Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Φωτεινές Οντότητες του πλανήτη.

Τα χρώματα του Ουράνιου τόξου συνθέτουν το λευκό. Χωρίς αυτά τα τόσο λαμπερά χρώματα το ουράνιο τόξο δεν θα υπήρχε.
Η λευκότητα έρχεται από την ένωσή τους, δηλαδή από την συνδημιουργία τους. Οι Φωτεινές Οντότητες που υπάρχουν τώρα στον πλανήτη μέσα από την μοναδικότητα και την αυθεντικότητά τους θα δημιουργήσουν αυτή την αρμονική παλέτα χρωμάτων για να δημιουργήσουν το Λευκό- το Αγνό.


Ένα δάχτυλο μόνο του δεν μπορεί να συνθέσει ένα ολοκληρωμένο χέρι, ένα δάχτυλο μόνο του, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δείχνει και να αξιολογεί δείχνοντας τα άλλα χρώματα. Γι’ αυτό το χέρι μας για να είναι χρήσιμο έχει μία ολότητα από 5 δάκτυλα και την παλάμη. Τότε μέσα από αυτή την ένωση μπορεί να αγκαλιάσει και να προσφέρει. Γι αυτό δεν έχουμε μόνο ένα δάχτυλο και μόνο ένα χρώμα. 

Μη αναζητάς τι κάνουν τα άλλα χρώματα, νιώσε την ευλογία και την αρμονία. Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα της ένωσης για τη δημιουργία του Λευκού και τότε θα καταλάβεις τι είχε επιλέξει ο Πατέρας και γιατί. Περίμενε να βρεθείς και με τα υπόλοιπα δάκτυλα για δημιουργηθεί η ένωση που θα φέρει την στοργή και την ανακούφιση.  
Μείνε στο Ιερό σου Μονοπάτι με πίστη και χωρίς κατάκριση.
Οι Φωτεινές Οντότητες τώρα στον πλανήτη μας είναι πάρα πολλές. Η κάθε μία έχει τη δική της αρμονική μελωδία και όλες μαζί συνθέτουν προς το Σύμπαν την καλύτερη μελωδία. Τα χρώματα αυτά και οι μελωδίες δημιουργούν τις προϋποθέσεις για γαλήνη και αρμονία.

Αγάπη, Πίστη και αφοσίωση στο Έργο. 

ετικέτα ( αναγέννηση) 

Δωροθέα