Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Το δεύτερο στάδιο του Ταγματάρχη του Φωτός

Η ψυχή συναντά την ανοιχτή Πύλη που της επιτρέπει να ταξιδεύει στο χώρο και το χρόνο. 

Αρχίζει να υφαίνεται τότε το πράσινο- σμαραγδί χρώμα της ζωής μέσα από την αγνή παιδικότητα, ασφάλεια, αρμονία. Όσο συνεργάζεται ο ζηλωτής με τον Θείο-Λόγο, τον μεταποιεί σε πράξη, μετατρέπεται ο ίδιος σε  ΘεόΣοΦω. Όταν ο Λόγος γίνεται πράξη τότε το Φως εισβάλει μέσα στον ζηλωτή και ο ζηλωτής μεταφέρει τη Θεϊκή Φλόγα. Τότε μέσα από το στρατόπεδο του Κυρίου βλέπει το Άστρο με τις 5 ακτίνες να φεγγοβολάει από πάνω του. Το Άστρο αυτό καθοδηγείται από τους 4 Αρχαγγέλους, Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ουριήλ, Ραφαήλ και στην κορυφή είναι ο ίδιος ο Ιησούς.  Η απόλυτη φυσική ροή από την Φοχατική ενέργεια έχει ήδη αρχίσει. Οι 4 Αρχάγγελοι δημιουργούν μία μόνιμη ασπίδα προστασίας στον ζηλωτή και ο Ιησούς του Φωτίζει κάθε του δρόμο. Αφού ο ζηλωτής έχει αφεθεί ολοκληρωτικά στον Πατέρα, ποτέ δεν είναι μόνος του πια. 


Η εικόνα αλλάζει μορφή. Ποια εικόνα? Η εικόνα τόσο που είχε ο ζηλωτής για τον κόσμο, για τον Θεό, για την ενέργεια, αλλά και για τον ίδιο. Η μορφή του ζηλωτή παγώνει μέσα στο χρόνο και στο χώρο. Η βιολογική του μορφή έχει αποκτήσει την απόλυτη στάση της. Δηλαδή της αυτοΐασης που έχει ο καθένας μας. Γιατί το σώμα μας από τη φύση του είναι αυτοθεραπευόμενο.  Αυτό συμβαίνει μόνο όταν αποκτήσουμε πρόσβαση μέσα στην Θεϊκή Γεννήτρια. Το Ηλιακό πλέγμα- 3ο μυστικό πέρασμα- 3ο κέντρο είναι τώρα το κέντρο του Ήλιου, δηλαδή του καθαρού ενεργειακού Φωτός. Ένα κέντρο με παιδικότητα, αγνότητα, αυθεντικότητα, πίστη, ξεγνοιασιά, ηρεμία.
Αυτό το στάδιο δίνεται στον ζηλωτή μέσα από τον Πατέρα. Ο τρόπος για να φτάσει κανείς σε αυτό το επίπεδο είναι να απαρνηθεί απόλυτα κάθε γήινη επιθυμία, όπως είπαμε και εχθές. Ότι έκαναν δηλαδή οι μαθητές του Ιησού, που απαρνήθηκαν τα πάντα για να τον ακολουθήσουν. Για μας δεν σημαίνει να παρατήσουμε τις οικογένειες μας και να βγούμε στον δρόμο, όχι τουλάχιστον ακόμη. Αλλά να σταματήσουμε κάθε αγκίστρωση που έχουμε ως προς το υλικό μας γίγνεσθαι. 

Ένας εργάτης του Φωτός δεν είναι εργάτης όποτε τον βολεύει, όποτε προλαβαίνει, όποτε έχει χρόνο, αν είναι Κυριακή, όταν σταματήσουν τα «προβλήματα», γιατί όλα αυτά είναι δικαιολογίες που μέσα από αυτές ο Πατέρας αντιλαμβάνεται απόλυτα τη μη ερωτική διάθεση προς τον δρόμο αυτό και φυσικά την ελάχιστη ως καθόλου θέληση. Σκοπός δεν είναι να λέμε «θέλω… αλλά …» . Αυτός που θέλει πάντα θα βρει τρόπους να είναι.
Αν αυτό που είσαι είναι σε απόσταση από το Τάγμα του Φωτός, τότε αναζήτησε που αγκομαχάς και γιατί. Κανένας «μαχητής» δεν αγκομαχά.

Αν πιστεύεις ότι έχεις μέσα σου κάτι που σε ωθεί προς την Ανώτερη Πνευματική Σκάλα- Βαθμίδα, τώρα είναι η ώρα να εγκαταλείψεις τη βολή της εγκόσμιας ζωής και να σταθείς στο «ύψος» της αποστολής σου. Η γνώση είναι παντού γύρω σου και μέσα σου. Ήρθε η ώρα να βγεις από το καβούκι του εγώ και να αναζητήσεις το δικό σου άστρο. Το Άστρο που θα σου δώσει την δυνατότητα να γίνεις Άβαταρ. 

ετικέτα ( αποκαλύπτω) 

Δωροθέα