Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Μέθοδος βελτίωσης δραματικού Συμβάντος.

Συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε στο κείμενο: Πώς αντιμετωπίζει ο Πνευματικός έναδραματικό συμβάν.


Συμβάν = Σύμbαν ( γιατί b ? γιατί το Β σε κάποιες περιπτώσεις διαβάζεται ως μπ) άρα το Συμβάν γίνεται Σύμπαν. Γιατί γίνεται αυτή η διαπίστωση ? Για να μπορέσουμε να καταλάβουμε ότι το Συμβάν μόνο τυχαίο δεν είναι. Είναι δομημένο μέσα από την δική μας διαδρομή στη ζωή. Οπότε το Σύμπαν μας επιστρέφει ότι έχουμε δομήσει.  
Πνευματικός αναζητητής – ερευνητής μπορεί να γίνει κάθε άνθρωπος, δεν υπάρχει καμία διάκριση. Αυτό που χρειάζεται να έχει ένας άνθρωπος για να οδηγηθεί στην πνευματικότητα είναι η απόλυτη ένσταση που έχει για όλο το υλικό και κοινωνικό στάτους γύρω του. Οπότε του γεννάται η Ανάγκη να συναντήσει το Darma του και να φύγει από το Δράμα του. 

Έτσι οι μέθοδοι για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τον Νόμο της απορρόφησης είναι ναι μεν απλές, αλλά δεν μπορούν να γίνουν από όσους έχουν μέσα τους ακόμη εγωιστικά στοιχεία. Όλο αυτό γίνεται για την προστασία αυτών που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Γιατί ο Νόμος της Απορρόφησης συνδυάζεται απόλυτα με τον Νόμο της Κάθαρσης. Πρώτα πρέπει να καθαρίσεις και μετά να απορροφήσεις, για να μπορέσεις να καθαρίσεις πάλι αυτό που απορρόφησες. Το πράσινο μίλι ( ταινία) θα την έχετε δει, με τον γλυκύτατο μαύρο που κάνει χρήση τον Νόμο της απορρόφησης, όμως είναι αγνός και καθαρός οπότε αυτόματα κάνει την κάθαρση. Στην πραγματικότητα λοιπόν ο Πνευματικός αλλάζει τη δομή της ενέργειας από τοξική σε ενέργεια της Συμπαντικής ροής, δηλαδή την Αγάπη.
Η πρώτη μέθοδος είναι η εξής :
Ο πνευματικός ερευνητής μπαίνει στην διαδικασία να βάλει «φρένο» στην δομή της ύλης, την δημιουργία δηλαδή από το αρνητικό πεδίο είτε ανθρώπου, είτε οικογένειας, είτε της πατρίδας του, είτε του πλανήτη. Υποτίθεται ότι ο Πνευματικός έχει την ικανότητα πια να «προβλέπει», να οραματίζεται τι έρχεται να βιώσει κάποιος μετά από το αιθερικό πεδίο που έχει δομήσει. Μέσα από προσευχή ζητά την απελευθέρωση είτε του ανθρώπου, είτε της οικογένειας, είτε της πατρίδας του, είτε του πλανήτη. 

Στη συνέχεια γνωρίζει απόλυτα ο πνευματικός ποια είναι τα καρμικά μαθήματα που έχουν ενεργοποιηθεί και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα «φράγμα», αν θα μπορούσαμε να το πούμε έτσι, για να μειώσει τη δύναμη του μαθήματος. Τι οφείλει να κάνει ο ενδιαφερόμενος ? Να συνεργαστεί με τον πνευματικό, να πάρει οδηγίες για το πώς θα χειριστεί κι εκείνος με τη σειρά του από δω και πέρα τη ζωή του. Τι είναι αυτό που θα πρέπει να εγκαταλείψει τελείως και για πάντα.
Οι πνευματικοί που είναι έτοιμοι μπορούν να καταλάβουν απόλυτα τι γράφω και σε τι αναφέρομαι.
Να θυμίσω πάλι, πως όλο αυτό το κομμάτι δεν είναι ένα κομμάτι που ανήκει σε κάποιους χαριστικά. Σε εκείνους που έχει δοθεί το Χάρισμα ήταν μετά από χρόνια διεργασία και συνεχόμενη «μάχη» με το εγώ τους και τον αγώνα για την κατάκτηση του Πνεύματος.
Για αρχή ο Πνευματικός, όπως είπαμε και εχθές οφείλει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κάνει την απορρόφηση στην δική του καρμική δομή.
Μπαίνει μέσα στα Ακκασικά του Αρχεία που βρίσκονται μέσα στην Αστρική του Μονάδα και τους αλλάζει δομή και δόνηση. Συνεργάζεται απόλυτα και ολοκληρωτικά με το Πνεύμα και έχει δώσει στην ύλη, στα «προβλήματα» την θέση που τους αναλογούν. Για την ακρίβεια, ο πνευματικός είναι σε μεγάλη απόσταση πια, από το να παίρνει σε προσωπικό επίπεδο κάθε τι. Είναι ταγμένος στρατιώτης και βοηθός του Θεού για την επανεσάρκωσή του Ιησού. 

Σεβόμενος απόλυτα τους Νόμους του Σύμπαντος, γνωρίζει μέχρι που μπορεί να «επέμβει» στη ζωή κάποιου ανθρώπου για να τον βοηθήσει και γενικά σε κάθε κατάσταση. Όπλο του είναι η Αγνή Αγάπη και τίποτε άλλο.
Αν για κάποιο λόγο ο Πνευματικός αθετήσει τον λόγο του ή παραβιάσει τους Νόμους του Σύμπαντος διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, γιατί τότε έκανε χρήση δόλου και ο  δόλος ανήκει στην άλλη μεριά και όχι του Πατέρα.
Συνεχίζεται …

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα + Αλίκη Μπέιλη