Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Αφιερώνω, ο αρμονικός δρόμος του Πνευματικού.

Μετά από το κείμενο: Η τόλμη να είσαι Αγνός
Ο Πνευματικός ερευνητής που έχει μπει στον δρόμο της ψυχής του και οδηγείτε να πάρει τον Φοίνικα, γνωρίζει πια την αποστολή του που δεν είναι άλλη από αυτή της Αγάπης.
Αυτό είναι το δεύτερο βήμα, σκαλί που δίνεται από τα Αρχεία των Δασκάλων της Σαμπάλλα.

Σε αυτό το σκαλί με το όνομα «Αφιερώνω» ο Πνευματικός ερευνητής γνωρίζει πια ότι η ζωή του είναι να βρίσκεται μέσα στην ολότητα της κοινωνίας αλλά με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Είναι λειτουργός, απλός, αγνός, ταπεινός και γεμάτος αγκαλιά και καλοσύνη.
Ανοίγει σε εκείνον το Φως της ψυχής του όπου τον οδηγεί να ταχθεί στο πλευρό των συνανθρώπων του χωρίς να δεσμεύεται  από τίποτε, ως φωτεινό Ον. Αλλά ανοίγει παράλληλα το Φως κάθε ψυχής, έτσι βλέπει μέσα σε όλους τους συνανθρώπους του το Φως τους και ρόλος του είναι να τους βοηθήσει να το αναγνωρίσουν και να εναρμονιστούν σε αυτό.  
Κάθε δρόμος που βρίσκεται μπροστά του πια ο πνευματικός, γνωρίζει ότι είναι αποστολή από την Αγγελική του Οικογένεια, με μοναδικό δρόμο την ανακούφιση του πόνου κάθε συνανθρώπου του, καλό και κακό πια για τον πνευματικό δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η Ολότητα και η ένταξή μας σε αυτήν.  

Αφιερώνομαι, το σκαλί που οδηγεί τον πνευματικό στην καθημερινή του φροντίδα, έτσι το μυαλό του πια δεν κρίνει, δεν κατηγορεί, δεν αξιολογεί, παρά μόνο αγκαλιάζει με στοργή όλα του τα αδέρφια. Το μυαλό του έχει μετατραπεί σε Νου και αυτός ο Νους είναι δοσμένος στον Θεό για να του δίνει και να του δείχνει τρόπους ισορροπίας και αρμονίας για όλους γύρω του.
Οι ώρες που περνά ο ερευνητής καθημερινά για την συνεχόμενη αναβάθμισή του μέσα από μελέτη, έρευνα, προσευχή είναι πολλές, για έναν και μοναδικό λόγο. Να γίνει αρωγός στο σχέδιο της Ανάτασης του Πλανήτη σε παράδεισο.
Διψά κάθε μέρα παρά πάνω και γεμίζει κάθε λεπτό από τον Θείο Έρωτα.
Αφιερώνω ένα σκαλί που έχει δημιουργήσει στον πνευματικό έναν υπέροχο δρόμο έξω από το εγώ του και από τις δικές του υποθέσεις. Δεν μετράει πια για τον πνευματικό το εγώ αλλά μόνο το Εμείς. Οι τρόποι που αναζητά για την δική του αναβάθμιση είναι για να μπορέσει να Φωτίσει όλες τις ψυχές για να σταθούν στο πλευρό του Πατέρα μας και να πάρουν όλοι την περιουσία τους. 

Αφιερώνομαι, ταπεινώνομαι, σέβομαι μέσα από την Αγιότητα του Αγνού και Φιλεύσπλαχνου Θεού. Γίνομαι Απόστολος του Φωτός και εκπέμπω μόνο Φως.
Οι Δάσκαλοι της Σαμπάλλα οδηγούν τα βήματά μας σε αυτό το σκαλί της Ανώτερης Θέωσης για να βρούμε την Ισορροπία και την Αρμονία. Μέσα από αυτή τη διαδρομή οδηγείτε ο Πνευματικός ερευνητής στην είσοδο της Αίθουσας του Θρόνου. Για να περάσει στο επόμενο σκαλί της διδασκαλίας που είναι «Αγάπησε τα πάντα».
Οι 4 Αρχάγγελοι Μιχαήλ, Ραφαήλ, Ουριήλ, Γαβριήλ είναι αρωγοί σε αυτή τη διαδρομή και πάντα καθοδηγούν τον πνευματικό μέσα από τα μηνύματά τους, που τους στέλνουν είτε ενορατικά, είτε μέσα από όνειρο, είτε μέσα από άλλους δασκάλους Πνευματικούς.

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα