Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

Μετέτρεψε το μυαλό σου από κόλαση σε παράδεισο

Για σένα που έχεις μπει στην αναζήτηση του είμαι σου και που θέλεις να φτάσεις κάποτε στην νίκη, στην ελευθερία, την αρμονία. Να πάρεις την περιουσία που σε περιμένει εκεί άθιχτη μόνο για σένα. Είναι ο δικός σου Λευκός Μανδύας, τον οποίο δεν θα τον στερήσεις από κανέναν άλλο. Αν δεν τον πάρεις εσύ απλώς θα παραμείνει εκεί και θα τον συναντήσεις αναλόγως τη ζωή σου εδώ όταν θα φύγεις από τον πλανήτη. Μόνο που τότε δεν θα τον φορέσεις απλώς θα τον δεις και θα μάθεις τι ακριβώς «έκρυβε» μέσα του.


Όμως ποτέ δεν είναι αργά να τον αναζητήσουμε εδώ και τώρα και να αδράξουμε την ευκαιρία να τον πάρουμε. Έχουμε δει μέχρι τώρα τα πρώτα βήματα αναλυτικά και σήμερα θα δούμε από το 4ο μέχρι και το 10ο που αφορούν το μυαλό και τις σκέψεις μας.
Για σένα λοιπόν που κάθε μέρα μάχεσαι και αναζητάς την αλήθεια σου πάνω στον δρόμο της ζωής η μέθοδος της συνείδησης δεν είναι ακόμη ο σκοπός σου. Το έργο σου είναι να καθαρίσεις όλη την ατμόσφαιρα των σκέψεων σου, δηλαδή όλο σου το αιθερικό περιβάλλον. Η κάθαρση αυτή συμβαίνει όταν μετά από έρευνα και αναζήτηση για τον τρόπο που σκεφτόμαστε έχουμε αντιληφθεί απόλυτα πότε και που έχουμε εκροή και εισροή από τοξική και ασύμμετρη ενέργεια. Όπως είπαμε και στο κείμενο με την εισροή και εκροή αυτή η ενέργεια δημιουργείτε από τα συναισθήματα είτε τα θετικά είτε τα αρνητικά. Το συναίσθημα είναι αυτό που μας κρατάει «δεμένους» με το δίπολο εαυτό μας, δηλαδή με το εγώ μας. 

Όταν εμείς αρχίσουμε να έχουμε απόλυτα την αντίληψη σε ποιους τομείς μας επηρεάζει το συναίσθημα και γιατί οφείλουμε να το καθαρίσουμε τότε έρχεται η απόλυτη αναβάθμιση. Η ατμόσφαιρα μέσα και γύρω από το αιθερικό μας περιβάλλον είναι καθαρό από μίσος, πόνο, φόβο, ζηλοτυπία, στην χαμηλή ενέργεια της επιθυμίας. Τότε αρχίζει να δομείτε η νέα μας συνείδηση. Πρόσεξε όμως αγαπημένε μου ζηλωτή, η νέα αυτή συνείδηση να δομηθεί αφού καθαρίσεις το αιθερικό σου. Για να δημιουργηθεί ο δρόμος που θα σε οδηγήσει στον Μανδύα – δηλαδή στον Μαίανδρο. Όπου εκεί θα γίνει η απόλυτη ένωση και νέα γέφυρα όπου θα αναβαθμίσει το  DNA σου από κυκλικό σε ενωμένα 7ρια, ένας ιερός αριθμός που ήδη το γνωρίζεις. Η ένωση των 7 που θα τοποθετηθεί επάνω σου τη στιγμή που θα κάνεις τα βήματα προς τον δρόμο για τον Μανδύα- Μαίανδρο, θα δημιουργήσει τη σκάλα ανόδου μια σκάλα που είναι μόνο δική σου. Τότε θα αρχίσουν οι πληροφορίες να έρχονται από τους Αρχάγγελους Ταγματάρχες και θα καθοδηγούν τα βήματά σου.
Αυτά τα 7 του Μαιάνδρου  Θα δημιουργήσουν ανοιχτές Πύλες στο μυαλό σου για να μπορούν να ελέγχουν τι μπαίνει και τι βγαίνει από τον Νου σου. Ο Νους αυτός ετοιμάζεται για την μετατροπή του σε Ναό της Αθηνάς της Θεάς της Σοφίας. 

Κάθε μορφή που θα δημιουργείται από σένα να αναζητάς τον σκοπό της και να διαπιστώνεις αν είναι για το Ανώτερο Καλό. Να ελέγχεις την ταλάντωση, δηλαδή αν υπάρχει συναίσθημα που συνοδεύει τη σκέψη σου. Η ταλάντωση- συναίσθημα είναι αυτή που θα δώσει στη σκέψη και ανάλογη δομή. Κάθε σου μορφή- σκέψη θα πρέπει να δομείται μόνο από την καθαρή πρόθεση της αγάπης και από τίποτε άλλο. Έτσι μέσα από την καθαρή και αγνή Αγάπη η μορφή- σκέψη σου έχει τη δυνατότητα μέσα από την σκάλα σου- Μαίανδρο να διαπεράσει το τοξικό αιθερικό πεδίο του πλανήτη για να στοιχειοθετήσει τη δομή της σωτηρίας. Να ενεργείς ως Διανοητής για να μην πέσεις ποτέ ξανά στην «παγίδα» του εγωισμού- δίπολου και στην ποταπή χρήση της χωριστικότητας- χαμηλής σε δόνηση επιθυμίας. Γίνε ο Φωτεινός Δρόμος για σένα και το περιβάλλον σου. Δημιούργησε τη δική σου σκάλα Αναβάθμισης, για την προώθηση του Ιερού Σχεδίου του Θεού. Άσε την άκρη το εγώ- το δίπολό σου για πάντα για να οδηγήσεις τον Ιερό σου Εαυτό στην περιουσία σου, αγαπημένε Ταξιδιώτη της Αγάπης. 


Σημείωση : Καμία γνώση δεν είναι αιρετική ή αρνητική ή διαβολική. Το μαχαίρι δεν δημιουργήθηκε για να σκοτώνει κι όμως κάποιοι το χρησιμοποιούν για να σκοτώσουν, αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει το μαχαίρι, αλλά αυτός που το χειρίζεται. Το ίδιο ισχύει και με τη γνώση. Όταν οδηγό σου έχεις μόνο τον Θεό, χωρίς να του βάζεις χρώματα τότε κάθε γνώση είναι για να σε οδηγήσει κοντά του. Αν οδηγός σου είναι η ύλη, η χωριστότητα, τα χρώματα τότε σκέψου άλλη μία φορά τι ζήτησε ο Θεός σε κάθε θρησκεία. 

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα