Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

Γίνε εσύ το θαύμα …

Όλοι έχουμε ακούσει ή μας έχουν τύχει θαύματα. Τα περιμένουμε σε τομείς της ζωής μας, τα παρακαλάμε.


Τα θαύματα δεν συνάντησαν ποτέ τη λογική, από όσο ξέρουμε.
Γίνε εσύ το θαύμα που περιμένεις. Άδραξε την ευκαιρία και πάρε τον ρόλο σου.
Έτσι κι αλλιώς στα θαύματα συγκαταλέγεσαι.
Πώς μπορείς να δημιουργήσεις την υποδομή για να συμβαίνουν θαύματα κάθε λεπτό στη ζωή σου?
Θυμήσου τι κάνεις όταν περιμένεις έναν σπουδαίο καλεσμένο σπίτι σου. Το στολίζεις, το περιποιέσαι, το καθαρίζεις. Σκέφτεσαι τι θα κεράσεις τον καλεσμένο, τι θα φορέσεις. 

Για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις να σου συμβούν θαύματα κάνε ανάλογες κινήσεις σαν αυτές με τον καλεσμένο σου.  
Ο καλεσμένος σου ( θαύμα) πρώτα θα προσκληθεί από σένα. Πρώτα λοιπόν εμείς θα προσκαλέσουμε το θαύμα. Πώς ? Μέσω προσευχής. Η προσευχή αυτή για να έχει «δύναμη» να εξελιχθεί θα πρέπει να γίνει από την καρδιά μας με οδηγό την ψυχή μας και όχι το μυαλό μας. Ο καλεσμένος σου ( θαύμα) θα καταλάβει απόλυτα αν τον κάλεσες για να τον εκμεταλλευτείς ή επειδή το νιώθεις. Όταν νιώθεις μέσα από την καρδιά σου ευλογίες και αγάπη τότε ο καλεσμένος σου ( θαύμα) θα το καταλάβει, οπότε θα σου δώσει αμέσως τον καλύτερο του εαυτό. Θα γίνει το θέλημά του. 

Καθάρισε, περιποιήσου, στόλισε εσένα. Πώς ?Καθάρισε-  Ξεκίνα τη συγνώμη και συγχώρεση, όσο ψάχνεις θα βρίσκεις που χρωστάς και τι. Περιποιήσου- βάλε στη ζωή σου την προσευχή κάθε μέρα, τη μελέτη της Αγίας Γραφής και την Ευγνωμοσύνη. Στόλισε εσένα μέσα από τις πράξεις σου κάθε λεπτό να είναι με οδηγό την Αγάπη.

Τότε περίμενε τον καλεσμένο σου ( θαύμα), ο οποίος θα ξέρει πως στον δικό σου χώρο, οίκο, σώμα κατοικεί ένα ακόμη παιδί του Θεού και σε κάθε σου κάλεσμα θα είναι εκεί.

ετικέτα ( πνευματικότητα ) 

Δωροθέα