Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Το Reiki στην Καινή Διαθήκη ?

Η σωστή γνώση και ενημέρωση είναι δικαίωμα μας.
Κατά Μάρκο Κεφάλαιο ΙΣΤ’
Εδάφιο 16


Εκείνος που θα πιστεύση και βαπτισθή, θα σωθή, εκείνος που θα απιστήση ει το κήρυγμά σας, θα καταδικασθή. 17 Υπερφυσικά δε σημεία εις τους πιστεύοντας, που θα μαρτυρούν την αλήθειαν της πίστεως των,  θα ακολουθήσουν τα εξής : Με την πίστη και την επίκλησιν του ονόματός μου θα διώξουν δαιμόνια, θα ομιλήσουν ξένας γλώσσας, νέας και αγνώστους εις αυτούς. 18 Θα σηκώσουν με τα χέρια τους φίδια φαρμακερά, χωρίς να πάθουν τίποτε από το δάγκωμα των και αν ακόμη πιουν κανένα θανατηφόρο δηλητήριον, δεν θα τους βλάψη, θα βάζουν τα χέρια των επάνω εις τους αρρώστους και εκείνοι θα γίνονται καλά ( Τα θαύματα που έκαμεν Εκείνος θα τα κάνουν και αυτοί).
--------------------------------------------------------------------------

Το παραπάνω απόσπασμα είναι από την Καινή Διαθήκη, υποτίθεται ότι μιλάει ο ίδιος ο Ιησούς και απευθύνεται σε όλους όσους πιστέψουν στον Λόγο Του και επιδιώξουν να τον κάνουν πράξη.
Φυσικά λοιπόν αφού μέσα από την πίστη ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει το αδύνατο δυνατό = θα πεις στο Βουνό αυτό, μετατοπίσου, σημαίνει ότι ο άνθρωπος που ενεργεί μέσα από το Θέλημα Του Θεού τότε ναι έχει όπως λέει ο Κύριος Υπερφυσικές δυνάμεις και δυνατότητες. 

Παράλληλα μία ανοιχτή καρδιά προς τον Θεό και προς τον Ιησού δεν γίνεται παρά να έχει τις ίδιες ιδιότητες που είχε κι Εκείνος, να μπορεί να θεραπεύει ως ένα σημείο τους ανθρώπους. Από τι να τους θεραπεύσει ? Μα η ασθένεια πρώτο γεννάται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα, άρα ένας άνθρωπος που θέλει να θεραπευτεί πρωτίστως οφείλει να αναζητήσει την αιτία που γέννησε την ασθένειά του. Δηλαδή ο δρόμος της αυτοβελτίωσης είναι η Καινή Διαθήκη που οδηγεί στην κάθαρση του μυαλού και τελικά του σώματος που γεμίζει από όλες τις σκοτεινές πλευρές του μυαλού. Οπότε όταν ένας άνθρωπος εγκαταλείψει απόλυτα και ολοκληρωτικά τον εαυτό του στον Λόγο Του Θεού, έχει Πίστη τότε ναι μπορεί να θεραπεύσει.
Πριν λοιπόν κρίνουμε ή κατηγορήσουμε κάτι ως αιρετικό καλό είναι να αναζητήσουμε σε βάθος και με την καρδιά ανοιχτή να δούμε τι λέει το «αιρετικό» και τι λέει ο ίδιος ο Κύριος για τις Υπερφυσικές Δυνατότητες που μπορεί να σου δώσει η Πίστη !!! 

Τί είναι το Reiki
Οι παρωπίδες ποτέ δεν έκαναν καλό σε κανέναν, απλώς κλείνουν την πρόσβαση στο Όλων που πρεσβεύει ο Θεός. Άλλωστε Εκείνος είπε μην κρίνεται. Αφήστε λοιπόν εσείς οι πιστοί την κρίση σε Εκείνον κι εσείς μελετήστε σε βάθος τον λόγο Του και ας αρχίσουμε να θέτουμε σε εφαρμογή τον Λόγο αυτόν !!!

ετικέτα ( πνευματικότητα ) 

Δωροθέα