Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Φιλοσοφία, ο στοχαστικός δρόμος για τον θάνατο.

Αυτό ήταν η έννοια της φιλοσοφίας ως προς τον Σωκράτη και αυτός οφείλει να είναι ο σωστός οδηγός για κάθε άνθρωπο.


Ο μόνος άνθρωπος που ήρθε να βιώσει απόλυτα τη ζωή του με μοναδικό στόχο τον θάνατό του ήταν ο Ιησούς. Ο οποίος ο λόγος που ήρθε ήταν αυτό, το τέλος Του, η σταύρωσή Του.
Γιατί τον φοβόμαστε τον θάνατο ? Γιατί αποφεύγουμε να τον σκεφτούμε ? Γιατί κάνουμε πως δεν υπάρχει ?
Η φιλοσοφία, δηλαδή ο στοχασμός ( σκέψεις) που οφείλουμε να κάνουμε καθημερινά για να ζούμε με αρμονία είναι πως εδώ είμαστε προσωρινοί. Βρισκόμαστε σε ένα πέρασμα. Σε αυτό το περαστικό ταξίδι μας πάνω στη γη θα συναντήσουμε ανθρώπους όπου μαζί τους θα αναπτυχθούμε και θα βελτιωθούμε ως οντότητες.
Δεν θα ασχοληθούμε με το τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, γιατί πολύ απλά όλοι γνωρίζετε πώς ζούμε, αλλά θα ασχοληθούμε σε βάθος με τον θάνατο. 

Άραγε έρχεται η ώρα μας και φεύγουμε ή φεύγουμε από «επιλογή» ? Ίσως να είναι η ώρα μας ίσως πάλι και όχι.
Στον άνθρωπο σε δύο μέρη του υπάρχουν ανοίγματα εξόδου της ζωτικής του ενέργειας. Είναι δύο σημεία που η ενέργειά μας αλλοιώνετε και σιγά σιγά χάνετε με αποτέλεσμα να προκαλείται η φθορά έτσι οδηγούμαστε προς τον θάνατο, ανάλογα με τον τρόπο του βίου μας.
Αυτά τα δύο ανοίγματα βρίσκονται το ένα στο ηλιακό πλέγμα ( 3ο  μυστικό πέρασμα) και το άλλο στην κορυφή του κεφαλιού μας ( 7ο μυστικό πέρασμα). Εκεί στο δεύτερο σημείο, αν θυμάστε, στα μωράκια είναι μαλακό και αυτό γιατί το 2ο σημείο αυτό συνεχίζει να δομείται και μετά την γέννα του μωρού. Του δίνονται οι τελευταίες πληροφορίες ανάλογα με τη διαδικασία της γέννας του. Επειδή η γέννα είναι ένα γενναίο γεγονός, το λέει άλλωστε και η λέξη από μόνη της και για τους δύο, μωρό- μαμά. Αναλόγως τη διαδικασία είτε φυσιολογικό τοκετό, είτε καισαρική αμέσως μετά επουλώνονται τα τραύματά του από την εμπειρία. Αυτός είναι και ο λόγος που το σημείο αυτό παραμένει μαλακό, δηλαδή σε άμεση επικοινωνία. 

Αυτά τα δύο ανοίγματα έχουν προστασία από το Αστρικό πεδίο που μας περιβάλλει. Το οποίο έχει κι εκείνο ζωτικές ίνες μέσα του, έτσι ώστε αν χρειαστεί να γίνει κάποια αλλαγή στην ενέργεια να υπάρχουν τα στοιχεία.
Πώς γίνεται η αλλαγή ? Η αλλαγή αυτή έχει να κάνει απόλυτα με τη δική μας πρόθεση και τη δική μας θέση- στάση προς τη ζωή. Αν για παράδειγμα έχουμε ένα ατύχημα ή μία ασθένεια που μας βασανίζουν και η σχέση μας με την Πνευματικότητα είναι άριστες, τότε μέσω προσευχής θα αλλάξουμε τη ζωτική ενέργεια που ασθενεί με την καινούργια από το Αστρικό μας περιβάλλον. Τα θαύματα βασίζονται στην πίστη του κάθε ανθρώπου και τα θαύματα για τη ζωή του τα κρατάει ο ίδιος μέσα σε αυτό το Αστρικό περιβάλλον.
Κατά τη διάρκεια του θανάτου η λάθος πίεση που έχει δημιουργηθεί στο σώμα μας μέσα από την λάθος μεταχείριση του σώματός μας, δημιουργεί ένα ρήγμα και στα δύο σημεία και έρχεται το τέλος.
Σε αυτούς τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη μαύρη μαγεία υπάρχει μόνιμα διάτρηση στο ηλιακό πλέγμα, το οποίο ασχολείται μόνο για τις γήινες απολαύσεις. Αυτοί μπαινοβγαίνουν με ευκολία στο σώμα τους και δρουν όπως λένε στο αστρικό πεδίο. Γι αυτούς δεν υπάρχει η έννοια της συνειδήσεως. Η εκτέλεση όλου του έργου τους γίνεται κάτω από το διάφραγμα, οπότε δεν μπορούν να θεωρηθούν πνευματικοί. 

Οι ανώτεροι Πνευματικοί τύποι δεν χρειάζονται την ύπνωση, αλλά βρίσκονται σε απόλυτο έλεγχο, σε εγρήγορση σε όλα τα στάδια είτε του ύπνου είτε του ξύπνιου. Αυτό που διατρυπάτε σε αυτούς είναι ο ιστός στον εγκέφαλο και το άνοιγμα αυτό επιτρέπει την εισροή του Φωτός, ανώτερων πληροφοριών, προφητικές διαδρομές και έμπνευση. Έτσι ο Ανώτερος Πνευματικός γίνεται ο ίδιος ένα πνευματικό φωτεινό μονοπάτι ζωτικής ενέργειας. Μπορεί να ανανεώσει την ενέργεια τη ζωτική στο περιβάλλον του, αλλά και σε ανθρώπους.

Συνεχίζεται…

ετικέτες ( αποκαλύπτω & Φοίνικας ) 

Δωροθέα + Αλίκη Μπέιλη.