Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Ο εκπαιδευόμενος γίνεται Αστρικός Φορέας

Η προετοιμασία του κάθε εργάτη του Φωτός μέσα από όλες του τις διαδρομές εκπαίδευσης ήταν για αυτή τη χρονική περίοδο.


Ο σκοπός είναι να συνδράμουν και να αναστήσουν την εσωτερική Βασιλεία Του Θεού μέσα από την ορθή στάση της γνώσης.
Η φύση και το έργο του εργάτη του Φωτός είναι εξαιρετικά δύσκολο για να μπορέσει να το καταλάβει ο μέσος άνθρωπος. Κάθε άνθρωπος έχει έναν ρόλο και γι αυτό το ρόλο του έχουν δοθεί και κατάλληλες γνώσεις. Όπως είναι ένας πιλότος. Ένας πιλότος ο οποίος θα έχει τη χρήση του αεροπλάνου το οποίο θα μεταφέρει τον κόσμο από τη μία μεριά στην άλλη. Έτσι οι εργάτες του Φωτός είναι αυτοί που θα οδηγήσουν τους ανθρώπους προς μία κατεύθυνση. Την κατεύθυνση που ήδη υπάρχει ως γνώση μέσα από τα Λόγια Του ίδιου του Πατέρα.
Ωστόσο κανένας δεν είναι στην πραγματικότητα ανώτερος από τον άλλον, απλώς κάποιοι άνθρωποι αφιέρωσαν τη ζωή τους μέσα στην αναζήτηση και την έρευνα της ουσιαστικής αλήθειας. Αυτή την αλήθεια που ο Ιησούς την πρόσφερε απλόχερα σε όλους. Όμως η Καινή Διαθήκη και στην οποία αναφέρομαι, εκεί που υπάρχει όλη η γνώση του Ιησού, είναι βιβλίο γεμάτο με κείμενα τα οποία μετατρέπονται ανάλογα με το επίπεδο.  

Ενώ σε κάθε τάξη του σχολείου παίρναμε και το ανάλογο βιβλίο της τάξης. Με την Καινή Διαθήκη δεν συμβαίνει αυτό, το ίδιο βιβλίο μετατρέπεται ανάλογα με τον αναγνώστη. Οι λέξεις αλλάζουν όταν ανοίγει η καρδιά του αναγνώστη και έχουν άλλη δόνηση. Ο δε εργάτης του Φωτός έχει την ιδιότητα της διάσπασης αυτού του κώδικα που λέγεται Καινή Διαθήκη και του ανοίγετε μπροστά του η αλήθεια βήμα προς βήμα.
Έτσι ο εργάτης Του Φωτός μέσα από τις ώρες και την αφοσίωσή του στην αναζήτηση της αλήθειας συνδέεται απόλυτα με την Ιεραρχική αποστολή.
Ο εκπαιδευόμενος γίνεται Αστρικός Φορέας. Δηλαδή φοράει πια τον Ανώτερό Του Εαυτό. Ένα Εαυτό που μέχρι τώρα ήταν σε μεγάλη απόσταση, αφού τους χώριζαν τα 7 σώματα. Τώρα ήρθε η στιγμή που οι Ανώτεροι Αξιωματικοί- Εαυτοί μας ( όσων είναι έτοιμοι) να κατέβουν ως αρωγοί στην γη και να ενωθούν με το σάρκινο περίβλημά μας- το σώμα μας. Όσοι από σας είστε έτοιμοι σίγουρα καταλαβαίνετε απόλυτα τι λέω και γνωρίζεται ίσως και περισσότερα. Αυτή η αποστολή θα ξανά πω πως είναι για όλους όσους θέλουν να σταθούν αποστολικά Βοηθοί στο έργο Του Πατέρα μας για κάθαρση του πλανήτη μας. 

Μέσα από αυτούς τους αρωγούς του Φωτός θα αρχίσει να μεταφέρεται η Αστρική Ενέργεια της Σαμπάλλα στη γη. Η Ανώτερη Πηγή γνώσης θα μεταφερθεί εμβόλιμα σε κάθε μαθητευόμενο που έχει φέρει σε ισορροπία το συναίσθημά του, τις αισθήσεις του και φυσικά το εγώ του. Ο εργάτης του φωτός καλό είναι να ξέρει ότι δεν έχει ίδιον όφελος πια, αλλά αγωνίζεται για έναν και μοναδικό σκοπό, να γίνει ο πλανήτης μας παράδεισος για να υποδεχτεί ξανά και για Πάντα τον Ιησού.
Η Θύρα που θα αρχίσει να κατεβαίνει η ενέργεια της Σαμπάλλα στον πλανήτη έχει ήδη ανοιχτεί. Τα άτομα που θα αναλάβουν τον ρόλο αυτό, έχουν επιλεγεί ως πρόδρομοι της γνώσης, έχουν λάβει το μήνυμα και ξέρουν καλά. Η περίοδος προετοιμασίας φτάνει στο τέλος της.
Η Ιεραρχία έχει φτάσει σε δύο αποφάσεις 

Πρώτον ότι θα πρέπει ο άνθρωπος να φτάσει στο σημείο ένωσης  του φυσικού σώματος με του Αστρικού για να μπορεί να είναι σε αυτά με απόλυτη συνείδηση, αλλά να φτάσει να τα ξεπεράσει και τα δύο αυτά σώματα. Γι’ αυτό και τώρα είναι η ώρα της ταυτόσημης λειτουργίας τους ως ένα.
Δεύτερον να καταφέρει η είσοδος της Σαμπάλλα στον πλανήτη γη, να μεταδώσει όλη τη διδασκαλία και να ενώσει όλα τα μυστήρια για να αποκαλύψουν τη φύση του Θεού στα ορατά και μη ορατά μέσα σε κάθε άνθρωπο.

ετικέτα ( έσσεται ήμαρ) 

Δωροθέα + Αλίκη Μπέιλη.