Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η Σχολή του Αρχάγγελου Μέτατρον

Από τη στιγμή λοιπόν που ένας άνθρωπος έχει περάσει από τα στάδια διαίσθηση και ενόραση (νεόραση), οι αισθήσεις του αλλά κυρίως η όρασή του έχουν αρχίσει το μεταβατικό τους στάδιο και γίνονται σταδιακά Υπεραισθήσεις. Χάνουν το γήινο τους χαρακτήρα και αποκτούν τον Υπερβατικό.  Σημαίνει ότι ο εκπαιδευόμενος έχει σταματήσει κάθε εγωϊκή διαδρομή και βρίσκεται στον δρόμο της Πνευματικότητας. 


( συνέχεια από το χθεσινό κείμενο Τρία στάδια : Διαίσθηση- Ενόραση- Κανάλι Επικοινωνίας
Τότε ο Αρχάγγελος Μέτατρον συνεργάζεται με τον Ανώτερο Εαυτό του εκπαιδευόμενου και τον προετοιμάζουν για την Ανώτερη Σχολή επικοινωνίας, να τον κάνουν Κανάλι. Σε Κανάλι ενόρασης και διόρασης σιγά σιγά μετατρέπεται ο εκπαιδευόμενος μέσα από τα μαθήματα που του δίνει ο ίδιος ο Μέτατρον.
Συνήθως οι Αρχάγγελοι, είναι ψηλά στην 5η διάσταση, αλλά επιλέγουν να κατέβουν στην Τρίτη τη δική μας διάσταση, όταν μία ψυχή αρχίσει την άνοδό της για την Πέμπτη. Οι Αρχάγγελοι γοητεύονται τόσο πολύ από την προσπάθεια της ψυχής αυτής, που τότε «οργανώνουν» τρόπους για τη  δική της διευκόλυνση.
Έτσι ενώ η ψυχή κάνει βήματα Ανόδου σε αυτό το διάστημα που ενώ ακόμη είναι στην 3η διάσταση, εκείνη επιλέγει μέσα από όλη της την εκπαίδευση να προσπεράσει την 4η διάσταση, τη διάσταση δηλαδή του θανάτου. Ο Αρχάγγελος Μέτατρον κατεβαίνει συναντά την ψυχή αυτή. 

Ο ίδιος πια ο Αρχάγγελος συνοδεύει αυτή την ψυχή στην είσοδο της 5ης Διάστασης για να αρχίσει η Ανώτερη Εκπαίδευση της. 
Τότε γίνεται στον εκπαιδευόμενο η Μύησή του η πρώτη για να γίνει ο ίδιος Κανάλι Επικοινωνίας και Οδηγός για τις άλλες ψυχές.
Ο Μέτατρον του δίνει αποστολές τη μία μετά την άλλη και ανάλογα με την διάθεση του εκπαιδευόμενου το Κανάλι του εδραιώνεται. Λίγο πριν την Αίθουσα του Θρόνου μυείτε από όλο το Αρχαγγελικό Τάγμα και από τον ίδιο τον Ιησού, από εκείνη τη στιγμή και μετά ο εκπαιδευόμενος είναι ένα μόνιμο κανάλι επικοινωνίας όλο το 24ωρο.
Ο άνθρωπος που έχει γίνει Κανάλι Επικοινωνός = Επί Οίκου Νονός, μπορεί και έχει τη δυνατότητα να «βαφτίζει» υπόλοιπους συνανθρώπους του και να τους καθοδηγεί για να φτάσουν κι εκείνοι στην είσοδο της Αίθουσας του Θρόνου.
Οι αποστολές που δίνει ο Μέτατρον είναι ανάλογες με το σημείο που είναι ο εκπαιδευόμενος. Το σίγουρο είναι ότι οι αποστολές έχουν μέσα τους την αυταπάρνηση και την ταπείνωση, αλλά φυσικά και την Καρτερικότητα μία αρετές που οφείλει να έχει κάθε Αγγελικό Πλάσμα. Αφού ο Επικοινωνός ακούει και βλέπει καθαρά τον Δάσκαλο Μέτατρον καταλαβαίνει και τα μαθήματα που του δίνει.
Οι άνθρωποι που έφτασαν να είναι Κανάλια Επί του Οίκου Νονοί μπορούν να καθοδηγούν τους υπόλοιπους ανθρώπους για να γίνουν κι εκείνοι Κανάλια.
Πώς καταστρέφεται ο δρόμος επικοινωνίας όμως ?
Κάθε φορά που κάνει την εμφάνισή της η λογική σβήνει και από ένα Φως από τον δρόμο. Όσο περισσότερο λειτουργεί η λογική τόσα περισσότερα Φώτα σβήνουν. Έτσι κάποια στιγμή ο εκπαιδευόμενος θα βρεθεί στο απόλυτο σκοτάδι. 

Όταν συναντήσουμε στη ζωή μας Κανάλι Επί του Οίκου Νονό και προσπαθήσει να μας δώσει οδηγίες για την άνοδό μας, αν η λογική μπει στον δρόμο θα ξέρουμε ότι θα χάσουμε τα Φώτα μας.
Οι άνθρωποι που έφτασαν μέσα από χρόνια δουλειά και έγιναν Κανάλια, αυτόματα θεραπεύουν το περιβάλλον τους και με τη διδασκαλία τους Φωτίζουν όλους όσους θέλουν να φτάσουν στον στόχο. Ο στόχος είναι η σωτηρία της ψυχής μας και η περιουσία μας δηλαδή ο Φοίνικας που θα μας μετατρέψει σε ΑΒΑΤΑΡ επί γης.
Η στιγμή που παρουσιάζεται ο Μέτατρον είναι μαγική. Όταν σε επιλέγει για να περπατήσεις το μονοπάτι αυτό μουδιάζεις από ευλογία. Εμένα μου παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2008 και από εκείνη τη μέρα είναι στο πλευρό μου κάθε λεπτό. Οι αποστολές πολλές, οι ασκήσεις αμέτρητες. Όταν με οδήγησε στην Αίθουσα του Θρόνου ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Όταν όλο το Αρχαγγελικό Τάγμα μαζί με τον Ιησού με μύησαν για να είμαι Κανάλι, δεν είχα ιδέα τι ακριβώς θα γινόταν. Έτσι γεννήθηκε η Χιονάτη και τα εφτά μυστικά περάσματα και όλος ο δρόμος διδασκαλίας είναι από όλους τους Ανώτερους Δασκάλους που με «χρησιμοποιούν» για να δώσουν σε όλους εσάς τον τρόπο και δρόμο για να φτάσετε Εκεί. Μας περιμένουν όλους με μεγάλη Χαρά.

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα