Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Λευκός Μανδύας ή Πυραμίδα, η ώρα της απόκτησης.

Μέσα από τα βήματα της πνευματικότητας όσο περνάμε από το στάδιο έννοιες σε πράξη τότε αρχίζει η προετοιμασία μας για την ένδυση μας με τον Λευκό Μανδύα. Αυτή η στιγμή για τον κάθε έναν που θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο Ανάτασης, είναι μοναδική. Οι διεργασίες που τελούνται από το Ανώτερο Τάγμα προς εσάς γίνονται κατά τη διάρκεια διαλογισμού και σιωπής.


Ο Λευκός Μάγος οφείλει να μπορεί να «αναγνωρίζει τα τέσσερα».  Αυτό σημαίνει πώς μπορεί να αναγνωρίσει και να κάνει τη διάκριση μεταξύ των 4 αιθέρων και να σημειώνει την ειδική απόχρωση των διαφόρων επιπέδων, με τον αποκρυφιστικό τόνο. Δηλαδή να ξέρει τη νότα, τον τόνο τους και να έχει επίγνωση του ιδιαίτερου τύπου ενέργειας που ενσωματώνουν. Αυτό όλο για να κατανοηθεί απόλυτα μόνο μέσα από τη βιωματική διαδρομή μπορεί. Γιατί εκείνη τη στιγμή που υπάρχει η αναγνώριση από τον εκπαιδευόμενο, οι Αρχάγγελοι δίνουν τους τόνους και τα ημιτόνια της μελωδίας των αποχρώσεων των 4 αιθέρων. 

Ο εκπαιδευόμενος εκείνη την στιγμή βιώνει και φέρνει στην κατοχή του 3 τύπους πλανητικής δύναμης και των συνδυασμό αυτών. Έτσι αποδεσμεύει για λογαριασμό του την ζωτική εκείνη ενέργεια που θα σπρώξει την αντικειμενικότητα του. Είναι η στιγμή που δημιουργείται η τρισδιάστατη τετρακτύς- πυραμίδα δηλαδή ο Λευκός Μανδύας οπότε τοποθετείται και ο 4ος τύπος πλανητικής δύναμης από το Ανώτερο Τάγμα.
Μερικά από τα σημεία που οφείλει να αναγνωρίσει ο Λευκός Μάγος είναι τα 4 που απαρτίζουν το Ένα. Εκείνος οφείλει να έχει εναρμονίσει τα 3, όπου 3 επί 4 = 12 και επίσης 3+4 = 7. Δηλαδή τους 12 μεσημβρινούς του και τα 7 σώματά του.
Αυτό όλο προϋποθέτει πραγματική πνευματική επίτευξη και κατά συνέπεια την ικανότητα να δρούμε ως Ψυχή ή αλλιώς ως Ένας Νους. Μέχρι την ένδυση του Λευκού Μανδύα ως στάση συνεχίζουμε την άσκησή μας στην Πνευματική διαδρομή. 

Ο Λευκός Μανδύας δεν χαρίζεται σε κανέναν, είναι Αξίωμα που κερδίζεται. Για να φτάσουμε στον απόλυτο συντονισμό μας από την Ουράνια Πατρίδα μας σημαίνει ότι εργαζόμαστε 24 ώρες το 24 με την πνευματική μας ανάπτυξη. Αυτός που θα κριθεί άξιος να φτάσει σε αυτό το αξίωμα είναι εκείνος που έχει βάλει στην άκρη την προσωπική του ζωή ως προτεραιότητα και είναι αφοσιωμένος στην σωτηρία της ψυχής του. Άρα την προσωπική του ζωή δεν την αντιμετωπίζει πια ως προβλήματα, αλλά ως αναβαθμίσεις και βιωματικά σεμινάρια ανάπτυξης. Όλους τους ανθρώπους γύρω του, τους θεωρεί πνευματικούς του οδηγούς- δασκάλους. Είναι απόλυτα δεμένος με τον Θείο Νου- Λόγο.
Οι τρεις τετραδικότητες που οφείλει να γνωρίζει και να έχει φέρει σε ισορροπία ο πνευματικός ερευνητής είναι :
Α. Φυσικό σώμα, ευαίσθητη συγκινησιακή φύση, νους, ψυχή = 4
Β. Ψυχή, νους, εγκέφαλος, εξωτερικός κόσμος δυνάμεων = 4
Γ. Πνεύμα, ψυχή, σώμα, Μεγάλο ΌΛΟΝ = 4

Το επόμενο 4 θα δοθεί από την Ανώτερη Πνευματική σας οικογένεια. Τότε θα δημιουργηθεί η τρισδιάστατη τετρακτύς- πυραμίδα δηλαδή ο Λευκός Μανδύας που θα σας περιβάλλει. 

ετικέτα (Φοίνικας)

Δωροθέα + Αλίκη Μπέιλη