Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η σπηλιά του υποσυνείδητου διαλογισμός ( βίντεο)

Που και πώς θα μας βοηθήσει αυτός ο διαλογισμός ?
Μέσα στο υποσυνείδητό μας εκτός από τις εδώ γνώσεις και 


πληροφορίες που είναι γεμάτο, υπάρχουν και αυτές που φέραμε μαζί μας. Η κάθε ψυχή όταν εναρμονίζεται με την επαναγέννησή της ετοιμάζει να φέρει μαζί της και τον «οδηγό» της το Φως της, την αυθεντικότητά της. Αυτή η αυθεντικότητα χάνεται μέσα στα πρέπει και στα στάνταρς και όταν θελήσουμε να την αναζητήσουμε, νιώθουμε πως δεν μπορούμε. Έτσι αυτός ο διαλογισμός θα μας κάνει ένα ταξίδι εκεί πίσω στις πρώτες μας ώρες και στους πρώτους μας μήνες που γινόταν η προετοιμασία μας. Με συχνή χρήση του διαλογισμού, η ψυχή σας θα νιώσει ασφάλεια και θα αρχίσει να σας φέρνει στο συνειδητό κομμάτια του δρόμου της ή και όλο τον δρόμο της. Η κάθε ψυχή είναι Φωτισμένη και αυτό θα αναζητήσουμε. Να βρει τον δρόμο της και να μπορέσει να βρεθεί στην αγκαλιά του Πατέρα μας. 

Οδηγίες για τον διαλογισμό.
Καθόμαστε σε καρέκλα, τα πόδια πατούν στο πάτωμα. Επιλέγουμε την στιγμή του διαλογισμού να μη μας διακόψει κανείς, άρα δεν έχουμε κοντά μας τηλέφωνα τηλεόραση ανοιχτή.
Πίνουμε ένα ποτήρι νερό πριν την έναρξη του διαλογισμού και έχουμε ένα ποτήρι επί πλέον δίπλα μας για το τέλος.
Έχουμε δίπλα μας ένα τετράδιο και ένα στυλό διαρκείας που να γράφει εύκολα. Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού μπορεί  να μας έρθουν στην επιφάνεια σκέψεις, εικόνες ή συναισθήματα. Τότε σταματούμε το βίντεο και καταγράφουμε αυτά που θέλουμε. Την αξιολόγηση των όσων γράψαμε μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να την κάνουμε εκείνη τη στιγμή. Αλλά να μας έρθουν στην επιφάνεια πληροφορίες είτε κατά τη διάρκεια του ύπνου μας μέσα από όνειρο ή τις επόμενες μέρες από άτομα που μας περιβάλλουν. Οι Άγγελοί μας από τη στιγμή που εναρμονιζόμαστε με την διάθεση της γνώσης- επίγνωσης χαίρονται και στέκονται αρωγοί στο πλευρό μας. Έτσι μετά από κάθε προσπάθειά μας για την ένωσή μας με την ψυχή μας και το Θείο, θα έρχεται σε μας αμέριστη βοήθεια από όλες αυτές τις Ανώτερες Οντότητες που μας περιβάλλουν. Μη φοβηθείτε για τίποτε, είστε παιδιά Του Φωτός και του Θεού. Εκείνος επικροτεί κάθε μικρό σας βήμα και σας κρατά από το χέρι για να μη φοβηθείτε.
Ο διαλογισμός αυτός δόθηκε από Εκείνον για να μας βοηθήσει να δούμε και να βρούμε την ψυχική μας Φωτεινή Διαδρομή.
Ο διαλογισμός


Η σπηλιά που βρίσκεται στο βίντεο είναι η Αρχική μας μήτρα. Εκεί μέσα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες της Ψυχής μας. Με οδηγό την πίστη μας στον Πατέρα μας και με καθημερινή φροντίδα στο χωράφι μας- μυαλό, θα ανοίξουν διάπλατα όλες οι επιγνώσεις που μας χρειάζονται στο ταξίδι μας πάνω στον πλανήτη. 

ο Διαλογισμός και η καθοδήγηση είναι μετά από επικοινωνία με τον Πατέρα μας 

ετικέτα ( Διαλογισμός) 

Δωροθέα