Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Πράνα και 7 Πύλες ( μέρος πρώτο)

Κάθε άνθρωπος είναι σταλμένος εδώ ως Ηλιακός Άγγελος. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει μέσα του την ενέργεια του Πατέρα και να μην έχει την ιδιότητα του Άγγελου.


Πριν από τη γέννησή του, του τοποθετούνται όλα τα στοιχεία που θα χρειαστεί για το ταξίδι μάθησης εδώ στη γη. Οι βοηθοί του, πριν από τη γέννησή του, του ορίζουν εκείνοι όλη την κατάλληλη διαδρομή για να πετύχει το σχέδιό του. Ο Σκοπός και ο στόχος κάθε ενσαρκωμένου Αγγέλου είναι να συναντήσει την Χριστική ενέργεια μέσα του, να την εδραιώσει και να την μεταβιβάσει στο περιβάλλον του.
Ο Ηλιακός Άγγελος επιλέγει πριν από την είσοδό του στη γη το σώμα το οποίο θα τον βοηθήσει στο εδώ ταξίδι του. Γι’ αυτό κάθε μας παρέμβαση στο σώμα μας εκτός από ιατρική, είναι παρέμβαση στον δρόμο του Darma= φυσικότητα. Κάθε Ηλιακός Άγγελος οφείλει να αγαπά, να φροντίζει και να σέβεται το «σκάφος» του δηλαδή το σώμα του και να μη του προκαλεί ενεργειακές μεταβολές, τέτοιες που υποβιβάζουν το σώμα και το μετατρέπουν σε ύλη. Γιατί κάθε Άγγελος, το σώμα το χρησιμοποιεί και το χρειάζεται για να πετύχει ενεργειακά τον σκοπό του. Οπότε οφείλει να το σέβεται απόλυτα και να μην επιδιώκει μεταβολές και αλλαγές στη δόνησή του, τουλάχιστον όχι προς τα κάτω. Μεταβολές δόνησης μπορούμε να κάνουμε για την άνοδο του πνεύματος και όχι το αντίστροφο. 

Το κάθε σώμα που έχει ο καθένας μας, χωρίς να το κρίνουμε ή να το αξιολογούμε με αυτά που έχουμε μάθει, όντας κατευθυνόμενοι από την όποια μόδα, είναι αυτό ακριβώς που θα μας οδηγήσει στην γνώση και τη μετάδοση της γνώσης. Ποια γνώση ? Την Αγάπη και μόνο Αγάπη. Την Αγάπη ως ενέργεια και όχι ως συναίσθημα.
Ο Ηλιακός Άγγελος οφείλει να έχει έναν και μοναδικό στόχο για το σώμα του, να το μετατρέψει σε Ηλιακό σώμα, δηλαδή να «ντυθεί και να εξαφανίσει το σώμα του μέσα στο Φως της Γνώσης».
Που σημαίνει να γίνει ένα με το Θείο Φως.
Έτσι ο Ηλιακός Άγγελος που δεν είναι άλλος από τον εκπαιδευόμενο Πνευματικό, μέσα από όλη του την διαδρομή θα φτάσει να καλύπτεται απόλυτα από ένα «Πύρινο περίβλημα». Ο ίδιος έχει μεταβάλει τόσο πολύ τον εαυτό του που είναι ο ίδιος η ενέργεια της Αγάπης. Έτσι η ενέργεια αυτή της Αγάπης όπως μεταφέρεται από τον Άγγελο Πνευματικό, στον χώρο, έχει τη δυνατότητα να μεταβάλει την ενέργεια του χώρου και να την μετατρέπει σε ενέργεια αγάπης. Μπορεί και έχει την δυνατότητα ο Άγγελος αυτός να μετατρέπει την ενέργεια των συνανθρώπων του από τοξική σε θεραπευτική δόνηση αγάπης. Έχει αποκτήσει δηλαδή το Θεϊκό Φως, το οποίο το κάνει χρήση σύμφωνα πάντα με τους Θεϊκούς Νόμους. Δηλαδή τον σεβασμό και την Ελεύθερη Βούληση των συνανθρώπων του.
Το σώμα του πια απαλλαγμένο από τα πάθη σταματά να είναι γήινο και μετατρέπεται σε διάφανο, με μόνο σκοπό να μεταφέρει την Ηλιακή Ενέργεια του Άγγελου. 

