξέρουμε, είναι όλα μπροστά μας. Μεσ’ τα μάτια μας.
Β) Τέσσερις ήταν οι βασικοί Υποστηρικτές αυτής της Διδασκαλίας οι οποίοι παραμένουν ακόμη στο αιθερικό πεδίο της γης. Έτοιμοι να παρέμβουν. Όλο αυτό το «φορτίο» έχει μοιραστεί σε 3 ομάδες ζωών.
Οι ομάδες είναι οι εξής: α) Στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν τους εαυτούς τους για το τελικό χτύπημα του πλανήτη, εξοπλίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπηρετούν. β) Έχουν έρθει παράλληλα στον πλανήτη μας Υπάρξεις από άλλο εξελικτικό συγκρότημα του πλανητικού συστήματος και γ) Μεγάλος αριθμός από δασκάλους Ντέβας ( Υπερ- Δασκάλους) για την ανθρώπινη εξέλιξη.
Γ) Όταν όλη αυτή η Διδασκαλία ετοιμαζόταν με διάφορους τρόπους ονομαζόταν ΙΒΕΖ = Ο Ναός για το βασικό στερέωμα της υλικής κατάστασης. 

Δ) ΙΒΕΖ είναι ο Ναός που θεμελιώνει τη γνώση. Η γνώση που πρωτοήρθε στον πλανήτη ήταν από την Λευκή Αδελφότητα για να αντιμετωπίσει το άμεσο πρόβλημα που είχε μπροστά της, την κακία- τον εγωισμό- την πόνο και το μίσος.
Η Αδελφότητα αυτή έφερε μαζί της δύο πράγματα με τον ερχομό της για να βοηθήσει τότε το ανθρώπινο γένος: 1) το 4ο ανθρώπινο βασίλειο, την 4η διάσταση δηλαδή, όπου εκεί μέσα έμπαιναν οι ψυχές των ανθρώπων για αποκρυστάλλωση της. Περνούσε η ψυχή μία χρονική περίοδο κάθαρσης μετά τον θάνατό της από τη γη και επέστρεφε στον πλανήτη για νέο ταξίδι- νέα ζωή και 2) την εξέλιξη Μονάς- Ναός μέσα σε κάθε άνθρωπο για να τον βοηθήσει να σταματήσει την επανεσάρκωσή του.
Η προσπάθεια της Αδελφότητας στο να διδάξει στον άνθρωπο πως μπορεί να λυτρωθεί από τα «βάσανα» της ύλης, του τρισδιάστατου αυτού κόσμου και του «άρχοντα του δύο» δυστυχώς δεν είχε επιτυχία. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάλαβαν και πέρασαν τότε στην 5η διάσταση χωρίς να χρειαστεί να «κολλήσουν» χιλιάδες χρόνια στην 4η και 3η διάσταση.
Οπότε τότε ήρθε ο Διδάσκαλος όλων μας, ο Ιησούς για να μας δώσει τη γνώση αυτή μέσα από απλά και «εύκολα» παραδείγματα.
Τώρα όμως μετά από χιλιάδες χρόνια, για άλλη μία φορά έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν και όχι στο ΌΛΟΝ, στη  ΜΟΝΑΣ- ΝΑΟΣ.
Οπότε πάλι υπάρχει σχέδιο διάσωσης το οποίο δεν θα το δούμε έτσι ξαφνικά να ξετυλίγεται μπροστά μας, το ξέρουμε ήδη πάλι τόσες χιλιάδες χρόνια. Από τον Ιωάννη- Αποκάλυψη, αλλά και από τον ίδιο τον Ιησού μέσα από τα κείμενα της Καινής Διαθήκης.
Τώρα αρχίζει η συνεργασία του Ιησού με την Λευκή Αδελφότητα για να ενεργοποιηθεί το σχέδιο. 

Υπάρχει ενσάρκωση αυτή τη στιγμή, ορισμένων μελλών αυτής της Αδελφότητας στον πλανήτη, οι οποίοι μέσω δόνησης μεταφέρουν στους έτοιμους πνευματικούς, παράγοντες και προϋποθέσεις για την εξέλιξή τους ως προς τη γνώση που θα τους χρειαστεί. Ενώ παράλληλα προετοιμάζονται και κάποια παιδιά να δεχτούν τη γνώση.
Σε κάθε έναν εργάτη του Φωτός δίνεται ο «σπινθήρας» του ΝΟΥ, και μεταβάλλεται το Πνευματικό τους σώμα οπότε και το υλικό σώμα αποκτά άλλη σύσταση πια. Το καθαρά βιολογικό κομμάτι- σώμα υπάρχει μόνο ως ένα σημείο ίδιο με τα άλλα σώματα.
Ο Ερχομός του Κυρίου είναι προαποφασισμένος στο ότι θα πραγματοποιηθεί. Οπότε τώρα είναι η ώρα να εδραιωθεί στον πλανήτη μας το Σύστημα της Σαμπάλλα.
Η Αδελφότητα, ο Ιησούς αλλά και οι μυημένοι εργάτες του Φωτός γνωρίζουν καλά τη γνώση του Ναού- ΙΒΕΖ, ένα όνομα που βασίζεται στους 4 ΑΒΑΤΑΡ. Οι 4 ΑΒΑΤΑΡ είναι αυτοί που τώρα μεταφέρουν τη γνώση στον πλανήτη.

ετικέτα ( Εσσεται Ήμαρ ) 

Δωροθέα