Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Ο Πνευματικός δρόμος της Ιερής Καρδιάς

Αυτό το κείμενο είναι η συνέχεια του «Φιλοσοφία, στοχαστικός δρόμος για τον  θάνατο».

Στο Ανώτερο Πνευματικό μονοπάτι υπάρχει ο απόλυτος έλεγχος, όπως είπαμε και η απόλυτη εγρήγορση μας σε όλα τα στάδια της ημέρας, αλλά και της νύχτας. Για να μπορέσει να συμβεί αυτό σημαίνει πως το υποσυνείδητο πλέον δεν υπάρχει σε μεγάλο ποσοστό, άρα λειτουργούμε με απόλυτο έλεγχο του νου, συνειδητά και με επίγνωση ( 7ο μυστικό πέρασμα).
Είπαμε ως προς τον θάνατο των ανθρώπων που ασχολούνται με την μαύρη μαγεία, αλλά και για τους Ανώτερους Πνευματικούς. Δεν μιλήσαμε όμως για τους απλούς ανθρώπους. 

Σε έναν απλό άνθρωπο έχει τοποθετηθεί προσωρινά μία επιπλέον έξοδος που βρίσκεται κάτω από την κορυφή της καρδιάς. Έτσι οι απλοί άνθρωποι όταν έρθει η ώρα τους να περάσουν από την μία διάσταση στην άλλη, δηλαδή από την 3η στην 4η διάσταση ανοίγει η έξοδος αυτή και φεύγουν μαζί με το αιθερικό τους περίβλημα. Το αιθερικό περίβλημα ανοίγεται εκεί πάνω στην 4η διάσταση, όπου γίνεται το ξεκαθάρισμα της ζωής εδώ. Τις πρώτες 40 μέρες ο νεοφερμένος στην 4η διάσταση αναβιώνει απόλυτα όσα προκάλεσε εδώ. Ύστερα του δίνονται οι «οδηγίες» για την επόμενη γέννησή του εδώ και παραμένει στην αναμονή μέχρι να έρθει η ώρα του.
Αυτή η προσωρινή έξοδος που υπάρχει στους απλούς ανθρώπους, τείνει να σταματήσει να υφίσταται. Μέσα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη καταγράφεται απόλυτα το πώς και το γιατί. Ένα από τα γιατί είναι ότι ο πλανήτης δεν αντέχει πια τόση κακία οπότε θα γίνει η μετατροπή του σε παράδεισο. Δεν γίνεται να δημιουργηθεί ο παράδεισος όμως με αυτή τη δομή που υπάρχει σήμερα. 

Οπότε ο Θεός μας είπε πως θα γίνουν τα πράγματα και πώς εμείς οφείλουμε να γίνουμε, έτσι ώστε να μην μας κάψει η λαίλαπα της κακίας.
Το Ανώτερος Πνευματικός είναι ένας δρόμος που όλοι πρέπει να τον φτάσουμε, για να μην μας αγγίξει τίποτε, να αποκτήσουμε την σφραγίδα Του και τα δύο όπλα «Λευκός Μανδύας» και «Φοίνικας».
Επιστρέφουμε πάλι στην Ανώτερη διδασκαλία για τον δρόμο της Ιερής Καρδιάς. Είπαμε πως ο Ανώτερος Πνευματικός έχει τον απόλυτο έλεγχο του νου.
Οι επόμενοι 4 κανόνες που ακολουθούν, όταν φτάσουν να γίνουν κατά γράμμα τότε έχετε τοποθετήσει τα θεμέλια για την Ιερή Καρδιά.
Κανόνας πρώτος. Μάθετε να είστε εστιασμένοι διαρκώς μέσα στο κεφάλι σας μέσου της νοητικής εικονοπλασίας και του διαλογισμού καθώς και με απόλυτη επίγνωση στην αβλάβεια. 

Κανόνας δεύτερος. Μάθετε να προσφέρετε υπηρεσία καρδιάς, χωρίς αυτό να σημαίνει να αποσκοπείτε να διευθύνετε τις υποθέσεις των άλλων. Άρα συχνά ρωτάω. Αυτό που προσφέρω είναι από άτομο σε άτομο ή από υπηρεσία σε υπηρεσία ? Μήπως η κατεύθυνση είναι του εγώ μου και η ανάγκη μου για καταξίωση ?
Κανόνας τρίτος. Μάθετε καθώς πηγαίνετε για ύπνο να αποσύρετε την συνείδηση από το κεφάλι. Όλο αυτό θέλει χρόνια και χρόνο για να το καταφέρουμε.
Κανόνας τέταρτος. Καταγραφή και παρακολούθηση όλων των φαινομένων που συνδέονται με τη λειτουργία του αποτραβήγματος.
Μόνο η συνεχόμενη εξάσκηση και εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει για να δομήσουμε την Ιερή Καρδιά.

Οι τέσσερις αυτοί κανόνες θα αναπτυχθούν απόλυτα σε επόμενα κείμενα. 

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα + Αλίκη Μπέιλη