Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Μία είναι η επιλογή που έχουμε για αλλαγή.

Ένας δρόμος μας έχει απομείνει, πατήθηκε από πολύ λίγους και τώρα είναι ο μόνος δρόμος που θα μας σώσει. Της Πνευματικότητας. 


Είναι ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να σωθούμε. Η επιστήμη έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να εναρμονίζεται με την ψυχή και την πνευματική ισορροπία. Έτσι κι αλλιώς το σώμα μας είναι δεμένο με το Πνεύμα και χωρίς αυτό είναι ένα τίποτε.
Η ψυχή κάθε ανθρώπου έχει μέσα της το Πνεύμα, δηλαδή την Πνοή του Θεού. Το Πνεύμα βελτιώνει απόλυτα το σώμα, τις σκέψεις και οδηγεί τον άνθρωπο μια και καλή έξω από το συναίσθημα που τόσες χιλιάδες χρόνια τον έκανε υποχείριο του εγώ.  

Το συναίσθημα από τη φύση του είναι δεμένο με το μυαλό, με την απλή λογική και είναι αντιφατικό. Με έναν άνθρωπο που είμαστε δεμένοι με θετικά συναισθήματα μπορούν να μετατραπούν σε αρνητικά πολύ εύκολα, αρκεί να ενεργοποιηθεί από μας η κατάλληλη σκέψη που θα μετατρέψει την αγάπη (συναίσθημα) σε μίσος. Έτσι άλλωστε έχουμε μάθει, ότι η αγάπη είναι δεμένη από την άλλη άκρη της κλωστής με το μίσος. Αυτός ο δρόμος περπατήθηκε χιλιάδες χρόνια. Μας εγκλώβισε σε ένα δήθεν, σε ψεύτικες καταστάσεις, μα κυρίως στον πόνο και στους θανάτους. Κι αυτό ήταν οι σκέψεις και τα συναισθήματα.
Η Πνευματικότητα από την άλλη μεριά που είναι η Πηγή της Θείας Πρόνοιας και Περιουσίας μας, είναι ένας δρόμος σχεδόν απάτητος. Εύκολο δεν τον λες, αλλά θα τον πω συναρπαστικό. Ο μόνος τρόπος για να μπει κάποιος σε αυτόν τον δρόμο, που στην αρχή είναι κρυμμένος, γιατί τον κρύβει το εγώ μας, είναι η λαχτάρα, η Θέληση, η «ερωτική» διάθεση από μας προς την Θεία Πρόνοια.
Ο πλανήτης μας θα περάσει όπως και να έχουν τα πράγματα σε αυτόν τον δρόμο- τρόπο. 

Αυτός είναι ο δρόμος που θα επικρατήσει στον πλανήτη, είτε είστε κι εσείς σε αυτόν είτε όχι.
Πώς θα μπούμε εμείς σε αυτόν τον δρόμο ? Επιλέγοντας να «θανατώσουμε» τον έναν και μοναδικό «εχθρό» μας το εγώ μας. Αυτό είναι η αιτία όλων των δεινών στον πλανήτη γενικότερα, αλλά κυρίως ειδικότερα σε μας και στις οικογένειές μας. Το εγώ όταν εξαφανίζεται μπαίνει σε εφαρμογή ο εαυτός, ο οποίος μετά από σωστή μετεκπαίδευση περνάει στην Πνευματική του Αγωγή. Έτσι μετατρέπεται η Αγάπη σε αίσθηση. Η αίσθηση αυτή μας ενώνει με το Πράνα- Πνεύμα δηλαδή με την Ανάσα του ίδιου του Θεού. Το μόνο που μένει μετά είναι να βιώσουμε απόλυτα τον παράδεισο σε όλους τους τομείς εδώ και τώρα. 

Το τέλος πλησιάζει, έρχεται. Ο Πατέρας θα κάνει ότι έχει υποσχεθεί στον άνθρωπο. Θα του δώσει τον παράδεισο. Όμως σε ποιον άνθρωπο ? Σε εκείνον που θα είναι ο Λόγος του και όχι σε εκείνον που λέει και ξανά λέει έτσι για να πει. Σε εκείνον που θα πράττει σύμφωνα με το Είμαι του Θεού και θα ξέρει πως πράττει το Θέλημα Του Θεού και μόνο αυτό.

Αν παρακολουθείτε τις εξελίξεις στον πλανήτη θα δείτε ότι η Αποκάλυψη είναι πια γεγονός, συμβαίνει και δεν είναι πια προφητεία. Ήρθε η ώρα.  

ετικέτα ( πνευματικότητα ) 

Δωροθέα