Ο Άγγελος έχει πια την ιδιότητα να βλέπει μέσα από το σώμα και να μπορεί να αναγνωρίζει την παραμόρφωση και την αντανάκλαση στα σώματα των συνανθρώπων του. Αναγνωρίζει ακριβώς την όλη παραπλάνηση μέσα από την νέα του κατάσταση με την ενόραση και φυσικά από την νέα του διάσταση που του επιτρέπει να μεταφέρεται απόλυτα στον χρόνο και τον χώρο. Μπορεί να αντιληφθεί για κάθε συνάνθρωπό του, τι ήταν αυτό που τον έφερε σε μπλοκάρισμα ενέργειας και μέσα από τις οδηγίες του μπορεί να τον βοηθήσει να επαναφέρει τις ενέργειές του στην αρχική τους μορφή. Όλο αυτό βέβαια βασιζόμενος στους Νόμους του Darma= φυσικότητα, αλλά και στους δρόμους της ψυχής του συνάνθρωπού του.
Ο Άγγελος αυτός εκτός από το περίβλημα του Φωτός έχει «ντυθεί» με έναν εξωτερικό ιστό, μία ασπίδα η οποία προσαρμόζεται και εφάπτεται από τους 4 Αρχαγγέλους, τον Ιησού και τον ίδιο τον Πατέρα. Σα να λέμε αυτός ο Άγγελος έχει ενεργοποιήσει το «Θεοί Εστέ» και είναι σε θέση να μεταφέρει αυτή τη γνώση σε κάθε του συνάνθρωπο.
Αυτά τα ρεύματα Δυνάμεως τοποθετούνται πάνω στον Άγγελος του Φωτός μετά από αμέτρητα τεστ του Πατέρα και τους Αγγέλους οδηγούς του, οι οποίοι αναγνωρίζουν απόλυτα αν ο Ηλιακός Άγγελος έχει αναγνωρίσει και έχει σεβαστεί απόλυτα τη Θεϊκή Ενέργεια.
Τότε του δίνονται τα ανάλογα σκήπτρα- σύμβολα- ενέργειες- δονήσεις, τα οποία κάθε στιγμή αναβαθμίζονται για το καλό της Ανθρωπότητας μέσα από την αφοσίωση, την πίστη, την προσπάθεια του Ηλιακού Αγγέλου. 

Αυτά τα σκήπτρα- σύμβολα- ενέργειες είναι οι δυνάμεις/ πράνα οι οποίες εναρμονίζονται απόλυτα με την ενεργειακή πυραμίδα που έχει μετατραπεί ο Άγγελος. Οι 7 πύλες – σφραγίδες ( κατά την Αποκάλυψη) έχουν ανοίξει απόλυτα και ως Πύλες οδηγούν τον Άγγελο στην είσοδο του Ναού, στην Αίθουσα της Σοφίας.  Εκεί το σώμα του το γήινο μετατρέπεται απόλυτα και φοράει τη στολή του Ιεράρχη. Τότε εντάσσεται στο Τάγμα, στο Στρατό του Κυρίου.

Ο Άγγελος πια δεν είναι τίποτε άλλο από ένας Φωτεινός Οδηγός για κάθε άνθρωπο που θέλει να δομήσει την μετάβασή του από το γήινο σε πνευματικό, από τον πόνο- φόβο στον δρόμο και ενέργεια της μίας και μοναδικής ενέργειας της Αγάπης δίχως όρους και όρια. 

συνεχίζεται ....

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα