Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ανώτερα Αρχεία των Δασκάλων της Σαμπάλλα.

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδρομής του Λευκού Μανδύα και Φοίνικα ο ερευνητής οφείλει να καταλάβει τη σημασία των : Μανδύα και Φοίνικα, με τους εξής τρόπους.


Πρώτον τον εαυτό του ως ανθρώπινο ον.
Δεύτερον τον συνάνθρωπό του σε σχέση με τον εαυτό του και με το Σύνολο το γήινο αλλά και το Ανώτερο.
Τρίτον, το τέταρτο Βασίλειο της φύσεως το ανθρώπινο Βασίλειο εκεί όπου κατοικεί η Ψυχή η οποία ζωογονείται από Πνεύμα Ουράνιο.
Όλα αυτά υπάρχουν σε σύγγραμμα που βρίσκεται στα Αρχεία των Διδασκάλων. Λέγεται ότι χρονολογείται από τους πρώτους καιρούς της Ατλαντίδας και το πρωτότυπο φυλάσσεται στη Σαμπάλλα.
Το κομμάτι αυτό έχει ως εξής : 

Στις 4 γωνίες του τετραγώνου τα 4 Αγγελικά διακρίνονται. Είναι πορτοκαλόχρωμα, μα τα συγκαλύπτει το τριανταφυλλένιο Φως. Μέσα στην κάθε μορφή διακρίνεται η κίτρινη φλόγα και γύρω από κάθε μορφή το γαλάζιο.
Αυτά έχουν να κάνουν με τις 4 αισθήσεις και τα 4 πρώτα κέντρα μας – μυστικά περάσματα. Τα οποία πρέπει να μετατραπούν από γήινα σε Ανώτερες Αισθήσεις και τα κέντρα μας να κυριαρχούνται από τους 4 Αρχαγγέλλους. Τον Μιχαήλ, τον Ραφαήλ, τον Ουριήλ και τον Γαβριήλ.
Στο 1ο κέντρο Γαβριήλ, στο 2ο Ουριήλ, στο 3ο Μιχαήλ και στο 4ο Ραφαήλ.
Παράλληλα ο εκπαιδευόμενος αφού αρχίσει να λειτουργεί με τους 4 Αρχαγγέλους μαζί με την διεργασία κάθαρσης από τα 4 μυστικά περάσματα- κέντρα, θα του δοθούν 4 λέξεις, μάντραμ. Αυτές οι λέξεις μάντραμς είναι η αρχή του Υπερβατικού Διαλογισμού και η έναρξη αλλαγής δόνησης. 

Οι δονήσεις αυτές, αυτών των λέξεων θα δώσουν στον ερευνητή και τις υπόλοιπες 3 για τα άλλα τρία κέντρα του.
Η δύναμη της δόνησης αυτών των λέξεων είναι τόσο μεγάλη που αντηχούν στο τετράγωνο και μετατρέπουν τον εκπαιδευόμενο σε Άβαταρ.
Αυτές τις λέξεις Δύναμης δίνονται στον ερευνητή μέσα από την επικοινωνία του με το Αρχαγγελικό Τάγμα ή από τον Δάσκαλό του. Αυτέ οι λέξεις – μάντραμ έχουν να κάνουν με το αρχικό αποτύπωμα της ψυχής και της αρμονίας της. Γιατί η ψυχή μας, από τη στιγμή που θα φύγει από τη «μέση» ο δυνάστης της, εγώ, τότε θα αρχίσει να αναγνωρίζει τα βασικά της μαθήματα Ντάρμα. Οι λέξεις οδηγούν την ψυχή στην Ανώτερη Επικοινωνία με τον Ένα Νου έτσι οι αισθήσεις μετατρέπονται σε Υπεραισθήσεις και ο ερευνητής γίνεται μόνιμο κανάλι επικοινωνίας με τον ένα Νου.
Η προετοιμασία αυτή οδηγεί τον ερευνητή να γίνει ο κυρίαρχος των 4 στοιχείων μέσα από τη δόνηση των λέξεων.
Όλο αυτό προϋποθέτει ότι ο ερευνητής είναι δεμένος με την ενέργεια του Φωτός και μόνο. Δεν βασίζεται στις λέξεις, οι λέξεις απλώς για εκείνον είναι όπως η κολόνια στο ντύσιμο μας. Είναι δηλαδή το άρωμα της ψυχής μας. Όμως η ψυχή αν δεν έχει βρει την ουσία της δεν μπορεί να φορέσει το άρωμά της. 

Οι λέξεις μάντραμς έρχονται στον ερευνητή μετά από 4 βήματα ολοκλήρωσης.
Αγνός, Αφιερώνω, Αγάπησε τα πάντα, Υπηρετώ.

Τα 4 βήματα θα αναπτυχθούν ένα ένα όπως επίσης θα δοθεί και διαλογισμός ενεργοποίησης των 4 Αρχαγγέλων για τα 4 κέντρα μυστικά περάσματα.  

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα + Αλίκη Μπέιλη