Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

«Πετάει το μάτι μου» επιβεβαιωμένη προφητεία ?

Τη φράση «πετάει το μάτι μου» ή τη φράση «με τρώει το χέρι μου» τη γνωρίζουμε οι περισσότεροι. Στην πρώτη θεωρούμε ότι κάποιον θα δούμε και γι αυτό πεταρίζει το μάτι μας, ενώ στη δεύτερη θεωρούμε ότι θα πάρουμε λεφτά ή θα δώσουμε.

Όλο αυτό άραγε είναι μια επιβεβαιωμένη προφητεία ? Πώς γίνεται το σώμα μας να γνωρίζει εκ των προτέρων τι θα γίνει και αν το σώμα μας το γνωρίζει, μήπως γνωρίζει κι άλλα ? Αν γνωρίζει κι άλλα μας δίνει άραγε σημάδια ή όχι ? Έχουμε μαντικές ικανότητες ή όχι ?
Ναι υπάρχει ένας μηχανισμός που λέγεται αιθερική προβολή. Τι είναι η αιθερική προβολή ?
Το αιθερικό μας πεδίο είναι μία μπάλα, ένα διάφανο μπαλόνι,  που υπάρχει γύρω από εμάς, στην πραγματικότητα είναι ο δικός μας προσωπικός χώρος. Ο οποίος έχει μέσα του όλη μας τη ζωή, από σκέψεις, συναισθήματα, βιώματα, καταστάσεις, γεγονότα. Το αιθερικό αυτό πεδίο δημιουργείται από μας για μας. Αφού με ότι το τροφοδοτήσουμε αυτά μας επιστρέφει. 

Μέσα στο αιθερικό πεδίο δημιουργούνται όλα και μετά μεταφέρονται στο υλικό μας σώμα και υλικό μας περιβάλλον. Ότι πρόκειται να μας συμβεί δημιουργείται απόλυτα στο αιθερικό πεδίο. Εκεί τοποθετείται η αλήθεια και εμείς ύστερα βιώνουμε την αναπαράσταση αυτού.
Οπότε όταν πετάει το μάτι μας ή μας τρώει το χέρι μας είναι η μεταφορά της πληροφορίας αυτής από το αιθερικό στο υλικό. Μας ειδοποιεί σαν να λέμε με κάποιο τρόπο το σώμα μας γι αυτό που πρόκειται να μας συμβεί. Γνωρίζει το αιθερικό μας ότι θα συναντήσουμε κάποιον και ότι από κάπου θα πάρουμε λεφτά.
Όλο αυτό είναι μία μορφή αντανάκλασης και μοιάζει με προφητεία.
Άραγε το σώμα σας ή το μέσα σας, σας προειδοποιεί και με άλλους τρόπους ? Σίγουρα, απλώς δεν είμαστε εκπαιδευμένοι να το ακούμε.
Μπορεί άραγε κάτι που είναι ήδη στο αιθερικό μας πεδίο, έχει εκδηλωθεί δηλαδή να το αποτρέψουμε και να μη το βιώσουμε στο υλικό μας σώμα ή στο υλική μας κατάσταση ? Ναι και φυσικά μπορούμε. Γι’ αυτό υπάρχουν και οι προειδοποιήσεις έτσι ώστε αν είναι κάτι άσχημο να προσπαθήσουμε να το αποτρέψουμε. Για να καταλάβουμε αυτό που υπάρχει στο αιθερικό μας πεδίο και έχει εκδηλωθεί είναι σαν μία μορφή καπνού. Για να διώξουμε τον καπνό από το σπίτι μας, θα ανοίξουμε τα παράθυρα για να ανανεωθεί ο αέρας.  Το ίδιο θα κάνουμε και με το αιθερικό μας πεδίο, ο τρόπος είναι η προσευχή και φυσικά η συχνή μετάνοια. Έτσι ο αέρας στο αιθερικό μας πεδίο ανανεώνεται απόλυτα. 

Η προτάσεις «πετάει το μάτι μου» και «με τρώει το χέρι μου» απλώς μας επιβεβαιώνουν ότι έχουμε δυνατότητες να επικοινωνούμε με το αιθερικό μας πεδίο και να γνωρίζουμε κάτι πριν μας συμβεί. Μια φράση που πάλι μας προειδοποιεί είναι «έχω ένα κακό προαίσθημα» και συνήθως εκδηλώνεται μία ενόχληση στο στομάχι, σαν να σφίγγεται και μας δίνει το μήνυμα ότι κάτι δεν πάει καλά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε το προαίσθημα και να ζητήσουμε άμεσα βοήθεια από τις Ανώτερες Δυνάμεις όπως είναι οι Αρχάγγελοι, ο Ιησούς, η Παναγία ή ένας Άγιος. Αν δεν έχουμε τέτοιες ιδιότητες ανεπτυγμένες αυτή πληροφορία έρχεται από έναν φίλο, από έναν άγνωστο, από ένα όνειρο. Ένας φίλος δηλαδή θα μας πει στο άσχετο μία φράση που θα μας προειδοποιεί για κάτι ή από έναν άγνωστο μπορεί να ακούσουμε μία πρόταση που έχει να κάνει με ένα θέμα μας. Είτε μέσα σε ένα όνειρο να μας εμφανιστεί τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουμε.

Το πώς και πότε θα δίνουμε σημασία σε αυτά είναι μία εκπαίδευση που μπορεί να κάνει ο καθένας μόνος του. Το σίγουρο είναι πως οι προφητικές ικανότητες ανήκουν σε όλους, αρκεί να τις ενεργοποιήσουμε με τον δρόμο της ουσιαστικής πίστης. 

ετικέτα ( ελευθερία ) 

Δωροθέα