Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο εμβολιασμός με τις Νέες Δονήσεις έχει αρχίσει.

Το ποτάμι του φόβου είναι γεμάτο από γράσο με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βγεις από αυτό. Γιατί σε κάθε προσπάθεια με το γλίστρημα ξανά πέφτεις μέσα. Όσο πιο βαθιά είναι κάποιος σε αυτό το ποτάμι, τόσο πιο πολύ δυσκολεύεται να βγει, έτσι ο φόβος μετατρέπεται πάλι σε φόβο μέσα από την απόγνωση. Ο τρόπος να βγει κάποιος από αυτό το τόσο επώδυνο ποτάμι είναι να υπάρξει κάποιος έξω από αυτό, που κατάφερε να βγει για να του δείξει που να πατήσει και πως.


Αν πάλι δεν μπορεί να του δείξει, γιατί ο συνάνθρωπός του είναι τόσο κουρασμένος και καταπονημένος από τον φόβο, θα του δώσει το ανάλογο σκαλί λύτρωσης για να πατήσει επάνω και να βγει από το ποτάμι αυτό.
Στόχος όλων αυτών που κατάφεραν  να βγουν από το ποτάμι αυτό, είναι να βγάλουν όσους περισσότερους μπορούν. 

Τι γίνεται όταν βγεις από το ποτάμι ? Εκεί εκείνη την Ιερή στιγμή αυτής της τόσο σπουδαίας επιλογής, σε τυλίγει ο Πατέρας μας, Θεός με την πιο ζεστή κουβέρτα η οποία είναι γεμάτη από το Βάλσαμο Του. Ύστερα μέσα από την δική μας Πίστη για Εκείνον, αρχίζει ο ίδιος την διαδρομή της απόλυτης Κάθαρσής μας. Μέχρι να φτάσουμε στην απόλυτη λύτρωση από κάθε στοιχειό φόβου. Η Αγάπη Του Πατέρα είναι τέτοια που δεν θα μπει ποτέ στην διαδικασία να μας κρίνει ή να μας αξιολογήσει αναζητώντας τα πως και τα γιατί πέσαμε στο ποτάμι του φόβου. Η κατανόηση Του είναι τεράστια. Το μόνο που Τον νοιάζει είναι η δική μας Θέληση που Νίκησε αυτό το ποτάμι.
Όταν έχεις περάσει από αυτό το ποτάμι, όταν έφτασαν στιγμές που χάθηκες απόλυτα μέσα σε αυτό και κατάφερες μέσα από τους δασκάλους που σε περιέβαλλαν με τις γνώσεις τους, οι οποίες έγιναν ο τρόπος, να βγεις. Τότε ξέρεις, θυμάσαι απόλυτα πως ένιωθες μέσα σε αυτό το ποτάμι, πόση απόγνωση ένιωθες, πόσο πολύ πονούσες. Δε σε νοιάζει πια πως μπήκες, αλλά σου φτάνει ότι βρήκες τον τρόπο και βγήκες. Τότε σε εκείνο το σημείο που έχεις νιώσει την «Κουβέρτα» της Θαλπωρής και της απόλυτης Λύτρωσης, θέλεις να Την δώσεις σε όλους τους ανθρώπους. Θέλεις να τους δείξεις πως είναι να είσαι μέσα σε Αυτήν Την τόση Τρυφερότητα. Να μπορέσεις να μιλήσεις για τη Δόξα και την Τιμή που σε καλοδέχτηκε ο Πατέρας. Εύχεσαι μέσα από τα βάθη της ψυχής σου να το νιώσουν όλοι αυτό το Μεγαλείο που λέγεται Θεός. Να τους πεις «μη φοβάστε, ο Θεός είναι Αγάπη και μόνο Αγάπη» και μας περιμένει όλους μα όλους με τις αγκαλιές Του ανοιχτές. Δεν μετράει την εξωτερική μας εμφάνιση, τα χρήματά μας, τα αποκτήματά μας. Η τεράστια θέληση και προσπάθεια που κάνουμε να βγούμε από αυτό το ποτάμι του φόβου είναι που έχει σημασία για Εκείνον. 
Έτσι τα παιδιά Του που έχουν βγει από αυτό το ποτάμι 

τα Βοηθά με τη Χάρη Του να γίνουν οι αρωγοί και οι γέφυρες για τους υπόλοιπους. 
Δεν είναι ντροπή να είμαστε σε αυτό το ποτάμι. Με κάποιο τρόπο μπήκαμε εκεί, σημασία πια δεν έχει πως μπήκαμε, αλλά να καταφέρουμε να βγούμε όλοι. Έξω από αυτό το ποτάμι μας περιμένει όλους το Μεγαλείο της Αγάπης και ο Παράδεισος.
Ο Νέος Εμβολιασμός Αγάπη έχει αρχίσει να συμβαίνει εδώ και καιρό. Τώρα είναι οι ώρα να δώσουμε και να ενώσουμε τα χέρια για να βγούμε από το ποτάμι του φόβου. Ο Θεός και όλο το Τάγμα έχει αρχίσει τους εμβολιασμούς εντατικά τον τελευταίο καιρό για να μας γιατρέψουν όλους.
Μηνύματα Αγάπης υπάρχουν και θα υπάρχουν, για έναν και μοναδικό λόγο και με ένα στόχο. Τη επανένταξή μας στην Πηγή μας.
Άλλωστε κάθε γνώση που αποκτήσαμε μέσα από την επανάληψη την αποκτήσαμε. Ότι μάθαμε το μελετήσαμε ξανά και ξανά. Ύστερα ήρθε η εφαρμογή και έτσι η κάθε μας γνώση έγινε ευλογία. Αν δεν υπήρχε η γνώση, η εκμάθηση της μέσω επανάληψης της και εφαρμογή της, τότε δεν θα είχαμε την τόσο ευλογημένη τεχνολογία. Η σύνεση είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στην απόλυτη λύτρωσή μας.
Οπότε κάθε μορφή επανάληψης ή υπερβολή της δόνησης της Αγάπης είναι ένα ευλογημένο Θεϊκό Σχέδιο για την δική μας Ελευθερία. Όπως μέσα από την επανάληψη του φόβου φτάσαμε σε αυτό το σημείο, τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξουμε όχι σελίδα, αλλά βιβλίο. 

Ο Νέος Πλανήτης θα αρχίσει να δημιουργεί τις νέες του σελίδες μέσα από τη δική μας συμβολή για απόλυτη κάθαρση από το ποτάμι του φόβου.
Μέσα από τη Δική Του Χάρη και μόνο με χαρά θα σας παρουσιάσω και θα σας μεταδώσω τους τρόπους για να βγούμε από το ποτάμι αυτό που τόσα χρόνια μας βασανίζει, στον κύκλο των σεμιναρίων. Το πρώτο σεμινάριο με τίτλο : «Δες το να συμβαίνει» θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 5 Οκτωβρίου. Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ετικέτα ( έσσεται Ήμαρ ) 

Δωροθέα