Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Το δώρο της Αποκάλυψης.

Η διαδρομή της αυτογνωσίας αλλά και το μετέπειτα στάδιο της πνευματικής έρευνας, αναζήτησης έχει έναν μοναδικό στόχο να μας βοηθήσει, το μεν πρώτο να βρούμε τον πραγματικό μας Εαυτό και το δεύτερο να καταφέρουμε να μάθουμε την Ψυχή μας από όλες της τις πλευρές.


Όλο αυτό το γοητευτικό ταξίδι χρειάζεται 3 συμμάχους την υπομονή, την επιμονή και τη μελέτη έρευνα μέσα από κείμενα- βιβλία- γνώσεις για να βρούμε την ουσία του ίδιου μας του είναι. Η μελέτη αυτή ξεκινά από κείμενα αλλά την μεταστρέφουμε σε εμάς για να δούμε τι και πως ταιριάζει σε εμάς. Η κάθε γνώση έχει έναν μοναδικό στόχο, να φτάσουμε να αναρωτηθούμε το πρώτο μας «πώς». Η γνώση αυτή μόλις γίνει αυτή η ερώτηση, του πως, έχει επιτελέσει το έργο της και έτσι μέσα από αυτή την μικρή αλλά τόσο σπουδαία λεξούλα, αρχίζει το ταξίδι της έρευνας. Της ποιο σπουδαίας έρευνας που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ως δώρο ανεκτίμητο στον εαυτό του. Έτσι μετά από όλο τον δρόμο των πως, αρχίζει να μαθαίνει τον εαυτό του.
Αυτό είναι το σκαλί της αυτογνωσίας, όμως όταν αρχίζουμε να μαθαίνουμε τον εαυτό μας, γίνεται το εξής καταπληκτικό, ανοίγεται διάπλατα η πόρτα της Ψυχής μας. Εκεί βλέπουμε όλα μας τα ταλέντα και όλα μας τις γνώσεις. Γνώσεις και επιγνώσεις που τις έχουμε φέρει μαζί μας από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας. 

Αυτές τις φέραμε εδώ για να τις χρησιμοποιήσουμε σε αυτό μας το ταξίδι. Όταν η Ψυχή μας κάνει την εμφάνισή της, όλη η Θεία Κοινωνία έχει μεγάλη χαρά. Τότε τάσσονται στο πλευρό μας όλες οι Ανώτερες Δυνάμεις για να μας οδηγήσουν, που αλλού, να αντικρύσουμε την Ανώτερη Πηγή μας τον Ανώτερό μας Εαυτό.
Εκεί το ταξίδι αποκτά άλλη διάσταση. Ένα μαγικό παραμύθι ξετυλίγεται μπροστά μας και η ζωή εδώ αποκτά άλλη ουσία και σημασία. Η όραση μας και η ακοή μας αποκτούν την αληθινή τους διάσταση, την Ουράνια.
Έτσι η συνάντηση αυτή με τον Ανώτερό μας Εαυτό γίνεται η Αποκάλυψή μας. Τότε εκεί σε αυτό το σημείο τα πρώτα μας 7 κέντρα, τα οποία είναι δομημένα έτσι για να κρατούν το σώμα μας σε μία ισορροπία, ευθυγραμμίζονται και μας μετατρέπουν σε Φωτεινές Οντότητες, οι οποίες Λάμπουν στο Σύμπαν. Αυτή η λευκότητα μεταφέρεται στα 7 σώματά μας και τότε αρχίζει η «γιορτή». Τα σώματα αυτά απεγκλωβίζονται, σαν να λέμε φεύγουν τα μάγια της μάγισσας (της μητριάς της Χιονάτης) και μετατρέπουν εμάς από κύκλους σε πυραμίδα. Όσο είμαστε κύκλος είμαστε επανάληψη. Δηλαδή επαναλαμβάνονται δρόμοι για να ζήσουμε και να περάσουμε εμείς τα μαθήματα, είτε τα γήινα είτε της Ψυχής. Αφού καταφέρουμε να γίνουμε πυραμίδα τότε εκεί σε εκείνο το μοναδικό σημείο Αποκάλυψης βρίσκεται από πάνω μας μία επιπλέον πυραμίδα η οποία θα μας ετοιμάσει για τον πρώτο μας «γάμο»- ένωση. 

Εκεί σε αυτό το σημείο γίνεται η έκρηξη «super Nova» και ο Ανώτερός μας Εαυτός ενώνεται  με το Συμπαντικό συστατικό που δεν είναι άλλο από τον Έναν Νου.
Από εκεί και μετά τίποτε δεν είναι το ίδιο. Από εκεί και μετά έχεις βιώσει την Αποκάλυψη της Συμπαντικής Αλήθειας.
Ίσως μοιάζει δύσκολο όλο αυτό, ίσως μοιάζει εξωπραγματικό, αλλά είναι μία διαδρομή η οποία ανήκει σε όλους. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στον πλανήτη που να θέλησε να περπατήσει αυτά τα βήματα και να μη του δόθηκαν οι γνώσεις, οι επιγνώσεις και όλα τα «όπλα» που χρειάζεται. Και αυτό γιατί τις δυνατότητες τις έχουμε όλοι, μα όλοι.
Η Αποκάλυψη αυτή μπορεί και έχει τη δυνατότητα να συμβεί. Υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι που έχουν βιώσει αυτόν τον δρόμο της Απόλυτης ταύτισης με τον Θείο Νου.
Θέλω με πίστη και αφοσίωση μέσα από το καθημερινό μου μονοπάτι της γνώσης να φτάσω να γνωρίσω τον Πατέρα, αυτή είναι μια πρόταση οδηγός. Όλα τα άλλα θα τα κάνει Εκείνος. Όταν ένα Του παιδί κάνει βήματα για να Τον πλησιάσει Εκείνος κάνει παραπάνω βήματα για να το συναντήσει. Στο ένα μας βήμα Εκείνος θα κάνει 100.

ετικέτα ( Η Χιονάτη - Αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα